Svenska

Dildo Vibrator

Utforska nya höjder av njutning med vår Dildo Vibrator - en sexleksak som ger dig både vibrationer och penetration samtidigt! Med sin realistiska form och kraftfulla motor är det en perfekt kombination av stil och funktion. Vår Dildo Vibrator är tillverkad av högkvalitativt och hudvänligt material som känns mjukt och realistiskt. Med flera vibrationslägen och olika hastigheter kan du anpassa stimuleringen efter dina preferenser och uppnå en intensiv orgasm.

Den realistiska designen ger en äkta känsla av penetration och gör det möjligt att uppleva en fullständig och tillfredsställande sexuell upplevelse. Du kan använda den själv eller tillsammans med din partner för att utforska nya sexuella positioner och uppleva maximal njutning. Vår Dildo Vibrator är lätt att rengöra och är vattentät för användning i duschen eller badkaret. Det är en perfekt sexleksak för de som vill ha en realistisk och stimulerande sexuell upplevelse. Beställ vår Dildo Vibrator idag och upptäck nya nivåer av sexuell njutning!

Du har sett 32 av 50 produkter

Vad är en Dildo vibrator?

En vibrator är ett måste i varje kvinnas nattdukslåda, det är den perfekta sexleksaken för att kunna ha en skön och tillfredsställande stund med sig själv eller med en partner. Det finns många olika typer av vibratorer och en av de mest klassiska är en dildovibrator. Det är helt enkelt en vibrator som liknar en dildo och är därför perfekt både för inre och yttre stimulans.

Med en dildovibrator kan du få skön samlags stund samtidigt som både g-punkten och de inre slidväggarna stimuleras av härliga vibrationer. Det är en mycket flexibel dildovibrator eftersom den också fungerar precis lika bra att användas till klitorisstimulans.

Hur rengör jag en dildovibrator?

Det är viktigt att rengöra din dildovibrator direkt efter användning för att inte riskera att bakterier börjar gro. De allra flesta dildovibrator kan du rengöra med vatten och en mild tvål. Hos oss hittar du dessutom rengöringsmedel som är speciellt skapade för rengöring av just sexleksaker. Om din dildovibrator är vattentät kan du dessutom rengöra den direkt under rinnande vatten med vatten och mild tvål.

Kontrollera vibrationerna på din dildovibrator

I vårt sortiment bland olika vibrerande dildos hittar du både modeller som du kan styra via en tillhörande fjärrkontroll och modeller som har ett vridreglage på självaste staven. Båda dildovibrator typerna är enkla att använda och kontrollera och du hittar både steglösa inställningar samt förinställda vibrationsmönster.

Många kvinnor tycker det är skönt att kunna börja med lite svagare vibrationer för att sedan intensifiera vibrationerna allt eftersom att klimax närmar sig. Därför är det viktigt att en vibrerande dong har en tillräckligt kraftig motor, och hos oss på Taboo hittar du endast produkter som levererar njutning på högsta nivå.

När passar en dildovibrator?

Vår generella filosofi är att en dildovibrator passar i princip vid alla tillfällen. Men en dildovibrator passar speciellt till stunder där du vill kunna njuta av både penetrering och vibrationer samtidigt, och extra bra är den för dig som vet att du tycker vibrationer på insidan är riktigt härligt.

Du kan använda en dildovibrator både på egen hand och tillsammans med en partner. Under samlag med din partner så låt hen använda den på dig eller använd dildovibrator för dubbelpenetrering. Vi rekommenderar även att använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din dildo!

Stimulerar en dildovibrator G-punkten?

Om det är just G-punktstimulering du är ute efter har vi en helt egen kategori för just G-punktsvibratorer. Men det finns dildovibrator som har en böjd topp och därför kan komma åt din G-punkt. G-punktstimulans är också väldigt individuellt och på en del kvinnor är G-punkten placerad så att den alltid stimuleras vid samlag.

Färgglad stav eller verklighetstrogen fallos?

Hos oss på Taboo hittar du många lika typer av dildovibrator. Oavsett om du går igång på en rosa färgglad vibrerande dildo eller om du hellre vill ha en verklighetstrogen variant med både pungkulor och ådror hittar du passande modeller hos oss.

I den här kategorin hittar du även några vibratorer som liknar rabbitvibrator, det vill säga en vibrator med två motorer och som ger både invädnig och utvändning stimulans.

I vårt utbud finns det dildovibrator i flera olika storlekar, vilket gör det till en sexleksak som passar både nybörjare och de mer erfarna. Oavsett om du vill ha en mindre stav eller en rejäl dildo som får dig att känna dig riktigt uppfylld hittar du bra alternativ på Taboo.

En dildovibrator används allra bäst tillsammans med glidmedel, och eftersom de flesta dildovibratorerna är tillverkade i silikon bör du använda ett vattenbaserat glidmedel. Häll på lagom mängd glidmedel på den vibrerande dildon och för sedan på egen hand eller tillsammans med en partner.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information