Svenska

Bondage Kit

Ett bondage kit är en sexleksak som används för att utforska BDSM (bondage och disciplin, dominans och underkastelse, sadism och masochism) och andra sexuella fantasier som involverar fängslande och kontroll. Kitet innehåller vanligtvis flera delar, såsom handbojor, fotbojor, rep, paddlar eller spö, ögonbindlar och annat utrustning för att begränsa rörelsefriheten hos den som blir bunden och öka känslan av underkastelse eller dominans för den andra personen.

Bondage kit är vanligtvis justerbara och kan anpassas för olika nivåer av erfarenhet och komfort. De kan också vara användbara för att introducera nybörjare till BDSM och bondagepraktik. Kitet kan innehålla både mjuka och hårda delar för att ge olika känslor och upplevelser. Innan man använder ett bondage kit är det viktigt att ha en öppen och ärlig kommunikation med sin partner och att fastställa gränser och säkerhetsåtgärder. Det är också viktigt att ha en nödplan på plats om någon skulle känna sig otrygg eller behöva avbryta aktiviteten av någon anledning.

Du har sett 32 av 39 produkter

 

BDSM kit

BDSM full kit eller bondage kit finns där många som tycker om. Vi har ett stort utbud av sexleksaker i set och i framtiden kommer det komma fler set som vi på Taboo väljer själva ut just för dig! I framtiden kommer där även få lov att bygga ditt eget komplett BDSM kit så du får med allt du vill till det bästa priset! BDSM kit har oftast handbojor, fotbojor, piskor och mycket mer. Ibland kommer där även med sexleksaker i BDSM set som vibratorer.

Vilket set rekommenderar Taboo?

Just nu rekommenderar vi verkligen Blaze komplett set. Du får med allt du behöver för att förnya ditt sexliv både för nybörjare och folk som älskar bondage. En av sakerna ni får med är handbojor och fotbojor av verkligen bra kvalité. Skulle man inte vilja ha bara detta så får man även med ett rep som är gjort av ett mjukt och bekvämt kvalité. Samtidigt som man får med bröstklämmor och halsband med mycket mer! I detta bondage set så får man verkligen med lite av allt som skulle behövas inom BDSM världen. Köp ditt Komplett BDSM set idag!

Bondage kit

Bondage kit eller bdsm kit har verkligen blivit mer och mer populärt genom åren. Du får med allt du behöver för det mesta. Vissa människor kanske känner att det finns produkter som dom inte vill ha med i ett set. För det mesta så kan man köpa alla produkter sidan om men ibland kan det bli dyrare plus det kanske är roligt för dig och din partner att testa den produkten i framtiden och lära sig ännu mer om bondage livet! Har du fler frågor om BDSM och Bondage leksaker så kan du alltid skicka ett mejl till info@taboo.se eller ringa till oss. Köp ditt BDSM Set idag!

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information