Svenska

BDSM Ansiktsmask

En BDSM ansiktsmask kan användas för att begränsa syn och hörsel och på så sätt öka spänningen och känslan av överlämnande under BDSM-lekar. Det finns olika typer av ansiktsmasker för BDSM, inklusive ögonmasker, munkavlar, huvor och mer avancerade masker med öppningar för munnen, näsan och ögonen. De kan vara tillverkade av olika material, såsom läder, gummi eller spandex, och kan ha spännen, snören eller dragkedjor för justering och säkerhet. BDSM ansiktsmasker kan användas både av nybörjare och erfarna utövare av BDSM och kan vara en spännande tillägg till lekarna för dem som söker nya upplevelser och sätt att utforska sin sexualitet och fantasi.

Du har sett 48 av 49 produkter

BDSM Ansiksmask

Varför en ögonmask?

Många anser att en ögonmask är en helt perfekt början för att förnya deras sexliv. En mask kan göra väldigt mycket i rollspel eller i BDSM lekar. Låt din partner kontrollera dig och minimera din syn eller dominera din partner! Litar du på din partner? Testa då en BDSM mask! En ögonmask minimerar oftast hela synen som gör att du kan känna mer eller få en bättre sexupplevlese! 

Mask

Masker har vi i massor med olika modeller. Dom som täcker hela ansiktet och dom som bara täcker ögonen. Detta är för att du ska kunna blinda din partner eller dig själv. Det är också så att om man tar bort synen så ökar det andra sinnen. En ögonmask kan då göra så att du förbättrar andra sinnen och ökar simuleringen. En heltäckande mask är gjort av ett material som är flexibelt och kan enkelt andas igenom. BDSM ögonmasker som bara täcker ögonen finns också i olika material som mjukt eller hårt konstläder för dig att välja mellan. Ögonmasker finns även dom som är gjorda bara för styling. Det kan vara så att du vill ha en snygg ögonmask till rollspel eller så kan du ha den till en fest. Köp din BDSM ögonmask idag! 

Populära ögonmasker

Dom flesta brukar börja med en liten och simpel ögonmask som kan även användas till när man sover för att få bättre sömn. Många tycker även om att börja med en som är mjuk och inte gjort av läder för att den inte ska skarva dock så är det viktigt att tänka på att konstläder täcker oftast ut mer ljus än en vanlig ögonmask. När det kommer till en gag så kan det vara viktigt att tänka på om man vill ha en som har hål eller inte och vilket material det ska vara. Dom flest gags är gjorda av ABS plast som inte är farligt men det finns även dom som är gjorda av silikon. Har du fler frågor om gags eller ögonmasker så kan du alltid kontakta vår kundtjänst på info@taboo.se eller ring till oss. 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information