Svenska

Analkulor & Analkedjor

Välkommen till vår samling av analkulor, där du kan hitta allt du behöver för att uppleva en intensiv och njutbar anal stimulering. Våra analkedjor är tillverkade av högkvalitativt och kroppssäkert material som garanterar en bekväm och säker användning. Analkulor är en populär sexleksak för både nybörjare och erfarna användare. De kan användas enskilt eller tillsammans med en partner och är utformade för att gradvis öka storleken på kulorna för att ge en intensivare och mer stimulerande upplevelse.

Vi erbjuder ett brett utbud av analkulor i olika storlekar, former och material för att passa alla preferenser. Våra produkter inkluderar allt från små och diskreta analkulor för nybörjare till stora och kraftfulla kulor för mer erfarna användare. Med våra analkedjor kan du utforska din sexuella njutning på ett säkert och bekvämt sätt. Du kan använda dem enskilt eller tillsammans med andra sexleksaker för att skapa en mer varierad och intensiv sexuell upplevelse. Beställ dina analkedjor idag och upplev den ultimata kombinationen av stil och komfort. Vi erbjuder snabb och diskret leverans, så du kan börja utforska din sexuella njutning på nolltid.

Du har sett 33 av 33 produkter

Analkulor -Anal sexleksaker

Vad är analkulor?

Analkulor är ett snöre eller en pinne med flera kulor på, vanligtvis är kulan längst ut på snöret minst och de efterföljande kulorna blir sedan större och större. De är som namnet avslöjar till för anal stimulans och är oftast mycket enklare att föra in än både buttplugs och analdildos. Därför är analkulor en bra sexleksak att börja med när du vill introduceras till den bakre världen. De kan användas både under samlag med en partner eller när du på egen hand vill utforska anal stimulans.

Olika typer av analkulor

Fördelen med analkulor är att de finns många olika varianter och framför allt i många olika storlekar. För dig som är mindre van vid anal stimulans rekommenderar vi att börja med en stav eller ett band med lite mindre kulor. Du behöver inte bli skrämd över att många av dem känns väldigt långa, eftersom du väljer själv hur många kulor du vill föra in.

Det är relativt vanligt att antingen så är det många och små kulor, eller så är de större men inte lika många kulor, även om variationer såklart finns. Vilket som är att föredra är högst individuellt och här behöver du helt enkelt utforska din egen njutning.

Det som också skiljer sig de olika modellerna åt är att en del sitter på ett slags snöre av silikon, medan andra är mer likt en stav med kulor på. Ett klassiskt analsnöre är mjukare och mer flexibelt och passar allra bäst för att ha instoppad under samlag eller onani och sedan långsamt dra ut. En stav med analkulor är mycket styvare och passar bra när du vill kunna leka med den lite mer och föra den in och ut.

Oavsett vilken modell av analkulor du är ute efter hittar du både prisvärda och högkvalitativa alternativ hos oss på Taboo. Alla våra vuxenleksaker för analanvändning är säkra att använda.

Intim Kommunikation

När du och din partner utforskar den sensuella världen av analkulor, är en av de mest kraftfulla och intima verktygen du kan använda kommunikation. Genom att dela dina önskningar, gränser och förväntningar skapar ni en djupare och mer meningsfull upplevelse tillsammans.

Varför Intim Kommunikation Är Avgörande?

Analsex och användning av analkulor kan vara en mycket tillfredsställande upplevelse för par, men för att det ska vara så behövs öppen och ärlig kommunikation. Här är några skäl till varför intim kommunikation är avgörande:

 1. Skapa Förtroende: Genom att prata om era önskningar och gränser bygger ni upp ett förtroende som stärker ert förhållande.

 2. Förstå Varandra Bättre: Intim kommunikation ger dig möjlighet att förstå din partners preferenser och behov bättre, vilket gör det möjligt att skapa en mer tillfredsställande upplevelse för er båda.

 3. Öka Närheten: Öppenheten att dela era fantasier och erfarenheter kan öka er närhet och skapa starkare emotionella band.

 4. Förebygg Obehag: Genom att kommunicera om hur ni känner er under användningen av analkulor kan ni förebygga obehag och göra upplevelsen mer njutbar.

Hur används analkulor?

Analkulorna, eller anal beads som de även kallas förs med hjälp av anal glidmedel in i analöppningen. Du kan föra den in och ut för att på så vis njuta av den härliga känslan, eller för att värma upp inför exempelvis analsex. Men det vanligaste användningsområdet för analkulor är att ha dem instoppade under samlag eller under en onanistund, och när du börjar närma dig klimax drar du sakta ut dem. Det här kommer de din orgasm en helt ny känsla och du kommer att kunna få njuta ännu mer.

Vibrerande analkulor

Många gillar vibrerande stimulans även när det kommer till analkedjor. Du kommer då att behöva välja den modeller som liknar en stav med kulor på, eftersom motorn måste få plats. Hos Taboo hittar du ett antal analstavar med kulor på, en sexleksak som kan användas på flera sätt och kan ge riktigt skön stimulans.

