Svenska

Buttplug & Analplugg

En buttplug eller analplugg är en sexleksak som passar lika bra till henne som till honom. Du använder den till anal penetrering och de finns i många olika storlekar och modeller. Analöppningen är en erogen zon och de flesta njuter av att få anal stimulans. Många kvinnor upplever att G-punkten lättare blir stimulerad vid ett vaginalt samlag och de samtidigt använder en buttplug. Buttplugs finns i olika storlekar, former och material, inklusive silikon, metall och glas. De kan användas under sexuell aktivitet för att ge extra stimulering eller för att träna upp ändtarmsmusklerna inför analsex.

Buttplugs kan också användas för att utforska och uppleva anala känslor och kan ge en intensiv sexuell upplevelse både för män och kvinnor. Det är viktigt att sakta men säkert vänja ringmusklerna och därför är det bra att börja med en mindre buttplug. Använd alltid rikligt glidmedel till din buttplug. Här har vi samlat alla våra pluggar för dig att kika på samt så erbjuder vi 100% diskret och snabb leverans i hela Sverige!

Du har sett 32 av 189 produkter

​​​Buttplug

Buttplug är en sexleksak som kan användas både av män och kvinnor, och är mycket populär. plug, eller analpluggar som de även kallas för är en större eller mindre plugg som förs upp i analöppningen och kan sedan ha flera olika funktioner. Den kan användas som uppvärmning innan analsex, som prostatastimulans eller vara instoppad där bak under ett samlag. Tänk på att alltid använda buttplug tillsammans med rikligt med anal glidmedel.

Det finns många buttplugs i många olika modeller och material och vi på Taboo har ett stort utbud. En plug kan vara formad på flera sätt, den allra vanligaste formen är konformad, men det finns även äggformade, bubbliga och böjda analpluggar. Ett vanligt material är silikon men du hittar även plug i glas och metall. Vi har även vibrerande analpluggar för dig som söker ännu lite extra stimulans.

Det som är viktigt med alla anala sexleksaker är att det finns en ordentlig stopplatta för att hindra leksaker att röra på sig. Därför är det rekommenderat att använda just buttplugs för lekar där bak. Känner du dig extra lekfull finns det intressanta plugs där stopplattan exempelvis är en hjärtformad diamant eller till och med har en svans.

Användning av analplugg

Har du aldrig utforskat anala lekar är buttplugs en perfekt sexleksak att börja med. Det finns många funktioner med en buttplug, men oftast används buttplug innan analsex för att hjälpa ringmusklerna runt analöppningen att slappna av. Buttplugs är konformade och kan därför långsamt föras in i och låta musklerna vänja sig och kunna slappna av.

Dessutom finns plugs i många olika storlekar och en liten buttplug kan vara ett bra sätt att börja träna på anal stimulering. Många börjar med en mindre buttplug för att sedan över gå till större. Hos oss på Taboo hittar du därför set med pluggar i olika storlekar, på så sätt kan du i lugn och ro vänja dig vid större och större saker där bak.

Hur förvarar man en buttplug på ett säkert och hygieniskt sätt?

Att förvara en buttplug på ett säkert och hygieniskt sätt är viktigt för att undvika att den blir smutsig eller infekterad med bakterier. Här är några tips på hur du kan förvara din buttplug:

  1. Rengör buttplugen: Innan du förvarar din buttplug är det viktigt att du rengör den noggrant för att undvika att bakterier eller smuts byggs upp på den. Använd varmt vatten och mild tvål för att tvätta av buttplugen och skölj noga.

  2. Torka av buttplugen: Torka av buttplugen med en ren handduk eller en pappershandduk tills den är helt torr. Detta hjälper till att undvika att bakterier eller smuts samlas på ytan.

  3. Förvara buttplugen separat: Förvara din buttplug separat från andra sexleksaker för att undvika att de kommer i kontakt med varandra och sprider bakterier. Du kan använda en förvaringspåse eller ett speciellt fack i din sexleksaksförvaring för att hålla din buttplug skyddad.

  4. Förvara buttplugen på en ren och torr plats: Placera din buttplug på en ren och torr plats, borta från direkt solljus och fukt. Undvik att förvara den i en miljö där den kan komma i kontakt med andra föremål som kan smutsa ner den.

Genom att följa dessa enkla steg kan du förvara din buttplug på ett säkert och hygieniskt sätt och förlänga dess livslängd.

 

Få bättre orgasm med buttplug

Buttplugg är en sexleksak som kan hjälpa dig att få härliga explosiva orgasmer, och det gäller både män och kvinnor. Många kvinnor gillar att ha en plug instoppad i analöppningen under samlag. Anledningen är nämligen att en instoppad buttplug för det enklare för mannen att träffa g-punkten under ett samlag. Och alla kvinnor som upplevt en g-punktsorgasm är nog samstämmiga att det är något helt annat än en klitorisorgasm.

Manlig orgasm med buttplug

Men även män kan gå riktigt härliga orgasmer av buttplugs. Det är nämligen en bra leksak för att uppnå prostataorgasm. Välj gärna en buttplug som är utformad med prostatastimulans i åtanke, eftersom det kommer göra jobbet enklare. En buttplug för prosatatstimulans är något böjd, ungefär som en g-punktsstav, och en del har även vibrationer. Så testa en vibrerande buttplug!

