Svenska

Massageoljor med Doft & Smak

Doft & Smak massageoljor har många fördelar. Det kan användas som en vanlig massageolja och skapar en god doft i rummet eller så kan det användas till förspel. Du kanske letar efter ljus som blir till en massageolja? Det har vi här med för att ge en het massage!

Massageoljor med doft och smak är en typ av produkt som används för att göra massage eller annan kroppsmassage mer sensuell och upphetsande. De är formulerade med olika dofter och smaker, till exempel choklad, vanilj, jordgubb eller andra frukter, och är avsedda att användas som en form av förspel eller för att förbättra den sensuella upplevelsen under massage. Massageoljor med doft och smak är vanligtvis gjorda av naturliga ingredienser, såsom jojobaolja, mandelolja eller avokadoolja, och är säkra att använda på huden.

Det är viktigt att följa instruktionerna noga och att rådgöra med en en specialist på området innan du använder massageoljor med doft och smak, särskilt om du har några hälsoproblem eller allergier. Det är också viktigt att kommunicera med din partner och att hitta en produkt som fungerar för både dig och din partner. Använd produkten ansvarsfullt och säkert för att undvika skador eller obehag.

Du har sett 13 av 13 produkter

Massageolja - Doft & Smak

Massageolja med doft

Här hittar du ett stort utbud av massageoljor som ger av en väldigt god doft. Exotiq är ett märke som vi har ett stort utbud av. Dom ger av en väldigt god doft och är tjock i konsistensen. Exotiq är en väldigt bra massageolja, dom har massor med olika dofter för dig att välja mellan. När du ger en massage till din partner så skapar det nästan alltid en annan stämning om du har en massageolja som har en god doft. Köp din nya massageolja idag! 

 

 

 

Massageolja med smak

Massageolja som är smaksatt kan användas för att göra förspelet roligare eller godare! Smaksatta massageoljor är gjort för att du ska kunna ge en mer intim massage. Exotiq massage är en smaksatt massageolja som kommer i många olika former och storlekar. Vi hjälper dig att hitta ditt nya favorit massageolja här! Köp idag till de bästa priserna! 

 

 

 

Massageljus

Här hittar du även ljus som blir till en massageolja! Tänd ljuset i 15-20 minuter och njut av den goda doften som skapas i rummet. Efter du har väntat så häll på ljuset i din hand eller direkt på din partner för att skapa en het massage stund. Ljus är oftast inte smaksatta men den goda doften gör upp för det! Köp ditt nya BDSM ljus eller massageljus idag! Har du fler frågor så kan du alltid komma in i vår butik på Taboo Södra förstadsgatan 81A, Malmö eller kontakta vår kundtjänst på info@taboo.se.

 

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information