Svenska

BDSM Ljus & Fjädrar

BDSM-ljus är en typ av ljus som används för erotiska och sensuella ändamål inom BDSM-scenen. BDSM-ljusen är speciellt utformade för att smälta vid en lägre temperatur än vanliga ljus och är säkra att använda för vissa typer av wax play. Wax play innebär att man droppar smält vax från BDSM-ljus på kroppen på en partner. När vaxet svalnar och stelnar, kan det skapa en intensiv och stimulerande känsla. Wax play kan vara en form av BDSM-lek och används ofta som en del av en större ritual eller scen. 

BDSM fjädrar är en vanlig typ av BDSM-utrustning som används för erotiska och sensuella ändamål. Fjädrar används ofta som en del av BDSM-förspel för att stimulera kroppen och ge en känsla av kittling och spänning. Fjädrar är en mjuk och försiktig form av BDSM-utrustning, och är en idealisk sexleksak för par som vill utforska BDSM-livet på ett mer försiktigt och romantiskt sätt. Fjädrar kan användas för att kittla och stimulera olika delar av kroppen.

Du har sett 14 av 14 produkter

 BDSM Ljus & Fjädrar

Ljus

Ljus är gjorda för att droppa varm olja eller vax på din partner eller tvärtom. Ljus blir oftast efter dom har brunnit i ett tag till massageolja. Detta är för att du ska kunna ge din partner en intim massage och så skapar dom även en god lukt i rummet. BDSM ljus brinner oftast snabbare än vanliga ljus för att du ska snabbt kunna droppa det varma vaxet på din partner.

BDSM Fjädrar

Små stimulerande fjädrar kommer i många olika storlekar och former för att öka förspelet. BDSM fjädrar kan komma som bara en stor fluffig fjäder eller en riktigt fjäder som drar längst kroppen för att öka förspelet. Det finns även fjädrar som även är en piska för att ha en dubbel användning. Fjädrar även oftast för att öka förspelet men kan även användas under samlag. 

Vad ska jag börja med ?

När det kommer till ljus så finns där ett väldigt fint märke som heter Exotiq. Dom har gjort många olika bdsm ljus som luktar gott och blir sedan till massageolja. Vi rekommenderar att börja med ett sånt här ljus för att du ska bli så nöjd som möjligt. Dom fungerar perfekt som vax och som en massageolja plus att det skapar en väldigt god lukt i rummet. När det kommer till en fjäder så är nästan alla bra att börja med. Många tycker om att börja med en liten fjäder och sen köpa fler om det är något man tycker om. Har du fler frågor om ljus eller bdsm fjädrar så kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information