Svenska

BDSM Sexleksaker

Bondage & BDSM sexleksaker så har vi något för alla. Vi har något för dig som är nyfiken och bara vill testa på bdsm, lite lättare produkter som rep, ögonbindlar och handklovar. Om du är en bondage älskare har vi något för dig med. I den grövre delen av vårt sortiment hittar du sexmöbler, tvångströjor, mer komplicerade bojor, koppel och piskor. I både den lättare och grövre sidan av vårt bondage sortiment hittar du produkter i flera sorters material. Allt från mjukare silikon, fjädrar och fejkläder till hårt läder och metall. Välkommen in till oss, vi hjälper dig vidare för att hitta den perfekta matchningen för dig.

Du har sett 32 av 305 produkter

Bondage & BDSM Sexleksaker - Förnya ditt sexliv

Bondage

Bondage sexleksaker kommer i massor med olika storlekar och former. Många tycker om att börja lite enklare när det kommer till dom första gångerna. Vi har ett stort utbud av olika ögonmasker. Varför vill man ha en ögonmask? Många människor vill känna att dom inte kan se något under samlag för att se vad deras partner skulle göra. Känslan av att någon ska göra något utan att du vet vad eller när är för många det första steget till bondage sexliv. Sen är det många som bara gillar ögonmasker för att förnya deras sexliv, bara för att man ha några enstaka produkter så betyder inte det att man behöver älska BDSM sexleksaker. BDSM sexleksaker kommer också i handbojor och fotbojor och kombineras ibland med en ögonmask. Vi har ett stort utbud av både handbojor och fotbojor för dig att välja mellan. Handbojor och fotbojor är ett sätt för dig att känna dig så kallat dominerad av din partner. Många tycker om känslan att känna sig fast och ytterligare igen se vad deras partner skulle göra mot dom. BDSM kläder finns även i stort utbud för dig att förnya ditt sexliv! Bondage leksaker är ett helt nytt sexliv som där finns super många olika sätt att utforska sig med. Förnya ditt bondage sexliv med en BDSM sexställning och testa bondage som du drömmer om med din partner! Köp dina bondage och bdsm sexleksaker oss Taboo.se eller välkommen in till Södra förstadsgatan 81 Malmö.

BDSM - Ljus & Piskor

Bdsm ljus och fjädrar som det kallas blir även mer och mer populära. Bdsm eller bondage ljus är stearinljus som man häller på kroppen. Dom brinner oftast lite snabbare och vissa blir till slut en massageolja! Man tänder ljuset och sedan väntar några sekunder eller minuter för att sedan droppa det varje stearinljuset på sin partner för att ge dom en ny sorts stimulering. För det mesta så används dom här ljusen till förspel eller liknande, men många har även dom här ljuset till lite mer intima massage stunder. Det är därför många ljus blir sedan massageolja när dom har brunnit klart. Därför kallas det för BDSM ljus för att dom har rätt många olika funktioner som dom kan användas på. Glöm inte att det finns även små fjädrar inom BDSM världen. Vad är en fjäder piska? En fjäder piska är en liten piska som kan ha lite “fluff” eller en riktig fjäder. Det är oftast till förspel och för att lite kittla din partner. Inom BDSM världen så är det många som kombinerar en fjäder med en ögonmask för att liva upp det lite. Sen har vi även för dom som vill testa på lite fler saker inom bdsm världen som kan även användas under samlag och det är en piska. BDSM piskor är för att ge din partner njutningsbar smärta som många tycker om inom Bondage. Det kan vara för att stimulera vissa delar av din partners kropp för att öka lusten. Vi har ett stort utbud av många olika former av piskor och paddlar. Skillnaden mellan en piska och en paddel är att en piska har långa och små blad som kan ge av hårda eller mjuka piskslag. En paddel är oftast en lång pinne eller en lite tjockare rak pinne för att ge mer platta piskslag. Köp dina BDSM produkter idag oss Taboo.se!

Varför Bondage & BDSM?

BDSM & bondage är ett helt nytt sexliv för dig och din partner att utforska. Det handlar om rep och kunna vara dominant över din partner eller känna dig dominerad. Att vara dominant över sin partner är att det är du som bestämmer vad ni ska göra eller vilka ställningar. Många tycker om att vara dominant med sin partner. Att kunna binda upp dom med rep eller handbojor är en del av BDSM sexlivet. Sen har vi vissa som vill känna att dom blir dominerade. Detta är då att dom är personen som blir bundna och har ögonmasker på sig. Dom gillar att känna att det är deras partner som bestämmer över dom. Därför finns där då ögonmasker och handbojor samt halsband med koppel. Du kan läsa mer om varför man vill använda BDSM sexleksaker på våra guides och där kan du även se vilka produkter som kommer passa dig och din partner perfekt. Vi på Taboo har ett stort utbud av BDSM och bondage sexleksaker även bdsm smycken för dig att välja mellan! 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk