Svenska

Fisting Glidmedel

Här finner du alla fisting glidmedel. Dessa glidmedel är lite extra tjocka för att göra fisiting lekar enklare och mer bekvämt. Glidmedel till fisting är oftast av ett silikon material vilket kan vara bra att tänka på om sexleksaker ska vara med. Många fisting glidmedel har även en liten avslappnande effekt vilket gör att dessa lekar blir enklare. När du handlar här online så får du 100% diskret & snabb leverans i hela Sverige.

Du har sett 3 av 3 produkter

Vad är fisting glidmedel?

Fisting glidmedel är en typ av glidmedel som är speciellt utformat för att underlätta fisting, vilket är en sexuell aktivitet där en person penetrerar en annan persons rektum eller vagina med hela handen eller delar av handen. Fisting glidmedel har vanligtvis en tjock och krämig konsistens och är ofta mer viskösa än andra typer av glidmedel.

Fisting glidmedel är viktigt att använda eftersom fisting kan vara en mer intensiv och krävande form av sexuell aktivitet som kan orsaka skador om den inte utförs korrekt. Fisting glidmedel hjälper till att minska friktionen och öka smörjningen, vilket kan minska risken för smärta, skador och irritation i området.

Det är viktigt att notera att fisting glidmedel kan ha olika effekter på olika personer och att det kan vara viktigt att testa produkten på en liten yta av huden innan du använder den på ett större område. Fisting glidmedel bör användas rikligt och förnyas regelbundet under fisting-sessioner för att undvika att smörjningen torkar ut och öka risken för skador.

Det är också viktigt att använda fisting glidmedel i kombination med korrekt teknik och kommunikation med din sexpartner för att säkerställa att fisting-sessionen är säker och njutbar för alla inblandade.

Vad ska man tänka på vid fisting lekar?

Fisting kan vara en intensiv och krävande form av sexuell aktivitet, och det är viktigt att ta vissa säkerhetsåtgärder för att minimera risken för skador eller obehag. Här är några saker att tänka på vid fisting lekar:

  1. Kommunikation - Det är viktigt att ha en öppen och tydlig kommunikation med din partner under fisting-sessionen. Innan du börjar, ta tid att prata om dina gränser, förväntningar och eventuella oro eller rädslor.

  2. Smörjning - Använd alltid tillräckligt med smörjning, särskilt om du är nybörjare eller om du använder större föremål för fisting. Fisting glidmedel är speciellt utformat för att underlätta fisting och bör användas rikligt och förnyas regelbundet under sessionen.

  3. Teknik - Fisting kräver rätt teknik för att minimera risken för skador. Det är viktigt att använda långsamma och försiktiga rörelser, att undvika att använda våld och att undvika att röra området runt anus eller slidan för mycket.

  4. Gränser - Var noga med att respektera dina egna och din partners gränser. Om någon av er känner obehag eller smärta, avbryt omedelbart och ta en paus.

  5. Säkerhet - Använd alltid rena händer och undersökning handskar vid fisting-sessioner. Det är också viktigt att undvika att använda vassa föremål eller föremål med skarpa kanter.

Genom att följa dessa riktlinjer och använda sunt förnuft kan du minimera risken för skador och uppleva en säker och njutbar fisting-session.

Kan man använda fisting glidmedel som vanligt glidmedel?

Ja, det går vanligtvis bra att använda fisting glidmedel som vanligt glidmedel. Fisting glidmedel har vanligtvis en tjock och krämig konsistens som är utformad för att underlätta fisting, men det fungerar också utmärkt som ett vanligt glidmedel för andra typer av sexuell aktivitet.

Det är viktigt att notera att vissa fisting glidmedel kan innehålla ingredienser som inte är lämpliga för vissa personer, så det kan vara viktigt att testa produkten på en liten yta av huden innan du använder den på ett större område. Det är också viktigt att följa tillverkarens instruktioner och att undvika att använda produkten på skadad eller irriterad hud.

Om du inte planerar att använda sexleksaker eller utföra fisting, kan du också välja att använda ett vanligt glidmedel som är lämpligt för dina behov och preferenser.

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information