Svenska

Anal Dusch

En anal dusch är en produkt som används för att rengöra analområdet före analsex eller annan anal penetration. Det är ett verktyg som hjälper till att skölja ut avföring från ändtarmen och rensa tarmen på ett hygieniskt sätt. En anal dusch består vanligtvis av en behållare för vatten och en ansluten slang eller spets. Behållaren fylls med vatten, som sedan pumpas in i ändtarmen genom slangen eller spetsen. Vattenströmmen hjälper till att skölja ut avföring och rengöra området för en ren och hygienisk upplevelse. Det är viktigt att använda en anal dusch med försiktighet och enligt anvisningarna för att undvika skador eller obehag. Det är också viktigt att rengöra anal duschen ordentligt före och efter användning för att undvika infektioner eller överföring av bakterier.

Du har sett 10 av 10 produkter

Intimhygen - anal dusch - Rengöring till rumpan

Intimdush

Intimdusch är en väldigt populär produkt för många att använda innan anal sex eller innan man använder sig av anal sexleksaker. Intim duschar kommer i några olika modeller. Vissa kan du snabbt och enkelt sätta på din dusch och sätta fast den på duschhandtaget. Sen finns där även andra populära modeller som man suger upp vatten i och sen rengör rumpan med den istället för att behöva sätta fast något på duschen eller liknande.

Rengöringsmedel

Rengöringsmedel som sexleksaks rengöringsmedel har vi gott om. Vi på Taboo tycker det är viktigt att ha rena sexleksaker. Vi rekommenderar alltid att använda ett sexleksaks rengöringsmedel för att få bort alla bakterier på dina leksaker. Man sprutar på medlet på sin sexleksak och sen väntar några minuter. Man torkar sen enkelt och smidigt bort rengöringsmedlet med en trasa. Sen har vi även analblekningskräm som bleknar din anal eller andra intim områden som bröstvårtor.

 

Måste man använda sig av en intimdusch?

Nej, man måste inte använda en intimdusch med anal sexleksaker. Det är bara många människor som gillar att använda det innan anal sex till exempel. En intimdusch är inte gjorda för att det ska göra ont utan bara för att du ska inte få onödiga bakterier på dina sexleksaker. Hur använder jag en intimdusch? Börja med att suga upp vatten och sen sakta för in leksaken analt. Spruta sen in vatten sakta för att rengöra.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk