Svenska

Magic Wand Vibrator

Magic Wand är en populär och kraftfull vibrator som används för sexuell stimulering. Den är känd för sin distinkta design med ett långt handtag och en vibrerande huvud. Magic Wand används oftast för att stimulera klitoris, men den kan också användas på andra erogena zoner på kroppen. Magic Wand har blivit ett känt namn inom sexleksaker och har fått sitt rykte för sin starka vibration och förmågan att ge djupgående stimulering. Den kan erbjuda intensiva och kraftfulla vibrationer som kan leda till orgasm och ökad sexuell njutning. Magic Wand finns i olika modeller och varianter, men den gemensamma egenskapen är den kraftfulla och tillfredsställande stimuleringen den kan erbjuda. Vibrationerna kan justeras för att passa individuella preferenser och kan användas både för solo-lekar och parlekar.

Magic Wand är känd för sin enkelhet och användarvänlighet. Den är vanligtvis utrustad med en strömbrytare och vibrationskontroller för att ge användaren full kontroll över intensiteten. Den är också vanligtvis laddningsbar, vilket gör den enkel att använda och underhålla. Sammanfattningsvis är Magic Wand en kraftfull och populär vibrator som används för sexuell stimulering. Den erbjuder intensiva vibrationer och kan ge en njutningsfull upplevelse både för individuell användning och under lekar med en partner. Handla med snabb och 100% diskret leverans till hela Sverige från oss.

Du har sett 38 av 38 produkter

Magic Wand Vibrator 

Vad är en magic wand?

En magic wand eller bara wand som den också kallas är kanske en av de äldsta och även mest populära vibrerande sexleksakerna för kvinnor. Den första wanden kom redan i slutet på 60-talet och har sedan dess gett kvinnor (och säkerligen även en hel del män) världen över njutning. Wands är en sorts vibrator som ger av väldigt kraftfulla vibratoner!

Magic Wand Vibrator är en riktigt kraftig vibrator som ofta används som klitorisstimulator, men kan även användas på övriga delar av kroppen. Dels för att stimulera andra erogena zoner men också för att mjuka upp ömma och stela muskler. Tidigare var det vanligt att du behövde ansluta din magic wand vibrator till ett eluttag, just eftersom det är så kraftiga. Men allt eftersom tekniken har gått framåt har det blivit allt vanligare med batteridrivna magic wand vibrator, som levererar precis lika kraftfulla vibrationer. Du hittar både stora och små wands, en del mer lämpade för hemmabruk och andra perfekta att ha med på resan. Gemensamt för dem alla är att de kommer ge dig riktigt intensiv stimulans med sina kraftfulla vibrationer.  

Vad gör en magic wand vibrator så speciell?

Förutom att den är mycket kraftigare än de flesta andra vibratorerna så har en magic wand vibrator ofta en mycket större och bredare yta för just vibrationerna. Den vanligaste utformningen på en wand är ett handtag där du har knappat, batterier och motorn och längst ut sitter ett stort huvud och det är den delen som vibrerar. Det vibrerande huvudet brukar ha en stor yta, vilket gör wanden enkel att använda och du behöver inte försöka pricka rätt för att lyckas få vibrationerna på precis rätt ställe.  

Det som också gör en magic wand så speciell är att den faktiskt också kan användas som ett massageapparat. Tack vare att vibrationerna är så kraftiga och att den vibrerande ytan är så pass stor kommer du att kunna använda den på spända muskler. Inte många andra sexleksaker har dubbla användningsområden på det här sättet. Varför inte mjuka upp din partner och kanske komma i stämning för en erotisk stund med en härlig massage med massagestaven?

Hur fungerar en Magic Wand och vad kan man förvänta sig av dess vibrationer?

En Magic Wand är en kraftfull vibrator som används för sexuell stimulering. Den är vanligtvis utformad med ett långt handtag och en vibrerande huvud. För att använda den, placera huvudet på det önskade området av kroppen och aktivera vibrationerna genom att trycka på en knapp eller vrida på en kontroll.

Magic Wands är kända för sina intensiva och djupgående vibrationer. De erbjuder kraftfull stimulering som kan användas för att stimulera klitoris, men de kan också användas på andra erogena zoner på kroppen, såsom bröstvårtor eller penis.

Vibrationerna från en Magic Wand kan justeras för att passa individuella preferenser och behov. Vissa modeller har flera vibrationslägen och hastigheter som kan väljas genom att trycka på olika knappar eller reglage. Det finns också Magic Wands som erbjuder pulserande eller eskalerande vibrationsmönster för variation och extra stimulering.

