Svenska

Silikonbaserat Glidmedel

Silikonbaserat glidmedel är en typ av glidmedel som innehåller silikon som en av huvudingredienserna. Silikonbaserade glidmedel är vanligtvis mer långvariga och hållbara än vattenbaserade glidmedel, vilket innebär att de behöver appliceras mindre ofta under sexuell aktivitet. När du använder silikonbaserat glidmedel kan det ge en mjuk och silkeslen känsla på huden, vilket kan öka sexuell njutning och komfort. Det är också vattenresistent och lätt att tvätta av, vilket kan vara en fördel för användare som vill ha glidmedel under vattenbaserade sexuella aktiviteter, som i en pool eller badkar. Silikonbaserade glidmedel kan också ha fördelar för personer med känslig hud eller allergier, eftersom de är fria från många av de tillsatser och konserveringsmedel som finns i vattenbaserade glidmedel. Detta gör dem vanligtvis mindre irriterande för känsliga slemhinnor.

Det är dock viktigt att komma ihåg att silikonbaserade glidmedel inte bör användas tillsammans med silikonbaserade sexleksaker, eftersom det kan leda till att leksakerna bryts ner eller skadas. Silikonbaserade glidmedel kan också vara svårare att tvätta bort från sängkläder och kläder än vattenbaserade glidmedel, så användning av ett sexlakan kan vara fördelaktigt.

Du har sett 19 av 19 produkter

Silikonbaserat glidmedel

Glidmedel är en av de viktigaste produkterna för att kunna njuta riktigt ordentligt av sex, oavsett om det rör sig om samlag med en partner eller på egen hand med hjälp av sexleksaker. Det finns två olika typer av glidmedel, vattenbaserat och silikonbaserat.

Ett silikonbaserat glidmedel läggs som en yta på din hud och torkar inte in på samma sätt som ett vattenbaserat glidmedel. Därför kommer du med ett silikonbaserat glidmedel slippa fylla på med glid regelbundet under samlag och kan istället ägna dig åt att njuta.

I vårt sortiment hittar du flertalet olika sorters av silikon glid. Vi har glid med smak och doft, glidmedel anpassade för analsex, glid för dig med känsla slemhinnor och så vidare. Med andra ord har vi ett silikonbaserat glidmedel för alla. Alla produkter du hittar i vårt sortiment är testade och håller hög kvalitet.

Kan man ha Silikonbaserat glidmedel med sexleksaker?

En viktig sak att veta om silikonbaserat glidmedel är att det inte lämpar sig att använda tillsammans med sexleksaker tillverkade av silikon. Om du frekvent använder silikonbaserat glid med dina vuxenleksaker gjorda av silikon kommer de nämligen att gå sönder, två produkter av silikon är nämligen inte kompatibla med varandra utan ytan på dina sexleksaker kommer till slut att gå sönder.

Om du däremot använder sexleksaker av andra material, så som en glasdildo, vibrator i metall eller andra mjukplaster/gummi material än silikon fungerar det utmärkt att använda glidmedel med silikon.

Det går också bra att använda silikonbaserat glidmedel tillsammans med kondomer. Anledningen är att det endast är frekvent och långvarig användning som sliter ut materialet. Och eftersom en kondom är en engångsprodukt kommer den inte att gå sönder.

Långt och skönt glid med silikonbaserat glidmedel

Vattenbaserat glidmedel är kanske det mest användbara eftersom det är kompatibelt även med alla sexleksaker, trots det är det många som föredrar ett silikonbaserat glidmedel. Vad beror det på? Anledningen till det är att ett silikonbaserat glidmedel håller mycket längre än ett vattenbaserat eftersom det inte torkar in. När du väl har applicerat det på kroppen kommer det finnas kvar tills att du tvättat av det, och du behöver alltså inte krångla med att regelbundet fylla på glidmedel när du har sex.

En annan anledning är att många upplever det silikonbaserade glidmedlet som mindre kladdigt. Det är oftast rätt tjockt och inte så rinnigt, vilket gör det lite enklare att hantera. Du får ett riktigt bra glid även av en mindre mängd.

När passar ett silikonbaserat glidmedel?

Ett silikonbaserat glidmedel passar egentligen till alla situationer förutom när du ska använda en sexleksak i silikon. Därför är denna typ av glidmedel perfekt när det endast ska appliceras på kroppsdelar på dig eller din partner. Det behöver inte röra sig endast om samlag, utan detta glidmedel passar också utmärkt som massageolja. Ett perfekt sätt att komma i rätt stämning inför en mysig kväll.

Många föredrar också att använda ett silikonbaserat glidmedel vid analsex just eftersom en mindre mängd ger ett riktigt bra glid samt att det inte torkar ut. Vid bakdelsex finns inget naturligt glidmedel och ni måste därför se till att det hela tiden finns glid utifrån i form av glidmedel.

Vad finns det för olika silikonbaserade glidmedel?

I vårt sortiment hittar du många olika typer av silikonbaserade glidmedel. Vi har varianter med doft och som ger rummet en härlig fräschör. Vi rekommenderar inte att använda silikonbaserat glidmedel till analsex, eftersom det ofta ger en obehaglig känsla i munnen. Därför är det också ovanligt med silikonbaserat glid med smak.

Om du letar efter ett sådant glid till analsex har vi flera varianter som är milt bedövande och avslappnande, något som kan göra era anala lekar ännu behagligare.

Vi har också värmare glidmedel med silikon som passar extra bra när ni även vill använda den som massageolja.

 

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information