Svenska

Rabbitvibrator

En rabbitvibrator är en populär sexleksak som erbjuder både intern vaginal stimulering och klitorisstimulering samtidigt. Med sin unika design har den blivit en favorit bland kvinnor över hela världen. En rabbitvibrator har vanligtvis en böjd form med en insättbar del för vaginal penetration och en klitorisstimulator i form av en liten kanin. Den vaginala delen är utformad för att träffa och stimulera G-punkten, vilket kan ge intensiva och njutningsfulla orgasmer. Samtidigt stimulerar kaninöronen klitoris, vilket ger en dubbel stimuleringseffekt. Rabbitvibratorer finns i olika storlekar, former och material för att passa olika preferenser och behov. Vissa modeller har flera vibrationslägen och intensiteter, vilket gör det möjligt att anpassa stimuleringen efter individuella önskemål.

För att maximera njutningen med en rabbitvibrator är det viktigt att använda rätt glidmedel och ta det lugnt i början för att låta kroppen vänja sig. Det är också viktigt att rengöra sexleksaken noggrant efter varje användning för att bibehålla god hygien. Så om du letar efter en sexleksak som kan ge dig dubbel njutning och intensiva orgasmer, är en rabbitvibrator definitivt värd att överväga. Var inte rädd för att utforska och njuta av nya upplevelser i ditt sexliv med denna spännande och stimulerande leksak!

Du har sett 44 av 44 produkter

Mr Rabbitvibrator

Rabbitvibrator

Rabbitvibratorer är en mångfacetterad leksak för kvinnor som vill stimulera sin g-punkt och klitoris samtidigt. En rabbitvibrator har ett skaft för att föra in och en yttre, mindre vibrator med funktioner och design som är till för att enbart fokusera på klitoris. Ofta kan du reglera de två motorerna för att skräddarsy din upplevelse tack vare lika hastigheter, program eller pulseringar.

En rabbitvibrator skapar enklare behag

Med en vibrator som stimulerar både ditt inre och ditt yttre samtidigt leder det ofta till enklare behag. Rabbitvibratorn kan därför vara perfekt både vid egna intima stunder eller när du och din partner vill ha lite spänning i vardagen.

Det är den mindre vibratorn som är till för klitoris. Vidare spelar naturligtvis också den större vibratorn en stor roll eftersom den ska stimulera insidan samtidigt som klitorisstimulatorn jobbar utanför. Den större vibratorn har inte sällan ett vibrerande eller roterande huvud som känns skönt mot dina inre delar och g-punkten. Ibland är en rabbitvibrator även böjbar så du kan rikta den exakt mot det område du vill stimulera. Ofta så hänger stimuleringen av både klitoris och g-punkt ihop och när de båda blir stimulerade samtidigt kan du uppnå en mer intensiv kännsla av behaglighet. Vi rekommenderar att du provar dig fram för att se hur just du regerar och behagas!

Dags att prova en rabbitvibrator

Har du fortfarande inte testat den berömda rabbitvibrator som så många talar om, är det hög tid att prova dem nu. Dessa är speciellt framtagna för att ge större behag men också för kvinnor som kan ha svårigheter att komma vid samlag eller med en partner.

Hur väljer jag rätt rabbitvibrator för mina behov?

Att välja rätt rabbitvibrator som passar dina behov kan vara avgörande för att få en tillfredsställande upplevelse. Här är några faktorer att tänka på när du väljer en rabbitvibrator:

 1. Storlek och form: Rabbitvibratorer kommer i olika storlekar och former. Överväg vilken storlek som känns bekväm för dig och om du föredrar en rak eller böjd form för stimuleringen.

 2. Material: Rabbitvibratorer tillverkas vanligtvis av silikon, ABS-plast eller jellymaterial. Silikon är hypoallergeniskt, säkert att använda och ger en mjuk och len känsla. ABS-plast är fastare och lätt att rengöra. Jellymaterial är mjukt och flexibelt, men kan inte rekommenderas för personer med känslig hud eller latexallergi.

 3. Klitorisstimulator: Var uppmärksam på utformningen av klitorisstimulatorn. Se till att den når din klitoris bekvämt och har den stimuleringseffekt som du föredrar, exempelvis genom vibration eller rotation.

 4. Vibrationslägen och intensiteter: Kontrollera vilka vibrationslägen och intensiteter som rabbitvibratorn erbjuder. Om du gillar variation och möjlighet att anpassa stimuleringen, välj en modell med flera alternativ.

 5. Batterier eller uppladdningsbar: Avgör om du föredrar en rabbitvibrator med utbytbara batterier eller en uppladdningsbar modell. Tänk på hur du föredrar att ladda och använda din sexleksak.

