Svenska

BDSM Piskor

BDSM-piskor är en typ av sexleksak som används inom BDSM-sammanhang för att ge smärtsamma eller kittlande upplevelser. Piskor finns i olika material som läder, latex, gummi och silikon, samt olika storlekar och former. Piskor används oftast för att ge smärta på ett kontrollerat sätt under BDSM-lekar, och kan användas på olika delar av kroppen som skinkor, rygg, lår och bröstvårtor. Piskor kan också användas för att ge kittlande eller pirrande upplevelser genom att smeka huden lätt med piskans strån. Det är viktigt att använda piskor på ett säkert sätt och att alltid ha en överenskommelse med din partner om gränser och vad som är acceptabelt under BDSM-lekar.

Du har sett 35 av 35 produkter

BDSM Piskor - Vad är det?

Bästa Piska

BDSM piskor har vi ett stort utbud av. Sexpiska kommer även i våra Bondage set. En piska har långa eller små band som är oftast gjort av konstläder eller även metall. Detta är för att ge av en stimulerande känsla. Banden kan träffa ett större område och många tycker att det ger av en mer mjuk smärta. Man kan även använda piskor som en stimulerande känsla och den ger även av ett häftigt ljud! Piskor har även ett handtag som gör det enkelt att hålla i BDSM piskan samt så att du kan ha den runt handleden så den är snabbt tills hand när du behöver den!

BDSM Lekar

Piskor kommer i mycket användnig i BDSM Lekar. Piskorna har oftasts ett handtag för enkel användning samt så du kan hänga piskan runt handen. Detta gör så att du har snabb och enkel tillgång till piskan. En BDSM Piska kan få en väldigt hård smäll så det är viktigt att testa piskan på sig själv först så man vet hur hårt den smäller. Köp din BDSM piska oss hos på Taboo.se - välkommen in och förnya ditt sexliv!

Skön Smärta?

Piskor och paddlar ska ge av en hård eller mjuk stimulerande smärta. Det ska inte göra ont och det är därför det är viktigt att testa en piska eller paddel på sig själv först så man vet hur det känns. Det finns även piskor som även har en liten fjäder för att kunna använda den till förspel och ger av en mjuk stimulerande känsla. BDSM piskor & paddlar har vi i ett stort utbud som du kan välja mellan.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information