Svenska

Bulletvibrator

En bulletvibrator är en liten, diskret vibrator som är utformad för att ge intensiv klitorisstimulering. Den består av en liten, slät och cylindrisk form som vanligtvis mäter mellan 5 och 10 centimeter i längd och 1-2 centimeter i diameter. De flesta bulletvibratorer drivs med batterier och har vanligtvis flera hastighets- och vibrationsinställningar som kan justeras efter behov.

Bulletvibratorer är populära sexleksaker på grund av deras diskreta storlek, tysta ljudnivåer och starka vibrationer. De kan användas för att stimulera klitoris, bröstvårtor, testiklar och andra känsliga områden på kroppen. De är också idealiska för att använda under sex med en partner, eftersom de är lätta att använda och inte tar upp mycket utrymme. Bulletvibratorer finns i olika material, inklusive silikon, ABS-plast och metall. Vissa modeller är också vattentäta, vilket gör dem lämpliga att använda i duschen eller badkaret.

Du har sett 32 av 32 produkter

Bästa Bulletvibrator

En bulletvibrator är en liten vibrator som kan användas både under samlag och vid onani. Det finns många olika modeller och varianter, men det som vanligtvis är gemensamt för dem är att de oftast är små och diskreta vibratorer. Att de är små betyder dock inte att de påverkar vibrationerna på något sätt, utan de är oftast mycket kraftfulla vibratorer som kan ge din klitoris en riktigt rejäl omgång.

Du kan använda en dom under samlag för att enklare få orgasm, då de allra flesta kvinnor även behöver klitorisstimulering för att få orgasm av penetrering. Men de fungerar precis lika bra när du vill ha en skön stund för dig själv utan att behöva dra fram den stora och intensiva wanden.

Liten och diskret vibrator

Det många gillar med en bulletvibrator är just att de är små och tysta av sig. Det gör att den är lättare att ta fram och använda under ett samlag, men innebär också att du på ett diskret sätt kan njuta av härliga vibrationer utan att oroa dig över att någon i ett närliggande rum kan höra din vibrator.

En bulletvibrator är oftast inte större än ett läppstift, vilket gör att den är enkel att ha med sig i exempelvis handväskan. Det finns faktiskt modeller som till och med ser ut som ett läppstift, och på sätt behöver du inte oroa dig över att någon som råkar titta in i din väska ska upptäcka att du går runt med en liten vibrator. Perfekt när du känner att du vill vara lite extra diskret.

Hur rengör jag min bulletvibrator?

Börja med att skölja av den med vatten och mild tvål. Lägg sedan på ett sexleksaks rengöringsmedel och vänta i cirka 2 minuter, skölj sedan av din bulletvibrator igen. Då har du helt rengjort din bullet och den är redo för nästa användning!

Bulletvibrator under samlag

Alla bulletvibratorer du hittar i vårt utbud fungerar alldeles utmärkt både på egen hand och tillsammans med en partner. Men vi rekommenderar verkligen att du testar att använda en bulletvibrator under samlag för att enklare få orgasm. Fördelen med en bulletvibrator under samlag istället för exempelvis en wand är just att den är så pass liten och smidigt. Du kommer lätt åt klitoris med den, trots att du och din partner ligger i ställningar där ni är tätt ihop slingrade.

Trots att de är så små avger de riktigt kraftiga vibrationer. Just eftersom de är så små krävs det inte lika stark motor för att vibrationerna ska kunna nå ut. De alla flesta modellerna ha flera olika styrkor du kan välja mellan på vibrationerna och flera av den har till och med förprogrammerade vibrationsprogram. På så sätt behöver du endast hålla den emot klitoris och ändå få härligt varierande vibrationer som gör det ännu skönare för dig.

Hitta din modell av bulletvibrator

Hos oss på Taboo hittar du många olika bulletvibratorer och du kommer garanterat hitta en modell som tilltalar dig. Kanske är det den klassiska varianten du är ute efter, som har gett vibratorn sitt namn - alltså den som ser ut som en bullet/gevärskula. Dessa finns både i silikon och i metall, två olika material som kan ge helt olika upplevelser. Använd gärna din bullet tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

I kategorin med bulletvibrator hittar du även andra typer av små och smidigare vibratorer. Vad sägs som en mycket liten och behändig liten rabbit som kittlar dig precis på de rätta ställena? Eller kanske en kombination av en bullet och en lufttrycksvibrator som i princip kan utlova orgasmgaranti?

Är en bulletvibrator verkligen tillräckligt kraftig?

Oron många har när de ser hur liten en bulletvibrator kan vara är om den verkligen är tillräckligt kraftig, då många kvinnor gillar rejäla vibrationer. Och vi kan lova dig att kraften i en bullet är inget som kommer att sätta stopp för din njutning. Faktum är att eftersom den är så liten når vibrationerna ut till ytan mycket lättare, och en bullet kan faktiskt ge kraftigare vibrationer än vissa vibrerande dildosar exempelvis.

Självklart kan du ställa in intensiteten på vibrationerna, så att de även kan bli mjukare om du önskar det.

Hur drivs och styrs en bulletvibrator?

Idag är många bulletvibratorer uppladdningsbara och då laddar du den med en medföljande laddsladd. Men det finns även modeller som drivs på ett vanligt batteri, och dessa kan vara praktiskt för dig som gillar att ha med dig din bulletvibrator ofta. Skulle batteriet ta slut behöver du inte oroa dig var du ska ladda den, utan du kan helt enkelt gå in i närmsta butik och köpa ett nytt batteri.

Hur du styr din bullet vibrator varierar mellan olika modeller. Men eftersom de är så pass små är det vanligt att du kontrollerar vibratorerna genom att vrida på den eller trycka på en liten knapp. Men det finns även fjärrstyrda modeller som styrs via en fjärrkontroll eller en app du laddar ner till telefonen.

Fördelen med dessa vibratorer är att det finns många enkla och prisvärda modeller, som drivs av ett AA batteri, styrs via vridreglage men är riktigt intensiva samtidigt som de har ett lågt pris.

 

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information