Support & Frågor / Om Oss /                      / Send til Danmark skift flag til Dk og valuta til Dkk

SvenskaDansk

Glidmedel - Massageolja - Apotek

Glidmedel har vi ett väldigt stort utbud av för dig att välja mellan. Silikonbaserat och vattenbaserade glidmedel till både anal och vaginal sex. Vissa glidmedel kommer även med smak och utan för dig att välja mellan! Här hittar du även massageoljor som är både värmande och kan användas som vanligt glidmedel. Lusthöjande som vibrerande oljor för extra stimulans till kondomer eller intimhygien produkter.

Du har sett 32 av 179 produkter

Glidmedel / Massage / Apotek

Glidmedel

Glidmedel kommer i många olika sorters. Vattenbaserat glidmedel har vi många olika modeller av. Dom som är värmande eller glidmedel med smak och doft. Vattenbaserat glidmedel används till dom flesta sexleksaker för att inte skada materialet. Glidmedel med smak och doft används oftast till oral sex samtidigt som glidmedel med doft används ofta till massage. Silikonbaserat glidmedel är dock det bästa glidmedlet till samlag för att det tar lång tid innan den torkar ut men kan skada din sexleksak om den är gjord av silikon. Silikonbaserat glidmedel kan även används till massage. Självklart så kommer silikonbaserat glidmedel även med smak och doft. Köp ditt vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel idag! 

Massage

Massageoljor kommer i både vattenbaserat och silikonbaserat samt ljus som blir till en massageolja. Massageoljor är väldigt populärt för att kunna ge din partner en bättre massage stund. Massageolja kommer även som värmande glid och kan även används som vanligt glidmedel för extra stimulering. Ljus som blir till en massageolja är också populärt bland många för att kunna ge en mer intim massage stund. 

Apotek

Apotek produkter som kondomer eller intimhygien har vi mycket av. Vi på Taboo tycker det är viktigt med hygien och hur man förvarar sin sexleksak. Här hittar du förvaringspåsar och rengöringsmedel till alla dina sexleksaker för att få dom så rena som möjligt. Vi har även ett stort utbud av kondomer med smak, utan smak, delay, extra tunna och många fler för dig att välja mellan. Du kanske letar efter en kondom med små knottror för extra stimulering till din partner. Vi har ett stort utbud av allt intimprodukter och mycket mer!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider
SvenskaDansk