En del män tycker det är skönt att ha en plug instoppade samtidigt som de får sin intim del stimulerad, exempelvis genom samlag, oralsex eller med händerna, eftersom det kan ge en mycket stark och intensiv orgasm. Men många män lyckas också att få riktigt starka orgasmer enbart genom prostata stimulering samt hjälper det många män med deras stånd. Om du som man ännu inte provat anal stimulering är det dags att göra det nu!

Vilka olika typer av buttplugs finns det och vilka är deras egenskaper?

Buttplugs är en populär typ av sexleksak som används för anal stimulering. De finns i många olika storlekar, former och material, och varierar också i deras egenskaper och funktioner. Här är några av de vanligaste typerna av buttplugs:

  1. Klassiska buttplugs: Dessa är den mest grundläggande typen av buttplugs, vanligtvis konformade som en kon eller avsmalnande topp. De är utformade för att glida lätt in i anus och sedan stanna på plats på grund av deras bredare bas. De är vanligtvis tillverkade av silikon eller gummi och finns i olika storlekar.

  2. Vibrerande buttplugs: Precis som namnet antyder har dessa buttplugs en inbyggd vibrator som ger extra stimulans. De kan vara trådbundna eller trådlösa och har vanligtvis flera hastigheter och vibrationssätt. De kan också ha olika former och texturer för att ge extra stimulans.

  3. Analpluggar med pärlor: Dessa buttplugs har en rad av små pärlliknande kulor som gradvis ökar i storlek. De är utformade för att gradvis tränga in i anus och ge extra stimulans när de dras ut.

  4. Buttplugs med böjd form: Dessa buttplugs är utformade för att stimulera prostatakörteln, också känd som P-punkten. De har en böjd form som gör det lättare att nå denna känsliga punkt och ger extra stimulans.

  5. Glas- och metallbuttplugs: Dessa buttplugs är tillverkade av glas eller metall och ger en annan typ av känsla än silikon eller gummi. De är också lättare att rengöra och kan värmas upp eller kylas ner för extra stimulans.

Det är viktigt att välja en buttplug som passar dina behov och preferenser. Oavsett vilken typ av buttplug du väljer är det viktigt att använda tillräckligt med glidmedel.

Vilken buttplug ska jag börja med?

Om du är helt ny på anal stimulering rekommenderar vi att du börjar med en lite mindre buttplug. I vårt utbud hittar du set med tre eller fler buttplugs där den minsta vanligtvis är mycket liten och brukar enkelt gå att föra in i anal för de allra flesta. När du börjar känna dig bekväm med den kan du successivt gå över till större storlekar. Fördelen med de flesta buttplugs är att de är smalare på toppen och blir bredare nedtill. På så sätt kan du långsamt vänja dig under införandet.

Många tycker om att börja med buttplugs i silikon eftersom materialet känns mjukt och skönt mot huvuden. Men även metall och glas är populära material och alla glider lika bra så länge du använder glidmedel.

Hur använder jag en buttplug?

Applicera rikligt med glidmedel både på buttplugen och runt analöppningen och för sedan långsamt in pluggen. Eftersom de allra flesta är smalare upptill kan ringmusklerna långsamt få vänja sig och strechas ut utan att det gör ont. Om din plug är tillverkad i silikon ska du endast använda vattenbaserade glidmedel. Använd gärna ett glidmedel anpassat för anala lekar som hjälper musklerna bär bak att slappna av.

Du kan befinna dig i vilken ställning du önskar när du använder en buttplug, men vissa positioner kommer få musklerna runt analen att lättare kunna slappna av. Exempelvis är det lättare när du ligger på rygg med en kudde under rumpan. Men å andra sidan tycker många att analstimulans i doggystyle är mycket upphetsande. Prova dig fram för att hitta det som känns allra skönast för just dig.

Vilket glidmedel ska man använda med en buttplug och varför?

När det kommer till att använda en buttplug är det viktigt att välja rätt typ av glidmedel för att maximera både njutning och komfort. Men vilket glidmedel är det bästa att använda?

Det bästa valet för att använda med en buttplug är ett vattenbaserat glidmedel. Vattenbaserade glidmedel är säkra att använda med alla typer av material, inklusive silikonbaserade och latexbaserade sexleksaker, vilket gör dem till ett universellt alternativ. De torkar inte heller ut eller blir klibbiga, vilket ger en jämn och smidig glidfunktion under hela användningen.

Det är också viktigt att välja ett högkvalitativt glidmedel eftersom anus inte producerar naturlig fuktighet på samma sätt som vagina. Detta innebär att en buttplug kan bli svår att föra in utan tillräckligt med glidmedel. Detta kan leda till obehag och smärta, och öka risken för skador eller irritation.

Oljebaserade glidmedel bör undvikas eftersom de kan bryta ner materialet på en buttplug. Dessutom kan oljebaserade glidmedel vara svåra att tvätta bort, vilket kan öka risken för infektioner. Silikonbaserade glidmedel kan användas med vissa typer av buttplugs, men det är viktigt att kontrollera att glidmedlet är kompatibelt med leksakens material.

Oavsett vilket glidmedel du väljer, se till att använda tillräckligt mycket för att minimera friktionen och göra upplevelsen bekväm och njutbar. Applicera glidmedlet på både buttplugen och analområdet före penetration för att maximera komfort och minska risken för skador.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information