Svenska

Bondage Halsband

Ett bondage halsband är ett smycke som används inom BDSM (Bondage, Discipline, Sadism, Masochism) som kan fungera som en symbol för underkastelse eller dominans i en sexuell relation. Det är vanligtvis tillverkat av läder, PVC eller metall och är utformat för att sitta tätt runt halsen på den som bär det. Ibland kan det ha ringar eller kedjor fästa vid det för att ge möjlighet att fästa till exempel handbojor eller rep och användas för att begränsa rörelsefriheten. Halsbandet kan också användas som en del av en BDSM-ritual där personen som bär halsbandet utför en akt av underkastelse gentemot sin partner som fungerar som dominanta parten i förhållandet.

Du har sett 39 av 39 produkter

Halsband & Koppel - Förnya ditt BDSM Sexliv

Bondage Halsband

Varför vill man ha ett halsband och koppel? Halsband med koppel är en bondage sexleksak som används för att du eller din partner ska kännas dominerade av den andra. Ett halsband med koppel brukar används tillsammans med andra dominerande bdsm sexleksaker. Vi har ett stort utbud av halsband och koppel för dig att välja mellan samt snygga färger. Halsbanden har också oftast en kedja mellan som man kan ta bort om man vill bara ha det snygga halsbandet och använda det som en choker.

Material

Många halsband har ett mjukt material på både insidan och utsidan. Detta är för att inte ditt halsband ska irritera dig eller vara obekvämt att ha på sig även när din partner drar i det. BDSM halsband är oftast justerbara bara för att det ska passa nästan alla och du själv ska kunna ställa in hur hårt det ska sitta. Bondage halsband är för det mesta gjorda av ett fejkläder som känns som riktig läder. Detta är för att läder krävs mycket underhåll och går lättare sönder. Köp ditt BDSM halsband idag!

Accessoarer - Halsband

Kopplet från halsband kan för det mesta bli borttaget tack vare en karbinhake. Detta är till för att du ska kunna använda ditt halsband som en choker. Det är därför vi även har ett utbud av halsband med text på eller kanske ett lås till rollspel. Att kunna ta bort kopplet eller halsbandet från varandra gör så att du kan lägga till fler tillbehör som kedjor eller liknande. Köp ditt bdsm halsband eller choker idag!

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information