Förvänta dig kraftfulla och intensiva vibrationer från en Magic Wand. Dessa vibrationer kan ge en djupgående stimulering och kan vara extremt njutningsfulla för många användare. Det är viktigt att börja med en lägre vibrationsnivå och gradvis öka intensiteten efter behov och komfort.

Magic Wands är utformade för att ge en kraftfull och tillfredsställande stimulering. Det är viktigt att utforska och experimentera för att hitta de vibrationsinställningar och tekniker som ger mest njutning för dig eller din partner. Var lyhörd för kroppens signaler och justera vibrationerna efter dina behov för att maximera njutningen.

Vad bör man tänka på när det gäller rengöring och underhåll av en Magic Wand?

När det gäller rengöring och underhåll av en Magic Wand är det viktigt att följa vissa riktlinjer för att säkerställa optimal hygien och för att behålla dess prestanda. Här är några saker att tänka på:

 1. Läs tillverkarens instruktioner: Innan du rengör din Magic Wand, se till att läsa och följa tillverkarens specifika instruktioner och rekommendationer för rengöring och underhåll. Varje modell kan ha sina egna riktlinjer och rekommendationer.

 2. Avlägsna eventuella löstagbara delar: Om din Magic Wand har löstagbara delar, till exempel en utbytbar huvud eller lock, ta bort dessa före rengöring för att göra processen enklare och effektivare.

 3. Stäng av och koppla bort: Innan du rengör din Magic Wand, se till att den är avstängd och frånkopplad från strömkällan. Detta är viktigt för din säkerhet och för att undvika skador på enheten.

 4. Rengör med mildt rengöringsmedel: Använd en mild tvål eller ett speciellt sexleksaksrengöringsmedel för att rengöra din Magic Wand. Applicera rengöringsmedlet på en ren trasa eller en bomullstuss och torka av ytan noggrant. Undvik att blötlägga enheten i vatten eller utsätta den för överdriven fukt.

 5. Torka noggrant: Efter rengöring av Magic Wand, torka den noggrant med en ren, torr trasa eller handduk. Se till att alla delar är helt torra innan du använder eller lagrar enheten igen. Fukt kan skada elektriska komponenter och påverka prestandan.

 6. Förvaring: Förvara din Magic Wand på en ren och torr plats, helst i en tygpåse eller i sin ursprungliga förpackning. Undvik att förvara den tillsammans med andra sexleksaker eller föremål som kan skada ytan eller påverka funktionen.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du hålla din Magic Wand ren, hygienisk och i gott skick. Regelbunden rengöring och korrekt underhåll förlänger inte bara livslängden på enheten, utan bidrar också till en säkrare och mer behaglig användarupplevels

​​​Låt din wand ge dig orgasm 

Många kvinnor behöver även klitorisstimulans under ett samlag för att kunna få orgasm. Du kan självklart använda dig av fingrarna till detta, men en vibrator kommer göra det enklare och mer avslappnat. En magic wand vibrator passar utmärkt för detta, och tack vare dess utformning är det enkelt att komma åt klitoris utan någon större ansträngning. Även du som behöver riktigt kraftfulla vibrationer för att kunna njuta ordentligt kommer kunna känna dig nöjd med en wand.  

Självklart kan du använda din massagestav även på egen hand. Vad passar bättre för en härlig stund för dig själv, än en riktigt kraftig vibrator. Om du brukar ha svårt för att få orgasm kan det vara värt att prova en magic wand vibrator.

Hitta en wand som passar dig 

Den första magic wanden kom från Hitatchi och hade ett mycket klassiskt utseende, och troligen är det så många tänker sig en wand även idag. Även om grundidén och grundtanken är densamma finns det idag många olika modeller och varianter på magic wands. De riktigt kraftfulla, med ett långt handtag på cirka 20 cm och ett rejält vibrerande huvud finns fortfarande, och är mycket omtyckt av kvinnor. Men idag finns det även många små mindre, smidigare och framför allt elegantare magic wand vibrator som dessutom är mer diskreta.  

Hos oss på Taboo hittar du många olika typer av magic wands. Du hittar allt ifrån små prisvärda wands som du enkelt kan ta med dig på resa till riktigt stora och rejäla som du kopplar rätt in i eluttaget. Vi har även magic wand som fungerar som en g-punktsstav i ena änden, perfekt för dig som söker en mångsidig vibrerande leksak. 

Vilka är fördelarna med att använda en Magic Wand för sexuell stimulering?

Att använda en Magic Wand för sexuell stimulering kan ge en rad fördelar. Här är några av dem:

 1. Kraftfulla vibrationer: Magic Wand är känd för sina kraftfulla vibrationer som kan ge en intensiv och djupgående stimulering. Dessa vibrationer kan vara mer kraftfulla än vad andra typer av vibratorer kan erbjuda, vilket kan leda till intensivare och mer tillfredsställande orgasmer.

 2. Mångsidighet: En Magic Wand kan användas för att stimulera olika erogena zoner på kroppen. Den är vanligtvis associerad med klitorisstimulering, men den kan också användas på andra känsliga områden som bröstvårtor, penis eller andra externa och interna erogena zoner.

 3. Enkelhet i användning: Magic Wands är vanligtvis utrustade med enkla kontroller och intuitiva funktioner som gör dem lätta att använda. Det är vanligt att de har olika vibrationslägen och hastigheter som kan anpassas efter individuella preferenser och behov.

 4. Snabb och tillfredsställande stimulering: Med sin kraftfulla vibration kan en Magic Wand ge snabb och effektiv stimulering. Detta kan vara särskilt användbart för personer som vill uppnå orgasmer snabbt eller som har svårt att uppnå orgasm på annat sätt.

 5. Partnerlek: Magic Wands kan också användas under parlekar för att ge extra stimulering och njutning åt båda parter. Den kan användas som en del av förspelet eller under samlag för att öka stimulansen och intensifiera upplevelsen.

 6. Utformning för komfort: Många Magic Wands har en ergonomisk design med ett långt handtag som gör det enkelt att hålla och styra vibrationerna. Detta bidrar till en bekväm och ergonomisk användning under längre perioder.

Sammanfattningsvis erbjuder användningen av en Magic Wand flera fördelar för sexuell stimulering. Dess kraftfulla vibrationer, mångsidighet och enkelhet i användning gör det till ett populärt val för personer som vill utforska och uppnå intensivare och mer tillfredsställande sexuell njutning.

Är Magic Wand lämplig för både solo-lekar och parlekar?

Ja, Magic Wand är lämplig för både solo-lekar och parlekar. Dess mångsidighet och kraftfulla vibrationer gör den till en populär sexleksak för både individuell användning och för att dela njutning med en partner.

Vid solo-lekar kan Magic Wand användas för att stimulera klitoris eller andra erogena zoner på kroppen. Dess kraftfulla vibrationer kan ge intensiv stimulering och hjälpa till att uppnå orgasm på ett effektivt sätt.

Vid parlekar kan Magic Wand användas under förspelet för att ge extra stimulering och njutning åt båda parter. Den kan också användas under samlag för att öka stimulansen och intensifiera upplevelsen för både personer.

Magic Wand kan vara ett bra tillskott till sexuella lekar och kan bidra till att skapa en mer intensiv och tillfredsställande sexuell upplevelse, oavsett om det är för individuell njutning eller för att dela lust med en partner.

Det är viktigt att kommunicera med din partner och respektera varandras gränser och preferenser när du använder en Magic Wand tillsammans. Utforska och experimentera för att hitta de sätt som fungerar bäst för er båda och skapa en njutningsfull och intim upplevelse.

Magic wand med elsladd eller batteri?

Många föredrar en batteridriven magic wand vibrator just för att det är skönt att slippa kablar och att anpassa sig till var man har ett eluttag. De batteridrivna är mycket kraftiga idag, men vill du ändå ha något riktigt rejält så är det en eldriven du bör titta på. Det är där du kommer få de allra kraftigaste vibrationerna, samt att du aldrig behöver oroa dig över att batterierna tar slut.  

Hur styr jag en magic wand?

På det sättet är magic wand fortfarande en relativt klassisk sexleksak eftersom du vanligtvis styr dem genom knappar som sitter på själva staven. Det är inte alls lika vanligt med fjärrstyrda och appstyrd sexleksaker just inom den här kategorin av sexleksaker som det är inom många andra, även om det finns. Poängen med en magic wand är att det ska vara en kraftfull, men enkel och avskalad vibrator.  

Du kan använda din stav precis som den här, men vi rekommenderar ändå att tillsätta en klick vattenbaserat glidmedel för att göra det ännu skönare. 

Vilka olika typer av Magic Wand finns det och hur skiljer de sig åt?

