Svenska

Klitorisvibrator & Klitorisstimulator

De allra flesta kvinnor behöver få klitorisstimulans för att kunna uppnå en orgasm. Om du inte enbart vill använda fingrarna är en klitorisvibrator ett bra hjälpmedel. Du kan använda en klitorisstimulator både vid onani och under ett samlag. Det finns många olika modeller av klitorisvibrator att välja mellan och vilken som är att föredra är högt personligt. Gemensamt för dem alla är att de stimulerar din klitoris med hjälp av vibrationer eller lufttrycksvågor. Klitorisvibrator är den allra mest populära sexleksaken för kvinnor och finns i alla olika prisklasser. Här hittar du hela vårt utbud av härliga klitorisstimulatorer.

 

Du har sett 48 av 144 produkter

Klitorisvibrator & Klitorisstimulator

Klitorisvibrator

Av alla sexleksaker är en klitorisstimulator den effektivaste när du vill stimulera klitoris. Tack vare den smidiga designen träffar stimulatorn rätt och vibrationerna i den fortplantar sig i den lilla punkten och bygger upp ett klimax i önskat tempo. Det kan gå fort och långsamt beroende på vad du själv föredrar.

Du kan använda din klitorisvibrator på egen hand, eller så är din klitorisvibrator något du använder tillsammans med någon för att tillföra akten ännu mer lekfullhet och spänning. Köp klitorisstimulatorer direkt i vår stora butik eller köp dem diskret online – här har du vårt kvalitativa utbud.

Vad är en klitorisstimulator?

Klitorisstimulator kallas även klitorisvibrator och är till storleken ganska liten. Det är inte alls ovanligt att utseendet påminner om ett finger, vilket gör stimulatorn diskret. Du kan enkelt ha med den i väskan för sköna vardagsstunder. På grund av det lilla formatet kommer den lättare åt ditt känsligaste ställe och kan därmed snabbt bygga upp till klimax.

Klitorisvibrator finns i en rad olika utföranden, de kan vara hårda eller mjuka, skrovliga eller släta, allt för att matcha dina egna preferenser. Du använder dem oftast för hand, och i vissa fall ändrar du tempot med ett finger tryck. I andra fall kan du däremot reglera tempot på din klitorisstimulator och vibrationernas karaktär med hjälp av en app. Ett varierat utbud av olika klitorisvibratorer eller klitorisstimulatorer. 

De olika funktionerna på en klitorisstimulator bidrar till ett rikt upplevelse. Om du känner dig modig kan du lämna över kontrollen av stimulatorn till den andre, förnya din njutningsgrad med en klitorisvibrator!

Klitorisvibrator eller massagestav?

Vilka är skillnaderna mellan de vanliga sexleksakerna klitorisvibrator och massagestavar? Det här är två olika former av sexleksaker som kan användas var för sig eller tillsammans. Den väsentligaste skillnaden är storleken.

En klitorisvibrator är liten medan en massagestav är stor. Det första alternativet lämpar sig för klitorisstimulans och det andra för ingångslek, eller rentav för g-punktsstimulans.

Både en vibrator och stav kan ha stimulerande och stegrande vibrationer, givetvis beroende på vilken typ du köper. Om du vill ha mycket stimulans kan du använda en klitorisvibrator utvändigt och en massagestav invändigt. Det blir en trevlig stund tillsammans med dig själv.

Vilka är skälen till att börja med en klitorisvibrator?

Att nå klimax under akten är ingen självklarhet, inte ens om det känns superskönt. Genom att utforska din egna kroppen, såväl klitoris som g-punkt, kan man dock successivt lära känna sig själv och vilka punkter som man bokstavligen ska trycka på för att nå klimax.

En klitorisvibrator kan alltså vara ett fantastiskt verktyg för självkännedom, och detta gäller för både den erfarna och oerfarna. Med en klitorisstimulator ökar chanserna att få komma till, det är nämligen ganska svårt att värja sig från de sköna vibrationerna som sprider sig från underlivet till resten av kroppen.

Men en klitorisvibrator måste förstås inte användas på egen hand, den kommer väl till pass under ett samlag. Inte minst under förspelet då den kan varvas med kyssar och smekningar för olika sorters stimulans. Varje kropp har sin egen nivå av känslighet och erogena zoner. En klitorisstimulator kan användas på de olika erogena zonerna, som på bröstvårtorna, för att locka fram de ljuvligaste reaktionerna.

Hur mycket låter en klitorisvibrator?

Att en klitorisvibrator låter mycket är en vanlig missuppfattning. Numera finns många klitorisstimulatorer som går näst intill ljudlöst. Om en ljudlös vibrator är ett absolut krav för dig finns det sådana varianter i vårt utbud. Läs produkt beskrivningarna så hittar du rätt! Svaret på frågan om hur mycket en klitorisvibrator låter är därför att den kan vara så tyst att den knappt hörs, om man nu inte ligger alldeles intill den. Detta betyder då att dem även kan användas ute på stan som en trosvibrator!

Hur fungerar en klitorisvibrator?

De allra flesta klitorisstimulatorer har en enkel och funktionell design för att stimulera din klitoris och som innebär att du trycker på en knapp för att sätta på och stänga av dem, liksom för att stegra vibrationerna. Med andra ord är en klitorisstimulator oftast lätthanterlig och inget du behöver lägga en massa energi på i stundens hetta.

Hur en klitorisvibrator laddas beror på vilken modell du köper. En del av dem är uppladdningsbara medan andra är batteridrivna. Somliga har sladd, andra är sladdlösa och så vidare. Beroende på modell kan du också duscha eller bada med din vibrator, välj då en vattentät variant.

Vilket glidmedel ska jag ha till min klitorisvibrator?

Genom att använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn kan du göra upplevelsen ännu skönare, kontakten med din klitorisstimulator blir silkesmjuk. Men vilket glidmedel som helst kan inte användas, då fel sort kan förstöra materialet. Om materialet på din klitorisstimulator är silikon är ett vattenbaserat glidmedel att föredra, som exempel.

Hur rengör man klitorisvibratorn?

Vikten av att rengöra sexleksakerna kan inte betonas nog, det är alltså jätteviktigt för att undvika infektioner. Vi har olika rengöringsmedel som hjälper dig ta hand om din vibrator genom att hålla den ren och fräsch. Ta en titt i vårt omsorgsfullt utvalda sortiment av tillbehör!

Börja med att skölja av klitorisvibratorn med vatten och mild tvål. Lägg sedan på ett rengöringsmedel och vänta i cirka 2 minuter. Detta kommer då att döda 99% av alla bakterier. Skölj sedan av vibratorn igen med vatten och sedan är du klar!

Hur väljer man rätt klitorisstimulator?

När det kommer till att välja vibrator finns inget rätt och fel. Du måste helt enkelt utgå från vad du själv tycker om, och ibland kan du behöva prova dig fram för att hitta rätt modell för dig. Beroende på hur du vill använda klitorisstimulatorn kan detta avgöra valet, ska du exempelvis använda den i duschen eller i sängen?

De olika modellerna har också olika former av stimulans, en del med riktigt starka vibrationer och en del med spännande former. Somliga är helt släta, andra är knottriga. Ta dig tid att botanisera i utbudet av vuxenleksaker och tveka inte att höra av dig och/eller att titta in i butiken om du vill ha råd inför ditt köp. Glöm inte att det faktiskt är vårt jobb, vi hjälper dig gärna, inga frågor är dumma frågor!

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information