Svenska

Lufttrycksvibrator

Lufttrycksvibrator är en sexleksak som har tagit världen med storm. På bara några få år har lufttrycksvibratorer blivit den allra mest omtyckta sexleksaken för kvinnor. På ett helt nytt sätt ger den dig klitorisstimulans och har hjälp många kvinnor att uppleva sin första orgasm. En lufttrycksvibrator har ett munstycke som du placerar runt klitoris, när du sätter igång den bildas ett svagt vacuum samtidigt som lufttrycksvågor skickas ut. Lufttrycksvågorna stimulerar klitoris likt vibrationer och leder oftast hela vägen till klimax. Den används bäst till onani eftersom den bör hållas helt still över klitoris. 

Lufttrycksvibratorer har flera fördelar jämfört med traditionella vibratorer. De erbjuder olika intensitetsnivåer och vibrationsmönster för att anpassa stimuleringen efter individuella preferenser. Med sin mångsidighet kan de ge varierande typer av klitorisstimulering och utforska nya sätt att njuta av sexuell njutning. Dessa sexleksaker är vanligtvis tysta och diskreta, vilket gör dem idealiska för användning i privata miljöer. Många luftvibrator är också vattentäta eller vattentåliga, vilket ger möjlighet att njuta av dem i duschen eller badet. Utforska spännande klitorisstimulering med en lufttrycksvibrator och upptäck de intensiva och njutbara orgasmiska upplevelser den kan erbjuda. Låt den vara din hemlighet för att uppnå maximal njutning och tillfredsställelse i ditt sexuella utforskande.

Du har sett 43 av 43 produkter

   Lufttrycksvibrator - Nå nya Höjder!

Bästa Lufttrycksvibrator

Med en lufttrycksvibrator eller klitorisvibrator som det också kallas stimulerar du din klitoris med hjälp av lufttrycksvågor. De är normalt väldigt omtyckta och ganska små i storleken. Det är alltså väldigt enkelt att bära med dem i en handväska eller ryggsäck. Om den ska fungera måste den ha full kontakt med din klitoris. Du kan använda den på egen hand eller tillsammans med en partner. Eftersom den använder sig av speciella tryckvågor kan du använda den länge utan att bli öm och nå nya fantastiska höjder av behag! Många kvinnor har även fått deras första fontän upplevelse tack vare lufttrycksvibratorer!

Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator använder lufttrycksvågor för att stimulera din klitoris på ett helt nytt sätt. Du lägger bara munstycket mot klitoris och trycker på on/off knappen. De flesta modeller är väldigt moderna idag och går att styra med en app på din telefon istället för knapparna. Du kan antingen styra knappen själv eller låta din partner ha kontrollen för en ny sorts stimulans!

Satisfyer är den kändaste modellen

Den kändaste är den som kallas för Satisfyer eller Satisfyer Pro 2. Den hamnar nästan alltid etta på topplistorna när den bästa leksaken för kvinnor ska utses. Många säger att det är närmaste du kan komma till känslan av att någon tillfredsställer dig oralt. Det är dock långt ifrån den enda modellen på marknaden. Här hos oss på Taboo hittar du flera lufttrycksvibratorer i härliga färger och prisklasser såsom Womanizer.

Vad är skillnaden på en lufttrycksvibrator och en vanlig vibrator?

Den största skillnaden mellan en vanlig vibrator och en lufttrycksvibrator är att den sistnämnda är designad för att stimulera din klitoris med lufttrycks vågor. Det brukar ingen vanlig vibrator göra. Den använder sig inte heller av vanliga vibrationer utan istället av ett lufttryck. Det betyder att du inte blir öm även om du använder den väldigt ofta. Det finns även kombinerade lufttrycksvibratorer och vibratorer som du kan använda själv eller tillsammans med din partner!

Vilken typ av glidmedel bör jag använda med en lufttrycksvibrator?

