Svenska

Fördröjningsmedel

Fördröjningsmedel, också kända som premature ejaculation (PE) produkter, är produkter som används för att hjälpa män att fördröja orgasm och ejakulation. De finns i många former, inklusive krämer, geler, sprayer och tabletter. Fördröjningsmedel kan verka genom att minska känsligheten i penis eller genom att påverka nervsystemet. De flesta fördröjningsmedel är lokalt verkande och har en lokalbedövande effekt. Vi har tex deep throat spray medel eller krämer som kan göra det enklare för dig! Det är viktigt att kommunicera med din partner om dina behov och önskemål när det gäller sex, så att ni kan hitta en lösning som fungerar för både dig och din partner.

Du har sett 18 av 18 produkter

Fördröjningsmedel & Avslappnande Medel

Vad är fördröjningsmedel?

Fördröjningsmedel inom sexuella aktiviteter är vanligtvis produkter som används för att fördröja utlösningen hos personer med penis. Dessa produkter, vanligtvis kallade "fördröjningsspray" eller "delay spray", innehåller oftast bedövande ämnen som t.ex. lidokain, som minskar känsligheten i penis och därigenom kan förlänga tiden före utlösning.

Det är viktigt att notera att användningen av fördröjningsmedel för sexuella ändamål inte är nödvändigtvis säkert eller hälsosamt för alla. Dessutom kan fördröjningsmedel minska känsligheten och därmed också minska den sexuella njutningen. Det är viktigt att använda dessa produkter med försiktighet och att följa instruktionerna på förpackningen.

Finns det glidmedel med fördröjningsmedel?

Ja, det finns glidmedel som innehåller fördröjningsmedel som kan hjälpa till att minska känsligheten i penis och därmed förlänga tiden innan utlösning sker. Dessa glidmedel brukar vanligtvis innehålla ett bedövningsmedel som t.ex. lidokain eller benzokain.

Dock så dessa inte lika effektiva som tex. ett delay spray. Många människor vill gärna ha lite extra effekt. Dock är det väldigt vanligt med att glidmedel har en "bedövande" effekt för enklare analsex.

Fördelar med fördröjningsmedel:

Fördröjningsmedel kan ha fördelar för personer som har problem med för tidig utlösning eller som vill förlänga tiden innan utlösning sker. Här är några av de potentiella fördelarna med fördröjningsmedel:

  1. Förlänger tiden före utlösning: För personer som lider av för tidig utlösning eller som vill förlänga sexuell aktivitet kan fördröjningsmedel hjälpa till att öka tiden före utlösning.

  2. Minskar ångest: För vissa personer kan ångest och nervositet orsaka för tidig utlösning. Genom att minska känsligheten i penis kan fördröjningsmedel hjälpa till att minska ångest och därigenom minska risken för för tidig utlösning.

  3. Ökar självförtroendet: För personer som lider av för tidig utlösning kan detta leda till minskat självförtroende och oro för sexuell prestation. Genom att använda fördröjningsmedel kan man öka självförtroendet och minska oro för sexuell prestation.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information