Svenska

BDSM Harness

BDSM Harness till bondage & BDSM lekar. Harness kommer i olika storlekar och kan oftasts kombineras med andra bondage produkter eller kläder. Dem flesta är av ett imiterat läder och kan justeras till olika storlekar. En BDSM harness kan vara ett perfekt sätt att "spicy" upp ert sexliv eller perfekt till en lite lyxigare fest.  Bondage harness är en typ av sexleksak som används för att binda en persons kropp under BDSM- eller fetish-aktiviteter. De är gjorda av läder, nylon eller annat tåligt material och har vanligtvis justerbara remmar eller spännen för att anpassas till den enskilda personens kropp. Bondage harness används för att öka njutningen, känslan av makt och underkastelse eller för att tillfredsställa en specifik fetish.

Du har sett 33 av 33 produkter

Vad är en harness?

En harness är en typ av sexuell utrustning som används för att fästa en dildo, strap-on eller annan sexleksak på kroppen. Det är en typ av sele eller bälte som vanligtvis bärs runt midjan och mellan benen, och som har en ring eller fäste som sexleksaken kan fästas på.

En harness kan användas av både män och kvinnor, och är vanligtvis gjord av läder, nylon, eller annan mjuk och hållbar material. Det finns många olika typer av harness, inklusive enkla och justerbara modeller, samt mer avancerade modeller med extra funktioner, såsom vibrationer eller justerbara remmar.

En harness kan vara användbar för par som vill experimentera med penetration och rollspel, eller för personer som vill uppleva penetrativ sex utan en naturlig penis.

Bondage Harness

En bondage harness används vanligtvis för att begränsa rörelsefriheten hos personen som bär den, vilket kan skapa en känsla av underkastelse och dominans i en BDSM-lek. Den kan också användas för att hålla fast en person under olika sexuella positioner, eller för att tillåta tillgång till specifika kroppsdelar. För vissa personer kan det vara en spännande och erotisk upplevelse att använda en bondage harness, medan andra kanske inte är intresserade av denna typ av lek. Det är viktigt att alltid ha en tydlig kommunikation och säkerhetsåtgärder på plats när man utforskar BDSM-lekar.

Kropps Harness

En kropps harness är en typ av sele eller ramverk som bärs runt kroppen och är vanligtvis gjord av remmar eller elastiska band som kan justeras för att passa olika kroppsformer. Kropps harness används ofta inom BDSM-sammanhang och kan vara en del av en outfit eller användas för att kontrollera och begränsa rörelsefriheten hos den som bär den. Det finns många olika typer av kropps harness, inklusive bröstharness, midjaharness, lårharness och helkroppsharness, och de kan vara tillverkade av olika material, inklusive läder, nylon och metall.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information