Svenska

Bröstklämmor

Bröstklämmor är en typ av sexleksak som används för att klämma eller stimulera brösten under BDSM- eller fetish-aktiviteter. De kan vara gjorda av metall, plast eller annat material och har vanligtvis justerbara remmar eller vred för att ställa in styrkan på klämman. Bröstklämmor kan användas för att öka njutningen och känslan av makt och underkastelse under BDSM-aktiviteter, men det är viktigt att vara försiktig och att följa säkerhetsregler och instruktioner noga.

Du har sett 27 av 27 produkter

Bröstklämmor & Sugkoppar

Vad är bröstklämmor?

Bröstklämmor finns i många olika former och storlekar. Bröstklämmor är gjorda för att ge av en skön smärta mot bröstvårtorna. Många tycker om den stimulerande smärtan under samlag. Det finns även bröstklämmor som är i ett set så att du kan även ha en på klitoris eller som en penisring. BDSM bröstklämmor kommer även i olika designs. Vissa har en snygg kristall eller fjädrar för att göra dom lite snyggare. Bröstklämmor har oftast en liten silikon bit som sitter längst upp som gör att det inte skapar en för hård känsla samt att du kan oftast ändra själv hur hårt dom ska sitta. Dock så finns där japanska bröstklämmor som är gjorda full av metall och har en liten boll för att verkligen få en stimulerande smärta på en viss punkt. 

Vad är sugkoppar?

Sugkoppar är gjorda för att du ska kunna öka blodflödet till dina bröstvårtor. Om du använder dig av sugkoppar så blir dina bröstvårtor mer känsliga tack vare att det ökar blodflödet. Sugkoppar gör bara inte det utan dom gör även att bröstvårtorna visas mer. Även i sugkoppar så kommer dom i olika former och storlekar. Du har dom som du enkelt trycker till och sätter över och sen släpper samt dom som du snurrar för att skapa en starkare vakuum känsla. 

Testa Bröstklämmor

Många tycker om att börja med vanliga bröstklämmor som har ett litet silikon skydd längst upp för att det ska vara bekväma att använda dom. Man behöver dock inte vara orolig att dom ska åka av eller något liknande. Bröstklämmor är gjorda för att dom ska sitta på plats vid användning. Du kan även läsa om varje produkt och se vilka som sitter hårdast och dom som sitter lite enklare. Tänk på att med bröstklämmor så kan du snurra på en knapp som gör att dom inte sitter super hårt om du är orolig att det skulle göra ont. När det kommer till sugkoppar så är det många som tycker om att börja med både dom som man själv kan välja styrkan på och dom som man trycker själv till. Har du fler frågor om bröstklämmor eller sugkoppar så kan du alltid kontakta vår kundtjänst. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk