Support & Frågor / Om Oss /                      / Send til Danmark skift flag til Dk og valuta til Dkk

SvenskaDansk

Analsexleksaker

Anal sexleksaker eller sexleksaker för rumpan har vi garanterat något för dig att välja mellan! Vi har massor med olika buttplugs och anal produkter. Samt buttplugs med svans för extra rollspel och vibrerande anal sexleskaker. Köp din favorit anal produkt idag!

Du har sett 32 av 227 produkter

Anal Sexleksaker - Buttplugs - Analkulor - Sexleksaker till rumpan

Vad är den buttplug?​​

Buttplug är något som vi har ett väldigt stort utbud av. Buttplugs i snygga färger och kristaller. En buttplug är en sexleksak som är perfekt för dig som vill testa något nytt. Många börjar med en buttplug eller buttplugg som deras första anal sexleksak. I vårt stora sortiment så hittar du även buttplugs med svans. Vi har även ett stort utbud av Vibrerande Buttplugs. Många gillar att köpa en buttplug med svans för att göra rollspel roligare och mer realistiska samtidigt som andra gillar buttplugs med vibration för att ge en ny sorts stimulering. Du kanske även gillar våra blekningskrämer för anal blekning. Varför vill man använda en buttplug? Buttplugs brukar användas som ett sorts förspel till analsex. Det slappnar av anal öppningen och gör anal sex enklare. Många tycker även om att använda buttplugs under sex för att få en ny sorts simuleringen samt göra det roligt med rollspel eller liknande. Det finns även buttplugs som även är en prostatavibrator för män. Vi har buttpluggar  i olika material som aluminium och silikon. Metall buttplugs tycker många är det enklaste att börja med för att man kan använda vilket glidmedel som helst och man behöver inte vara orolig att rengöra dom fel. Silikon buttplugs är dock mjukare och vid många tillfällen så kan man även ta ut kristallen som man får med för att göra rengöring av din rövplug enkel. Som sagt innan så gillar många kvinnor att ha en buttplug under samlag för att enklare träffa g-punkten. Män kan även använda anal sexleksaker för att hitta prostatan. 

 

 

Analkulor

Analkulor hittar du också i vårt sortiment samt en analstav. Anal kulor kommer i många olika storlekar och material. Analstavar är en lång rad av små kulor som kan bli större och större för dig som vill utmana dig själv med en ny anal leksak och se hur långt du klarar. Analstavar kan även vibrerar och kommer ibland med en fjärrkontroll så din partner kan välja vilka vibration du ska få ha. Fjärrkontroller gör det också enklare att använda en analstav för att kunna ändra bland dom olika vibrationerna snabbt och smidigt. Analkulor eller en analstav kallas också för anal beads. Det finns massor med olika namn och du kan självklart läsa om alla våra anal sexleksaker. Alla anal produkter är viktigt att man rengöring med analrengöring!

Anal Rengöring

Rengöring är väldigt viktigt när det kommer till anal sexleksaker. Det bästa är såklart att rengöra sina anal produkter med ett sexleksaks rengöringsmedel för att få bort alla bakterier så din buttplug är redo för nästa tillfälle. Det går också bra att använda vatten och mild tvål. Många undrar också om rengöring till rumpan. Detta kallas för intimdusch och används för att rengöra i analen. Det finns intim duschar som du sätter fast på duschen eller dom som du fyller med vatten och sprutar in. Många vill rengöra innan dom använder sig av anal sexleksaker som till exempel buttplugs. I vårt stora utbud av sexleksaker så hittar du även dubbel penetration. Detta är en analdildo som mannen sätter fast runt penisen och pungen. Detta blir då en anal stimulering samtidigt som den andra dildos stimulerar dig vaginalt. Här har vi även olika modeller som liknar analkuor till exempel. Köp din nya anal sexleksak och förnya ditt sexliv! Välkommen in till vår butik eller köp dem dirket här online med snabb och diskret leverans!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider
SvenskaDansk