Det finns olika typer av Magic Wands tillgängliga på marknaden, och de kan skilja sig åt i funktioner, storlek, material och vibrationsteknik. Här är några vanliga typer av Magic Wands och hur de kan skilja sig åt:

 1. Klassiska Magic Wands: Dessa är de ursprungliga Magic Wands som först introducerades på marknaden. De har vanligtvis ett långt handtag och en stor, rund huvud. Dessa Magic Wands är kända för sina kraftfulla vibrationer och enkelhet i användning. De har ofta flera vibrationshastigheter och lägen att välja mellan.

 2. Uppladdningsbara Magic Wands: Dessa Magic Wands är utrustade med inbyggda batterier som kan laddas upp igen. De är praktiska eftersom du inte behöver oroa dig för att köpa och byta ut batterier. Uppladdningsbara Magic Wands kan vara mer miljövänliga och ekonomiska i längden.

 3. Små Magic Wands: Dessa Magic Wands är mindre och mer kompakta än de klassiska modellerna. De är lätta att bära med sig och kan vara enkla att använda i olika sexuella situationer. Små Magic Wands kan ha olika vibrationsinställningar och kan vara perfekta för dem som söker en mer diskret eller resvänlig sexleksak.

 4. Vibrerande massagestavar: Dessa Magic Wands kombinerar kraftfulla vibrationer med massagefunktioner. De kan användas för både sexuell stimulering och för att lindra muskelvärk och spänningar i kroppen. Vibrerande massagestavar har vanligtvis olika vibrationslägen och intensiteter för att ge en skön och avkopplande massageupplevelse.

 5. Smarta Magic Wands: Dessa Magic Wands är utrustade med smarta funktioner som fjärrkontroller, app-koppling eller röststyrning. De kan erbjuda extra funktionalitet och möjligheter till anpassning av vibrationsmönster och intensiteter. Smarta Magic Wands kan vara ett spännande val för dem som vill ha en mer avancerad och anpassningsbar upplevelse.

Det är viktigt att notera att utbudet av Magic Wands kan variera beroende på tillverkare och märke. Olika modeller kan ha unika egenskaper och fördelar. Det är bra att utforska olika alternativ och läsa recensioner för att hitta den Magic Wand som passar dina preferenser och behov bäst.

Hur använder man en Magic Wand på bästa sätt för att maximera njutningen?

För att maximera njutningen med en Magic Wand finns det några tips och tekniker du kan använda. Här är några sätt att använda en Magic Wand på bästa sätt:

 1. Använd glidmedel: Applicera ett vattenbaserat glidmedel på det område du vill stimulera och på Magic Wand-huvudet. Glidmedlet hjälper till att minska friktionen och gör upplevelsen smidigare och bekvämare.

 2. Utforska olika tryck och rörelser: Testa olika trycknivåer och rörelser med Magic Wand-huvudet för att hitta det som ger dig mest njutning. Du kan prova att trycka lätt mot klitoris eller andra erogena zoner, eller utforska cirkulära rörelser eller upp-och-ner-rörelser för att hitta den mest tillfredsställande stimuleringen.

 3. Prova olika vibrationslägen och intensiteter: Magic Wands har vanligtvis olika vibrationslägen och intensiteter att välja mellan. Testa de olika inställningarna för att hitta den som passar dig bäst. Vissa personer kan njuta av en mer konstant vibration, medan andra föredrar pulserande eller eskalerande mönster.

 4. Utforska olika erogena zoner: Magic Wands kan användas för att stimulera olika erogena zoner på kroppen, inte bara klitoris. Prova att utforska bröstvårtor, lårets insida, perineum eller andra känsliga områden för att utöka din njutning och upptäcka nya sensationsmöjligheter.

 5. Anpassa användningen efter din känslighet: Var lyhörd för din egen känslighet och reaktioner. Justera tryck, hastighet och vibrationer baserat på vad som känns bäst för dig. Kommunicera även med din partner om du använder Magic Wand tillsammans för att säkerställa att ni båda får maximal njutning.

 6. Ta dig tid och var närvarande: Ge dig själv tillräckligt med tid för att utforska och njuta av Magic Wand-upplevelsen. Var närvarande i stunden och fokusera på dina kroppsliga reaktioner och känslor. Att vara avslappnad och i rätt sinnesstämning kan öka njutningen och ge en mer tillfredsställande upplevelse.

Kom ihåg att varje persons preferenser och njutning är unik. Prova dig fram och experimentera för att hitta det som fungerar bäst för dig och skapar den mest intensiva och tillfredsställande njutningen med din Magic Wand.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information