 6. Pris och kvalitet: Bestäm din budget och överväg vilken kvalitet du är beredd att investera i. Det är viktigt att köpa från en pålitlig och ansedd tillverkare för att säkerställa säkerhet och hållbarhet.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer och dina personliga preferenser kommer du att kunna välja en rabbitvibrator som passar just dina behov och ger dig maximal njutning.

Den utsökta designen av en rabbitvibrator

Det går inte att frångå den söta och gulliga designen i en rabbitvibrator besitter. Eftersom många kvinnor föredrar en diskretare eller minimalistisk form så kan du idag hitta otroligt många former och utföranden där alla rabbitvibratorer har samma uppgift – de delar nämligen förmågan att ge dubbelt behag till både g-punkt och klitoris.

Att välja rätt rabbitvibrator

Köp en mindre variant om du till exempel reser mycket och vill kunna ta med dig en rabbitvibrator i en mindre förpackning, eller en större modell för dig som tycker om större storlekar. Vi kan också rekommendera att du kollar in våra kundfavoriter om du är osäker på vilken vibrator du ska köpa. Du kan också läsa omdömen som olika produkterna har så du får ett hum om vad som väntar.

Användning av din rabbitvibrator

När du använder din rabbitvibrator kan det vara en bra idé att använda glidmedel för en skönare känsla. Ta ett glidmedel som är framtaget för leksaker gjorda av samma materialet din rabbitvibrator är gjord av, så den inte förstörs. Ofta brukar ett vattenbaserat glidmedel vara det bästa.

Ställ in det program eller den hastighet du föredrar och utöka med tiden som stimuleringen blir kraftigare. Här är det bara du som kan veta vad du behagas av. Stegrande vibrationer är något som många föredrar.

Välj gärna en uppladdningsbar rabbitvibrator så du slipper byta batteri och du behöver inte vara orolig att dina batterier börja läcka. Taboo har många uppladdningsbara rabbitvibratorer i hög kvalitet som passar alla smaker och kvinnor. Vi har också batteridrivna vibratorer och vattentäta modeller så du kan ta in den i badet eller i duschen. Skapa ökad spänning i vardagen med en rabbitvibrator, oavsett om du är singel eller i ett förhållande!

Vilka är fördelarna med att använda en rabbitvibrator?

Att använda en rabbitvibrator kan erbjuda en rad fördelar för sexuell njutning och utforskning. Här är några av fördelarna med att använda en rabbitvibrator:

 1. Dubbel stimulering: En av de främsta fördelarna med en rabbitvibrator är dess förmåga att erbjuda både intern vaginal stimulering och klitorisstimulering samtidigt. Klitorisstimulatorn i form av kaninöron ger direkt stimulering till klitoris medan den insättningsbara delen stimulerar G-punkten eller andra känsliga områden inuti slidan. Den här kombinationen av stimulering kan resultera i intensiva och djupgående orgasmer.

 2. Ökad njutning: Rabbitvibratorer är utformade för att ge extra njutning genom att samtidigt stimulera flera erogena zoner. Den kombinerade stimuleringen av klitoris och G-punkten kan leda till en kraftfullare och mer tillfredsställande sexuell upplevelse.

 3. Mångsidighet: Rabbitvibratorer finns i olika storlekar, former och funktioner för att passa olika preferenser och behov. Du kan välja mellan olika vibrationslägen, intensiteter och hastigheter för att anpassa stimuleringen efter dina önskemål och stegvis utforska olika nivåer av njutning.

 4. Utforskning och variation: Genom att använda en rabbitvibrator kan du utforska och upptäcka nya sätt att stimulera och glädja dig själv. Dess unika design och dubbla stimuleringsfunktion kan hjälpa dig att expandera din sexuella repertoar och uppnå njutning på olika sätt.

 5. Förbättrad orgasm: Rabbitvibratorer är kända för att kunna ge intensiva och kraftfulla orgasmer. Genom att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt kan de öka chanserna för multipla och mer intensiva orgasmer.

 6. Förbättrad sexuell hälsa: Att använda en rabbitvibrator kan bidra till att öka blodflödet till könsorganen och stärka musklerna i bäckenbotten. Det kan också hjälpa till att frigöra spänningar och stress, och främja en sundare och mer avslappnad kroppslig och sexuell hälsa.

Sammanfattningsvis kan användningen av en rabbitvibrator erbjuda dubbel stimulering, ökad njutning, mångsidighet, utforskning, förbättrade orgasmer och positiva hälsoeffekter. Det är viktigt att välja en rabbitvibrator av hög kvalitet och använda den med rätt glidmedel och i enlighet med personliga preferenser och behov för att få ut det mesta av denna spännande sexleksak.

