Svenska

Trosvibrator

Ute på stan och vill börja förspelet? Då är en trosvibrator perfekt för just dig! Dem här vibratorerna kommer i många olika storlekar och former. Hitta ditt favorit par vibrerande trosor! Många av dessa är även väldigt tysta av sig vilket gör att det är möjligt att ha dem ute på stan utan att någon får reda på det. Trosvibrator kan även användas under akten som en klitorisvibrator för att enklare nå klimax med din partner. Köp din nya tros vibrator idag och förnya akten! Välkommen in i butiken eller köp den här direkt online med snabb och diskret leverans.

Du har sett 15 av 15 produkter

Trosvibrator - Börja förspelet på stan

Bästa Trosvibrator

Med en trosvibrator kan du och din partner börjar era erotiska lekar redan när ni befinner er ute på stan. Trosvibratorn är en vibrator som placeras i dina trosor och som sedan låter dig stimuleras under tiden du gör annat - Dessa finns även som fjärrstyrd vibrator. En perfekt leksak när ni vill känna er lite förbjuda genom att påbörja ert förspel på stan med en trosvibrator.

Du kan självklart även använda en trosvibrator på egen hand. Kanske vill du egga upp dig själv riktigt ordentligt innan du påbörjar din sköna stund. Genom att låta dig själv bli upphetsad riktigt ordentligt, oavsett om det är inför lekar med en partner eller på egen hand kommer det att ge dig en härligare stund och enklare klimax.

Diskret stimulering med trosvibrator

De flesta trosor med vibrator är mycket diskreta, just för att du ska kunna använda dem på offentliga platser utan att någon runt omkring dig ska misstänka något. Det betyder inte att de på något sätt behöver ge svagare stimulering, utan kan vara precis lika kraftfulla som andra vibratorer. Självklart kan du vanligtvis kontrollera intensiteten och justera den utifrån vilken styrka du vill ha just i stunden. Vi har även fler tyst vibrator i vårt utbud om du letar efter en diskret vibrator!

Frågan är bara om du lyckas hålla dig diskret när vibrationerna väl sätter igång och hela kroppen börjar pirra av den härliga stimulansen?

Behöver jag ladda en trosvibrator?

Idag är många trosvibrator uppladdningsbara, vilket innebär att du kan ladda upp dem med hjälp av en medföljande sladd. En del trosvibratorer drivs dock på batterier, och då kan du det vara bra att ta ut batterierna när du inte använder din trosvibrator. Har du en appstyrd vibrator kan det gå åt lite mer ström, eftersom den då är uppkopplad till Wifi eller Bluetooth, men de flesta har ändå mycket lång batteritid och brukar inte behöva laddas allt för ofta.

Inre och yttre stimulering

Det finns många olika varianter av trosvibratorer, och du kommer helt klart kunna hitta en modell som uppfyller dina önskemål. Kanske vill du ha en trosvibrator som fokuserar på klitorisstimulering eller så vill du ha en vibrator som stimulerar både klitoris och insidan. Oavsett vad du föredrar finns det en trosvibrator för dig.

En mycket populär trosvibrator är ett så kallat vibrerande ägg. Det vill säga en äggformad vibrator som du för upp i på insidan och stimulerar dig genom vibratorer. Men eftersom många kvinnor behöver både inre och yttre stimulering samtidigt för att faktiskt njuta finns det självklart modeller som löser det.

Välj då en trosvibrator som i ena änden har ett ägg eller en stav som du för in i dig, och i andra sidan har en vibrator som placeras mot klitoris. På så vis kommer du att kunna få stimulering från båda hållen - precis som du vill ha det!

Släpp kontrollen och låt någon annan styra

Av praktiskt skäl är de flesta trosvibratorerna idag appstyrda. Det vill säga du kontrollerar vibrationerna via en app som du laddar ner till din smartphone. Men det här gör det inte enbart praktiskt att kunna ändra intensiteten, utan gör det även möjligt att låta någon annan ha kontrollen över din stimulans.

Perfekt för ert förspel på stan - du kan låta din partner styra hur trosvibratorn ska vibrera. Att låta någon annan få kontrollen kan vara riktigt eggande och göra att du njuter ännu mer. Dessutom går många av vibratorerna att styra via en smartphone som inte ens är i närheten av själva trosvibrator. Det innebär att du och din partner inte ens behöver befinna er på samma plats för att kunna påbörja ert förspel.

Hur används en trosvibrator?

Exakt hur en trosvibrator används varierar något mellan olika modeller, men grundprincipen är alltid densamma. Det är en vibrator som du placerar i dina trosor och som är utformad för att kunna vara kvar där medan du gör annat.

Vissa trosvibrator ska föras upp innuti för att kunna ge dig inre stimulering, och dessa kan med fördel användas tillsammans med glidmedel. Var noga med att endast använda vattenbaserat glidmedel till leksaker tillverkade av silikon. Om det är en trosvibrator för yttre stimulering placerar du den i trosorna enligt instruktionerna, och låter den ligga kvar där.

Glöm inte att du behöver starta vibratorn och vanligtvis koppla upp den till telefonen om den är appstyrd innan du placerar den i trosorna. En del lite enklare modeller styrs med en tillhörande fjärrkontroll, och då behöver du endast sätta på vibratorn innan du lägger den i trosorna.

Hur rengör man en trosvibrator?

Det allra vanligaste är att en trosvibrator har ett yttre tillverkat av silikon, vilket enklast rengörs med vatten och en mild tvål. Det finns även särskilda rengöringsmedel för sexleksaker i silikon att köpa. Då en trosvibrator kan utsättas för en hel del fukt med tanke på var du har den placerad är de allra flesta vattentäta. Du kan då rengöra den direkt under rinnande vatten. Men var alltid noga med att läsa vad som gäller för just din trosvibrator.

 

Copyright © 2024: Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information