När det gäller användning av en lufttrycksvibrator är det viktigt att välja rätt typ av glidmedel för att uppnå bästa möjliga upplevelse och skydda produkten. För en lufttrycksvibrator rekommenderas det att använda ett vattenbaserat glidmedel. Här är några skäl till varför:

 1. Kompatibilitet: Vattenbaserade glidmedel är kompatibla med de flesta material som används i lufttrycksvibratorer, inklusive silikon och mjukt silikon. Det minskar risken för att glidmedlet påverkar produkten negativt eller skadar dess yta.

 2. Skonsamt mot kroppen: Vattenbaserade glidmedel är ofta skonsamma mot huden och slemhinnorna. De är fria från parabener, oljor och andra potentiellt irriterande ingredienser. Det gör dem idealiska för känsliga områden och för att undvika eventuella obehag eller allergiska reaktioner.

 3. Lätt att rengöra: Vattenbaserade glidmedel är enkla att rengöra efter användning. De kan enkelt sköljas bort med vatten och lämnar inga kladdiga rester på produkten eller på kroppen. Detta gör rengöringsprocessen smidig och bekväm.

 4. Kompatibilitet med kondomer: Om du använder kondomer tillsammans med din lufttrycksvibrator är vattenbaserade glidmedel det bästa valet. De är säkra att använda tillsammans med latexkondomer och minskar risken för att kondomet ska bli skadat eller brytas.

Det är viktigt att undvika användning av silikonbaserade eller oljebaserade glidmedel med en lufttrycksvibrator, eftersom dessa kan skada produkten eller försvaga dess material över tid. Se alltid till att läsa produktens bruksanvisning och tillverkarens rekommendationer för att vara säker på vilken typ av glidmedel som är lämpligt att använda med din specifika lufttrycksvibrator.

Sammanfattningsvis är ett vattenbaserat glidmedel det bästa valet för att använda tillsammans med en lufttrycksvibrator, eftersom det är kompatibelt, skonsamt mot kroppen och lätt att rengöra.

Den perfekta storleken

Oavsett vilken lufttrycksvibrator du väljer när du köper en kommer den vara enkelt att bära med sig eller förvara hemma. De flesta modeller är tänka att använda på egen hand men det finns även de som passar bättre för par. På vissa kan du även ställa in hur starka lufttrycks vågorna ska vara. Det enklaste är att prova sig fram och komma underfund med vad du gillar bäst.

Bakgrunds fakta om lufttrycksvibratorer

Kanske har du redan hört om Womanizer? Det var nämligen den första typen av lufttrycksvibrator som lanserades. Den fick dock lite kritik i början då trycket från vågorna var alldeles för starka. Efter ett par justeringar lyckades man göra den perfekt. Det är än idag ett otroligt populärt märke och en omtyckt produkt. Många använder även den tillsammans med lite vattenbaserat glidmedel för att öka njutningen ytterligare och göra det enklare att använda leksakenDetta är för att glidmedlet gör att kontakten med din klitoris och vibratorn​ blir bättre och enklare då att få behagliga upplevelser.

Finns med flera olika funktioner

När du ska välja din lufttrycksvibrator finns det många modeller i vårt sortiment. Det finns den klassiska varianten som bara avger lufttrycksvågor. Det finns även lufttrycksvibratorer som har en liten inbyggd tunga som ska stimulera din klitoris lite extra. Du kan välja att köra alla funktioner eller att bara ha igång vissa av dem.

De flesta modeller är tillverkade i silikon som är helt säkert att använda på kroppen. Modellerna laddas vanligtvis upp med ett batteri eller med en USB-kabel. De flesta är även vattentäta vilket gör att du kan använda dem samtidigt som du badar eller duschar.

Är lufttrycksvibratorer säkra att använda?

Ja, lufttrycksvibratorer är säkra att använda när de används enligt tillverkarens instruktioner och försiktighetsåtgärder. Här är några viktiga punkter att komma ihåg för att använda lufttrycksvibratorer på ett säkert sätt:

 1. Läs bruksanvisningen: Innan du använder en lufttrycksvibrator, se till att läsa noggrant igenom bruksanvisningen som medföljer produkten. Tillverkaren ger viktig information om hur du använder den på ett säkert och effektivt sätt.

 2. Testa olika intensiteter: Lufttrycksvibratorer erbjuder vanligtvis olika intensitetsnivåer. Det är viktigt att börja med lägre intensitet och gradvis öka om det känns bekvämt för dig. Lyssna på din kropp och justera stimuleringen för att undvika obehag eller överstimulans.

 3. Använd rätt glidmedel: Vissa lufttrycksvibratorer kan rekommendera att endast vattenbaserade glidmedel används. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att undvika skador på produkten eller dess yta.

 4. Rengöring och underhåll: Se till att rengöra din lufttrycksvibrator ordentligt före och efter varje användning. Följ tillverkarens instruktioner för rengöring och förvaring av produkten. Detta bidrar till att upprätthålla god hygien och förlänga produktens livslängd.

 5. Kommunicera och respektera gränser: Om du använder en lufttrycksvibrator tillsammans med en partner är det viktigt att kommunicera öppet och ärligt om vad som känns bra och vad som kan vara obehagligt. Respektera varandras gränser och var försiktig med att inte överstimulera eller orsaka obehag för din partner.

Som med alla sexleksaker är det viktigt att använda din lufttrycksvibrator på ett ansvarsfullt sätt och vara medveten om din egen kropps reaktioner och behov. Om du upplever smärta, obehag eller några andra negativa effekter, ska du sluta använda produkten och rådfråga en vårdgivare om det behövs.

Kan jag använda en lufttrycksvibrator tillsammans med en partner?

Ja, det är absolut möjligt att använda en lufttrycksvibrator tillsammans med en partner för att öka intimiteten och njutningen i er sexuella relation. Lufttrycksvibratorer kan vara en spännande och stimulerande upplevelse för både dig och din partner. Här är några saker att tänka på när du använder en lufttrycksvibrator tillsammans:

 1. Förspelet: En lufttrycksvibrator kan användas som en del av förspelet för att bygga upp spänningen och upphetsningen inför sexet. Låt din partner använda lufttrycksvibratorn på dig eller använd den på din partner för att ge extra stimulering och njutning.

 2. Utforska tillsammans: Användning av en lufttrycksvibrator kan vara en möjlighet att utforska nya former av stimulering och njutning tillsammans med din partner. Ta er tid att experimentera och upptäcka vad som fungerar bäst för er båda och njut av den ökade intimiteten som det kan skapa.

 3. Dela upplevelsen: Att använda en lufttrycksvibrator tillsammans kan vara en intim och erotisk upplevelse. Fokusera på att vara närvarande och njut av ögonblicket tillsammans med din partner. Uppmuntra till kommunikation och utbyte av feedback för att säkerställa att båda parter upplever njutning och komfort.

Hur rengör man en lufttrycksvibrator?

Rengör din lufttrycksvibrator med vatten och mild tvål. Om du vill att din lufttrycksvibrator ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. Det är också väldigt viktigt ur hygieniska skäl. Det finns speciella rengöringsmedel som är anpassade för just vuxenleksaker. Tvätta av din vibrator direkt efter varje användning för att försäkra att ingen smuts fastnar på den.

När du inte använder din leksak är det bäst att förvara den i en särskild påse som kallas förvaringspåse. Det brukar följa med en sådan när du köper leksaken. Då samlas det inte en massa damm på din leksak. Lägg inte flera leksaker i samma påse då materialen kan förstöras när de hamnar i kontakt med varandra. Sitter det några batterier i vibratorn ska du också ta ut dessa mellan användningarna. Då kommer de att hålla längre.

Att rengöra sina sexleksaker med ett sexleksaks rengöringsmedel är också viktigt om du är känslig. Många bakterier kan skapas på dina leksaker om du inte rengör dem på rätt sätt. Börja med vatten och mild tvål, lägg sedan på detta rengöringsmedelet och skölj av igen för bästa effekt.

Billiga lufttrycksvibratorer

Många gånger hittar du några av våra mest populära lufttrycksvibratorer till nedsänkt pris i vår outlet. Här lägger vi upp produkter som för tillfället är på rea. Om du vill passa på att fynda en helt ny lufttrycksvibrator kan du alltså ta dig en titt här. När du klickar dig runt bland produkterna ser du också vilka vibratorer som är kund favoriter samt vilket betyg de har fått. Det kan hjälpa dig om du väljer mellan ett par olika modeller. Har du några frågor om en specifik lufttrycksvibrator kan du alltid vända dig till oss på kundtjänsten. Vi har drivit butiken sedan 1967 och är pålästa om vårt sortiment. Med vår hjälp kan du hitta den perfekta klitorisstimulator för dig att använda själv eller tillsammans med din partner. Förnya din upplevelse idag med en ny lufttrycksvibrator!

Vilka fördelar har lufttrycksvibratorer?

Lufttrycksvibratorer erbjuder flera fördelar för att ge en unik och stimulerande upplevelse. Här är några av fördelarna med lufttrycksvibratorer:

 1. Klitorisstimulering: Lufttrycksvibratorer är utformade för att stimulera klitoris på ett sätt som kan vara mycket effektivt och njutbart. Genom att använda pulserande lufttrycksvågor skapas en skonsam sugande och kittlande känsla som kan ge intensiv klitorisstimulering och leda till kraftfulla orgasmiska upplevelser.

 2. Variation i stimulering: Lufttrycksvibratorer erbjuder vanligtvis olika intensitetsnivåer och vibrationsmönster som kan anpassas efter individuella preferenser och behov. Detta ger möjlighet att utforska olika typer av stimulering och hitta det som passar bäst för dig.

 3. Mångsidighet: Lufttrycksvibratorer kan användas på olika sätt för att stimulera klitoris. Vissa modeller har utbytbara munstycken eller tillbehör för att ge olika känslor eller fokuserad stimulering på specifika områden. Detta gör att du kan anpassa din upplevelse och utforska olika typer av njutning.

 4. Snabb och intensiv stimulering: Lufttrycksvibratorer är kända för att kunna ge snabb och intensiv stimulering som kan leda till kraftfulla orgasmer. De erbjuder en unik känsla som skiljer sig från traditionella vibratorer och kan ge en snabbare och intensivare upphetsning.

 5. Mindre känslighet efter användning: Många användare rapporterar att lufttrycksvibratorer kan ge mindre känslighet eller överstimulering jämfört med direkt kontaktstimulering. Detta kan vara fördelaktigt för personer som tenderar att bli känsliga eller överstimulerade med andra typer av stimulering.

 6. Diskret användning: Lufttrycksvibratorer är vanligtvis utformade för att vara tysta och diskreta, vilket gör dem idealiska för användning i privata miljöer eller när du vill ha sekretess. Detta gör det möjligt att njuta av din egen stimulering utan att oroa dig för att störa andra eller väcka uppmärksamhet.

Kan jag använda en lufttrycksvibrator i duschen eller badet?

Ja, många lufttrycksvibratorer är vattentåliga eller vattentäta och kan användas säkert i duschen eller badet. Det är dock viktigt att kontrollera tillverkarens specifikationer och instruktioner för att se om den specifika modellen är lämplig för användning i vattenmiljöer.

Om lufttrycksvibratorn är utformad för att vara vattentålig eller vattentät, kan du njuta av dina intima stunder i duschen eller badet. Vattenmiljön kan lägga till en extra dimension av njutning och avkoppling till din upplevelse.

Kom ihåg att även om en lufttrycksvibrator kan vara vattentålig eller vattentät, kan det vara bäst att undvika att helt nedsänka den i vatten under längre perioder. Det är också viktigt att rengöra och torka din lufttrycksvibrator ordentligt efter användning i vatten för att förlänga produktens livslängd och förhindra uppkomsten av mögel eller bakterier.

Se till att följa tillverkarens rekommendationer och din egen komfortnivå när du använder en lufttrycksvibrator i vattenmiljöer. Njut av dina intima stunder på ett tryggt och bekvämt sätt.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information