Svenska

G Punkt Vibrator

Letar du efter en sexleksak som ger extra stimulans och ökad njutning? Då behöver du vår G-punkt vibrator! Denna sexleksak är designad för att stimulera din G-punkt och ge dig en intensiv och njutbar upplevelse. Den har en böjd form som är speciellt utformad för att nå G-punkten och skapa en härlig känsla. Det högkvalitativa materialet är mjukt och bekvämt att använda, och den kraftfulla vibrationen ger en härlig känsla av njutning.

Vår G-punkt vibrator är perfekt för både nybörjare och erfarna användare som vill utforska sin sexualitet och uppleva nya höjder av njutning. Den kan användas ensam eller tillsammans med en partner för att förbättra sexuella aktiviteter och ge extra stimulans. Så varför inte unna dig själv eller din partner en härlig upplevelse med vår G-punkt vibrator? Utforska vårt sortiment av sexleksaker och hitta den som passar dina behov och önskemål. Ge dig själv en härlig känsla av njutning med vår G-punkt vibrator och upptäck nya höjder av sexuell njutning!

Du har sett 48 av 80 produkter

G-punktstimulans

En g-punktvibrator är utformad för att kunna stimulera din g-punkt på allra bästa sätt. De flesta modeller vibrerar för att ge dig extra stimulans. Här på Taboo hittar du modeller i flera olika färger och som har olika funktioner. Vissa är så små att du kan bära med dig dem i din handväska. Det finns även modeller som stimulerar g-punkten och klitoris samtidigt vilket även kallas för en rabbitvibrator. Om du är nybörjare är det vanligtvis bättre att börja med en lite mindre modell. Då ser du om det är något du gillar eller inte. Vi har ett stort sortiment med massor av olika sorts modeller!

Vad är en g-punktvibrator?

Det är en stav som främst fokuserar på g-punkten. Den kan komma med eller utan vibrationer även om det är vanligast med vibrationer. Det är en av de populäraste sexleksakerna och kommer ofta med på olika topplistor. Den är utformad så du själv kan välja hur mycket stimulering du vill ha. En del modeller är även vattentäta så du kan använda dem i badkaret eller duschen. Det är kombinationen av vibrationer och stimulans som gör denna vibrator till en favorit hos många.

Vilken g-punktvibrator ska jag välja?

Det beror helt på vad du är ute efter. Fundera på vilka funktioner som är viktiga för dig. Vill du ha en stor eller liten vibrator? Vill du att den ska kunna vibrera? Ska den ha en värmefunktion? Om du ställer dig själv dessa frågor kan du snabbt skala ner till de modeller som uppfyller alla dina krav. Vi har också varierande prisklasser så du kan välja en modell som passar din budget. Du ser också vilka modeller som är våra kund favoriter med högst betyg. Är du fortfarande osäker så kan du alltid kontakt vår kundtjänst!

Vilka funktioner har en g-punktvibrator?

Antalet funktioner skiljer sig från modell till modell men vibrationer är en av de vanligaste funktionerna. Det finns upp till 10 stycken olika lägen på en del så du kan sätta den på ett tempo du gillar. Vissa har även en värmande funktion vilket gör vibratorn extra skön att använda. De flesta modeller styrs med två uppladdningsbara batterier. Effekten blir ännu bättre om du använder din g-punktvibrator tillsammans med ett glidmedel. Den går även att använda tillsammans med din partner för lite extra stimulans. Vissa av dessa vibratorer kan även användas under samlag och hjälpa killen att träffa kvinnans g-punkt enklare.

Hur rengör jag min g-punktvibrator?

Det är väldigt viktigt att du sköter din g-punktvibrator, både av hygieniska skäl och för att den ska hålla längre. Använd en anpassad sexleksaks rengöringingsmedel efter varje användning. När den inte används bör den förvaras i den påse som följer med. Då skyddar du även den från damm. Tänk på att inte förvara olika sexleksaker tillsammans då materialen kan reagera mot varandra. Ta även ut batterierna mellan varje användning.

Hur hittar jag g-punkten?

För att kunna använda din g-punktvibrator på bästa sätt måste du först hitta din g-punkt. Vanligtvis är g-punkten placerad cirka 3 cm inuti slidan. Därför kan du hitta punkten med fingrarna. Det är ett område som känns lite annorlunda mot resten av vaginan. G-punktvibratorn har normalt en böjd topp för att den ska komma åt g-punkten lättare. Om du är upphetsad sväller g-punkten vilket gör det enklare att hitta den för att du ska nå dem fantastiska orgasmerna enklare!

Så använder du din g-punktvibrator

Du använder din g-punktvibrator vaginalt samtidigt som du har igång vibrationerna. Det finns normalt en on/off knapp som du trycker på. Du kan också välja om den ska vibrera hela tiden eller om det ska vara pulserande. Om du vill använda ett glidmedel ska du välja ett som vattenbaserat. Det är inte säkert att de som är silikonbaserade fungerar till din sexleksak. Dessa kommer i flera olika smaker och varianter så du kan matcha dem till din g-punktvibrator.

Vattentålig eller inte?

Om du har planer på att använda din vibrator i badet är det viktigt att du dubbelkollar om den är vattentålig eller inte. Du kan se det om du klickar dig in på produktbeskrivningen. Då kan du använda den som vanligt i duschen eller badet. Många modeller är dessutom helt ljudlösa så du kan använda dem utan risken att någon hör dig.

Vilken storlek ska jag välja?

Det är ofta en smaksak om du föredrar en större eller mindre modell. Oavsett storlek är vibratorn designad för att stimulera din g-punkt på bästa sätt. Om du vill ha en modell som är enkelt att bära med sig och som går att ha i väskan är en mindre modell att föredra. Är du nybörjare kan det också vara skönt att börja med en lite mindre storlek. En del är också böjda i formen så du ska kunna stimulera din klitoris samtidigt som g-punkten.

Vissa modeller är idag så moderna att du kan styra dem med wifi eller bluetooth. Det betyder att du kan styra den oavsett vart du befinner dig. Du kan även lägga till musik eller en röst om du så vill det. Många kan också tycka det är enklare att styra apparaten via mobilen istället för att trycka manuellt på knapparna.

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information