Både för henne och för honom

Precis som med alla andra anala sexleksaker passar analkulor precis lika bra för henne som gör honom. Både män och kvinnor kan njuta av anal stimulans. Exempelvis kan ni båda ha analkulor instoppade under ett samlag och sedan dra ut dem från varandra sekunden innan någon av er närmar er klimax.

Analkulor på stav kan också ge prostata stimulans för män om den är rätt design. Utforska er fram och hitta det som känns skönt och härligt för just er.

Börja som Nybörjare:

Analkulor, även kända som anala pärlor, är en diskret och sensuell sexleksak som lockar många nybörjare. Varför? Därför att de kan erbjuda en gradvis och kontrollerbar upplevelse, perfekt för de som är nya inom anal lek. Här är några skäl att överväga att börja som nybörjare:

 1. Smidig Introduktion: Analkulor kommer ofta i mindre storlekar som är perfekta för nybörjare. De möjliggör en smidig introduktion till anal stimulering och hjälper dig att bli bekväm med känslan.

 2. Kontroll över Intensiteten: Eftersom analkulor består av flera pärlor eller kulor på en rad, har du full kontroll över hur djupt du går och intensiteten av stimuleringen. Detta gör det till en anpassningsbar upplevelse.

 3. Förbered Dig Korrekt: Använd dem som en del av ditt förspel för att varva upp och förbereda dig själv för analsex. Glidmedel och avslappningsövningar kan hjälpa till att göra upplevelsen ännu bättre.

 4. Utforska Din Sensualitet: Analkulor ger en unik känsla av fyllighet och stimulering. Genom att utforska din sensuella sida kan du upptäcka nya aspekter av din sexualitet.

Analkedjor och hygien

Många vill rengöra analen innan de använder en anal sexleksak, och för det rekommenderar vi en anal dusch. Det är ett litet munstycke som du stoppar in i ändtarmsöppningen och som rengör med vatten. Du hittar olika modeller av intimduschar hos oss på Taboo. Men det går precis lika bra att utforska anala lekar utan någon förberedelse i form av rengöring. Det viktigaste är att du rengör analkulorna efter användning.

Tänk också på att aldrig använda en sexleksak som varit i analen i vaginan innan den har blivit rengjord. Det finns så risk att bakterier flyttas över, som kan irritera och skapa infektioner. Rengör därför alltid analkulorna med tvål eller rengöringsmedel anpassat för sexleksaker.

Hur för jag in analkulor?

Att föra in analkulor är mycket enkelt, speciellt eftersom på många modeller är den yttersta kulan mycket liten. Ta en rejäl klick med glidmedel över hela sexleksaken och gärna även runt din analöppning. Om det är analkulor som sitter på en tråd tar du tag i kulan och för sedan helt enkelt försiktigt in den, upprepa sedan med de kommande kulorna tills att du är nöjd.

Om det är analkulor som sitter på en stav kan du istället hålla i bottenplattan och långsamt trycka in den, en kula i taget. Var försiktig och låt musklerna vänja sig, precis som när du använder en buttplug eller liknande.

När det är dags att dra ut dem tar du tag i ringen eller bottenplattan och drar långsamt ut dem. Även detta moment ger njutning.

Vilket glidmedel rekommenderas till analkulor?

För användning med analkulor rekommenderas vanligtvis antingen ett vattenbaserat glidmedel eller ett hybridglidmedel. Båda alternativen har sina fördelar och passar bra för anal stimulering. Här är en förklaring av varför de är bra val:

Vattenbaserat Glidmedel:

 • Fördelar: Vattenbaserat glidmedel är säkra att använda med alla typer av sexleksaker, inklusive analkulor. De är lätta att tvätta bort och torkar inte ut snabbt.
 • Rekommenderat för Nybörjare: Vattenbaserat glidmedel är särskilt bra för nybörjare eftersom de är milda och lättkontrollerade. De är ett utmärkt val för att smidigt introducera analkulor i din intima lek.

Hybridglidmedel:

 • Fördelar: Hybridglidmedel kombinerar fördelarna med både vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel. De har den långvariga glidningen som silikon ger, samtidigt som de är kompatibla med sexleksaker och lättare att tvätta bort än rent silikon.
 • Avslappnande Effekt: Vissa hybridglidmedel är speciellt formulerade med avslappnande medel, som kan hjälpa till att göra anal stimulering mer bekväm genom att mildra spänningen och öka avslappningen.

Det är viktigt att notera att oljebaserade glidmedel inte rekommenderas för användning med analkulor eftersom de kan bryta ner materialet på vissa sexleksaker. Därför bör du undvika att använda oljebaserade glidmedel i den här kontexten.

När du väljer ett glidmedel, överväg att titta på produkter som är speciellt märkta för anal stimulering och som innehåller avslappnande medel om du vill ha en extra bekväm upplevelse.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information