Svenska

Glidmedel Med Smak

Glidmedel Med Smak är en typ av glidmedel som har tillsatta smaker för att ge en extra dimension av njutning och variation under oralsex eller andra sexuella aktiviteter där munnen är involverad. Smakerna kan variera från klassiska smaker som vanilj och jordgubb till mer unika smaker som tigernöt och cappuccino. Glidmedel med smak kan ha fördelen av att göra oralsex mer tilltalande och roligt för både mottagaren och givaren, vilket kan öka sexuell intimitet och föra par närmare varandra. De kan också ge extra smak och doft till andra sexuella aktiviteter, som kyssar och slicka. Det är också viktigt att tänka på att smaksatta glidmedel kan innehålla tillsatta sockerarter, vilket kan öka risken för vaginal infektion eller urinvägsinfektion. Det är viktigt att använda smaksatta glidmedel med måtta och att undvika att få glidmedlet inuti slidan eller urinröret.

Du har sett 23 av 23 produkter

Glidmedel med smak & doft

Vad är ett glidmedel med smak?

Glidmedel med smak är en typ av glidmedel som innehåller smakämnen för att göra det mer aptitligt att smaka på. Dessa glidmedel finns i olika smaker, som jordgubb, choklad, banan och mint. Glidmedel med smak är ofta populära för användning vid oralsex, eftersom de kan göra upplevelsen mer aptitlig. De kan också användas för att minska friktion och öka glidet under sexuell aktivitet.

Det är viktigt att notera att vissa smakämnen kan orsaka irritation eller allergiska reaktioner hos vissa personer, så det är viktigt att välja en produkt som passar din hudtyp och smakpreferenser. Det är också viktigt att använda glidmedel med smak på ett säkert och ansvarsfullt sätt, och att undvika användning av glidmedel som innehåller socker eller andra ingredienser som kan orsaka irritation eller infektion.

Glidmedel med smak finns i olika varianter och kan ha olika ingredienser och egenskaper. Här är några saker att tänka på om du vill använda glidmedel med smak:

 1. Välj en produkt som passar din hudtyp - Om du har känslig hud eller har haft allergiska reaktioner på produkter tidigare, välj en produkt som är mild och inte innehåller ingredienser som irriterar din hud.

 2. Kontrollera ingredienserna - Se till att läsa ingredienserna noga, speciellt om du är allergisk mot någon ingrediens. Undvik produkter som innehåller socker eller glycerin, som kan öka risken för infektion.

 3. Undvik oljebaserade produkter - Oljebaserade glidmedel kan bryta ner latexkondomer och orsaka kondomen att spricka. Om du använder kondom, välj en vattenbaserad glidmedel istället.

 4. Testa smaken innan användning - Smaka på en liten mängd av glidmedlet innan du använder det, för att kontrollera att du gillar smaken och att det inte orsakar någon obehaglig reaktion.

 5. Förvara produkten på en sval, torr plats - Förvara din glidmedel med smak på en sval och torr plats och se till att använda den inom dess rekommenderade hållbarhetstid.

Glidmedel med smak kan vara en rolig och sensuell tillägg till sexuell aktivitet, men det är viktigt att använda den på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Varför ska man använda glidmedel med smak?

Att använda glidmedel med smak kan ge en extra dimension till sexuell aktivitet genom att förbättra smakupplevelsen och göra det mer aptitligt att smaka på. Glidmedel med smak kan också användas för att minska friktion och öka glidet under sexuell aktivitet, vilket kan göra upplevelsen mer behaglig och bekväm för båda parter.

Glidmedel med smak är särskilt populära för användning vid oralsex, eftersom de kan göra upplevelsen mer aptitlig och ge en extra dimension till sexuell njutning. De kan också användas för att minska obehag vid vaginal torrhet, vilket kan orsakas av hormonella förändringar, medicinering eller stress.

Det är viktigt att notera att vissa smakämnen kan orsaka irritation eller allergiska reaktioner hos vissa personer, så det är viktigt att välja en produkt som passar din hudtyp och smakpreferenser. Det är också viktigt att använda glidmedel med smak på ett säkert och ansvarsfullt sätt, och att undvika användning av glidmedel som innehåller socker eller andra ingredienser som kan orsaka irritation

Fördelar & nackdelar med ett glidmedel med smak

Att använda ett glidmedel med smak kan ha flera fördelar, inklusive:

 1. Ökad sexuell njutning - Genom att förbättra smakupplevelsen kan glidmedel med smak göra det mer aptitligt att utföra oralsex, vilket kan öka sexuell njutning och intimitet.

 2. Minskar friktion - Glidmedel med smak kan minska friktionen under sexuell aktivitet, vilket kan göra upplevelsen mer bekväm och behaglig för båda parter.

 3. Förbättrar intim kommunikation - Att diskutera och välja en smak tillsammans kan förbättra kommunikationen och öka intimiteten mellan dig och din partner.

 4. Ökar möjligheten till orgasm - Genom att minska obehag och öka njutningen kan användning av glidmedel med smak öka möjligheten till orgasm för både kvinnor och män.

 5. Användbart vid vaginal torrhet - Glidmedel med smak kan användas vid vaginal torrhet, vilket kan orsakas av hormonella förändringar, medicinering eller stress.

Precis som med alla produkter har även glidmedel med smak vissa nackdelar, inklusive:

 1. Kan innehålla tillsatser som kan orsaka irritation eller allergiska reaktioner hos vissa personer. Det är viktigt att välja en produkt som passar din hudtyp och smakpreferenser och att undvika produkter som innehåller ingredienser som kan orsaka irritation eller infektion.

 2. Kan innehålla socker eller glycerin, vilket kan öka risken för irretiation. Om du använder kondom, välj en vattenbaserad glidmedel istället för en oljebaserad glidmedel med smak, eftersom oljebaserade produkter kan bryta ner latexkondomer och orsaka kondomen att spricka.

 3. Kan vara mindre effektiva vid vaginal torrhet än vattenbaserade glidmedel, vilket kan vara ett problem för kvinnor som lider av torrhet eller smärta vid samlag.

 4. Kan vara dyrare än vanliga vattenbaserade glidmedel eller oljor.

Det är viktigt att notera att nackdelarna med glidmedel med smak kan variera från person till person och att det är viktigt att välja en produkt som passar dina specifika behov och preferenser. Använd alltid produkten på ett säkert och ansvarsfullt sätt och se till att läsa etiketten och följa instruktionerna noggrant.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information