Support & Frågor / Om Oss /                      / Send til Danmark skift flag til Dk og valuta til Dkk

SvenskaDansk

Sexleksaker För Henne

Sexleksaker för henne. Dildos, vibratorer, lufttrycksvibratorer och mycket mer för dig att välja mellan. Mest populära sexleksaker som lufttrycksvibratorer som stimulerar din klitoris med lufttryckvågor. Självklart hittar du även dildos med eller utan vibrationer. Handla här med snabb och 100% diskret leverans av sexleksaker för henne i hela Sverige.

Du har sett 32 av 495 produkter

Sexleksaker För henne - Stort sortiment

Vilka typer av Sexleksaker för henne finns det?

I den här kategorin hittar du alla våra sexleksaker som är speciellt inriktade för kvinnlig njutning, vare sig det är på egen hand eller tillsammans med en partner. Här hittar du många olika typer av vibratorer, dildos, buttplugs med mera. Oavsett om du ska köpa en sexleksak till dig själv eller som present till en någon av kvinnligt kön rekommenderar vi dig att sätta nig i lugn och ro och scrolla igenom hela kategorin för att se allt vad världen av sexleksaker för kvinnor har att erbjuda. Kanske hittar du något du inte ens visste om att du vill ha?!

Hitta din typ av vibrator

Något du kommer att hitta många varianter av i den här kategorin är olika typer av vibratorer. Vi på Taboo vet att en kvinna kan aldrig ha för många vibratorer och därför har vi ett riktigt stort utbud. Skaffa dig en vibrator för varje stund, eller hitta en mer multifunktionell vibrator som passar till många olika sorters stimulans.

En mycket omtyckt typ av vibrator i kategorin med sexleksaker för henne är lufttrycksvibratorn. En relativt ny typ av vibrator som verkligen har tagit världen med stor. Det är en klitorisvibrator, men istället för att du lägger själva vibratorn mot klitoris så omsluter du den med ett munstycke. Lufttrycksvågor kommer sedan att skickas ut, som på ett mycket härligt sätt stimulerar din klitoris. Stimulansen blir kraftfull men eftersom ingen fysisk kontakt med själv vibratorn sker blir det inte allt för intensiv och påtaglig. Många kvinnor vittnar om att de kommer på några minuter varje gång de använder sin lufttrycksvibrator samt har många kvinnor även fått deras första fontän orgasm!

Andra typer av vibratorer som är mycket omtyckta är olika typer av stavar. Det kan röra sig om vibrerande dildosar, g-punktsvibrator eller rabbitvibrator. En del kvinnor gillar vibrerande stavar eftersom de är mycket mångsidiga. De går att använda till mycket och inre stimulans men fungerar också alldeles utmärkt för klitorisstimulans. Perfekt när man endast vill investera i en typ av sexleksak för tillfället.

Andra tycker att små bulletvibratorer, vibrerande ägg eller en trosvibrator är den perfekta vibratorn. När det kommer till vibratorägg och trosvibratorer är appstyrda sexleksaker riktigt stort.

 

Hitta g-punkten med sexleksaker

Många kvinnor tycker det kan vara svårt att hitta rätt vinkel för att komma åt g-punkten vid samlag. Men det är också många kvinnor som njuter extremt mycket av g-punktstimulans och det är gå en g-punktsstav kommer väl till hans. En g-punktstav är en stav, kan vara både med och utan vibrator där toppen är böjd och på så sätt kommer den lättare åt den rätta punkten.

En g-punktstav kan användas på egen hand eller tillsammans med en partner. I vår kategori med sexleksaker för henne hittar du flera olika typer av g-punktsstavar. Vi kan också rekommendera dig att spana in en rabbitvibrator med böjd topp. På så sätt kan du få njuta av stimulans av både g-punkt och klitoris samtidigt, något som för de allra flesta brukar leda till en riktigt härlig och intensiv orgasm.

Sexleksaker för bondage

Många kvinnor njuter av lite tuffare tag, och därför har vi i vårt kategori med sexleksaker för henne även en hel del bondage-prylar. Oavsett om du gillar att vara dominant eller undergiven finns är sexleksaker att välja på. Vad sägs som som en strap-on, sexmaskin, chokerhalsband eller klämmor för bröstvårtorna.

Vi har även ett stort utbud av anal sexleksaker och dildosar med rejäla pungkulor som gör de säkra att använda till anala lekar. Spana även gärna in vår kategori med glidmedel för att göra dina erotiska stunder ännu mer njutbara.

Vilken sexleksak för kvinnor är bäst att börja med?

Om du aldrig tidigare har ägt en sexleksak rekommenderar vi att du spanar in någon typ av vibrator. Har du en partner du regelbundet har samlag med kan en bulletvibrator vara ett härligt komplement. Med den kan du stimulera klitoris samtidigt som ni har samlag, vilket lättare ger orgasm.

Är dyrare sexleksaker för henne alltid bättre?

Pris och kvalitet behöver absolut inte hänga ihop. Alla sexleksaker du hittar hos oss på Taboo har bra kvalitet, skulle vi upptäcka att någon produkt inte håller måttet tar vi bort den ur vårt sortiment. Däremot kan sexleksaker med ett högre pris ha fler funktioner, kännas mer verklighetstrogen och liknande.

Kan sexleksaker för henne även användas av män?

Vi brukar säga att endast er fantasi sätter gränserna för hur ni vill använda era sexleksaker. Men i den här kategorin hittar du produkter som framför allt har kvinnokroppen och kvinnlig njutning i åtanke. I princip alla går förstås att använda med en partner, och många fungerar också alldeles utmärkt att användas på egen hand.

Även om sexleksakerna i den här kategorin är utformade för kvinnlig njutning kan både man och kvinnor ofta få ut mycket njutning av dem. Exempelvis buttplugs passar båda könen, och även män kan få stor njutning av vibrationer mot ollonet.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider
SvenskaDansk