Så rengör du en rabbitvibrator

Det här med rengöring efter användning är viktigt för att hålla din rabbitvibrator i gott skick länge och att undvika skapning av bakterier - om du är känslig så är det extremt viktigt att rengöra din leksak.

Rengöring av din rabbitvibrator:

 • Vänta inte med rengöring utan tvätta den relativt snart efter användning
 • Ta lite tvål och ljummet vatten och skölj av din vibrator
 • Låt lufttorka eller ta en ren handduk
 • Du kan även använda rengöringsmedel för sexleksaker som vi också säljer här

OBS! -Undvik att dela din rabbitvibrator med någon annan, speciellt om det inte är din egen partner. Testa er gärna först så ni inte har någon könssjukdom.

Frågor och svar

Vad är rabbitvibratorer?

Rabbitvibratorn är en vibrator som stimulerar både g-punkt och klitoris samtidigt tack vare de små öronen på den mindre vibratorn och det rörande huvudet på den större dildon. Reglera själv hastigheterna, roteringarna, eller vibrationerna enligt din smak tack vare två motorer.

Varför heter det rabbitvibrator?

Rabbit på engelska betyder kanin på svenska. Då är frågan varför det just heter rabbitvibrator? Svaret är att den lilla vibratorn som är till för klitoris har små piggar på toppen vilket liknar små kaninöron. När du lägger dessa mot din njutningspunkt blir upplevelsen extra skön och piggarna rör exakt där de ska. Rabbitvibratorn är både extremt praktisk men också väldigt söt att titta på, eller hur?

Vilka olika rabbitvibrator finns det?

Från början fanns rabbitvibratorn endast i ett utförande men idag kan du välja och vraka mellan mängder av design och utföranden. Istället för de två små kaninöronen finns det idag också rabbitvibratorer med tungliknande funktion som "slickar" eller "suger" samtidigt som den större dildon förs in på insidan. Sedan kan du naturligtvis välja mellan massor av färger och storlekar, samt program, funktioner och hastigheter.

Finns det några särskilda tips eller tekniker för att använda en rabbitvibrator?

Här är några specifika tips och tekniker för att använda en rabbitvibrator på bästa sätt:

 1. Utforska vibrationslägena: En rabbitvibrator erbjuder vanligtvis olika vibrationslägen och intensiteter. Ta dig tid att utforska de olika inställningarna för att hitta det som ger dig mest njutning. Prova olika kombinationer av vibrationer på klitoris och den insättningsbara delen för att hitta den perfekta stimuleringen för dig.

 2. Anpassa klitorisstimulatorn: Var noga med att justera kaninöronens position och tryck mot klitoris för att få den mest bekväma och effektiva stimuleringen. Alla kroppar är olika, så experimentera med vinkeln och placeringen för att hitta den mest tillfredsställande positionen.

 3. Använd glidmedel: För att förbättra komforten och glidet kan du använda vattenbaserat glidmedel med din rabbitvibrator. Glidmedlet kan minska friktionen och göra upplevelsen smidigare och mer njutbar.

 4. Kombinera rörelser: Testa att kombinera olika rörelser med rabbitvibratorn för att variera stimuleringen. Du kan prova cirkulära rörelser, upp-och-ned-rörelser eller pendelrörelser för att uppnå olika typer av njutning.

 5. Kombinera med andra leksaker: Om du vill ta din njutning till nästa nivå kan du kombinera rabbitvibratorn med andra sexleksaker eller tillbehör. Till exempel kan du använda en värmande glidmedel eller para ihop rabbitvibratorn med en analplugg för dubbel stimulering.

 6. Utforska olika positioner: För att maximera njutningen kan du experimentera med olika positioner och vinklar när du använder rabbitvibratorn. Vissa kvinnor kan föredra att ligga på rygg medan andra kanske föredrar att vara på mage eller på knäna. Lyssna på din kropp och testa olika positioner för att hitta den mest bekväma och tillfredsställande.

 7. Kommunikation är viktig: Om du använder rabbitvibratorn tillsammans med en partner är det viktigt att kommunicera och uttrycka dina preferenser och behov. Dela med dig av vad som känns bra och var inte rädd att be om justeringar eller förändringar för att få optimal njutning.

Genom att experimentera, lyssna på din kropp och kommunicera kan du hitta de bästa tipsen och teknikerna för att använda din rabbitvibrator och uppnå maximal njutning. Var alltid uppmärksam på din egen komfort och njutning för att skapa en positiv och tillfredsställande sexuell upplevelse.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information