Svenska

Vibrerande Ägg

Välkommen till vår förtrollande värld av vibrerande ägg och vibrator ägg! I denna kategori finner du ett imponerande utbud av intima leksaker som är skapade för att erbjuda dig en sensuell och njutbar upplevelse. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren användare har vi något som kommer att passa dina behov och önskemål. Vibrerande ägg och vibratorägg är mångsidiga och diskreta leksaker som kan användas både ensam eller tillsammans med en partner. Dessa små underverk är konstruerade för att ge dig intensiv stimulans och njutning, var du än befinner dig och oavsett dina preferenser. Med olika hastigheter, mönster och material att välja mellan kan du skräddarsy din upplevelse precis efter dina önskemål.

Du har sett 19 av 19 produkter

Vibratorägg

Ett vibrerande ägg är leksaken för dig som älskar inre stimulans, utan att det nödvändigtvis behöver vara penetrering. Ett vibratorägg för du upp i slidan och låter det sedan ligga där och vibrera. Många modeller ger även g-punkt stimulans även om det inte behöver vara målet med ett vibrerande ägg. Att känna vibrationerna mot de inre slidväggarna är en mycket behaglig upplevelse enligt många.

Ett vibrerande ägg kan föras upp i slidan och vara placerat där medan du gör andra sysslor, perfekt som ett förspel. Men du kan även leka med den ensam eller tillsammans med en partner när ni befinner er i sängen och ska ha en erotisk stund. Vi rekommenderar att använda ett vibrerande ägg tillsammans med glidmedel för att då ut maximal njutning. Använd alltid vattenbaserat glidmedel till sexleksaker som är tillverkade av silikon, vilket de flesta vibratorägg är.

Även om ett vibratorägg oftast är relativt litet är det kraftfullt och kan ge riktigt intensiva vibrationer, något som ofta kan behövas när det gäller inre stimulans av slidan. Många vibratorägg kan fjärrstyras via en medföljande fjärrkontroll, men hos oss hittar du även vibrerande ägg som kan styras via en app i din eller någon annans smartphone.

Låt din partner kontrollera vibrationerna

Även om ett vibratorägg fungerar utmärkt att användas på egen hand kanske det passar allra bäst tillsammans med en partner. Att helt släppa kontrollen och låta någon annan styra vibrationerna är något som många njuter av. Väljer du en modell som man styras via en app i en telefon kan du dessutom låta någon som inte ens befinner sig på samma plats som du styra vibrationerna i ägget. Perfekt om du och din partner befinner er på distans.

Många vibratorägg kan även användas som en trosvibrator, det vill säga att du lägger vibratorn i dina trosor och låter den ligga där samtidigt som du går runt och gör annat. Du kanske till och med går på stan och låter dig själv bli alldeles uppeggad och redo att hoppa ner i sängen med din partner så fort du kommer innanför dörren. Låt din partner kontrollera vibrationerna samtidigt som du går på stan, på så sätt får ni ett lekfullt och spännande förspel tillsammans.

Kan jag använda ett vibrerande ägg ensam eller tillsammans med en partner?

Absolut! Ett vibrerande ägg kan användas både ensam och tillsammans med en partner för att utforska och njuta av sexuell stimulering. När du använder det ensam kan du kontrollera vibrationerna och utforska olika intensiteter och mönster som passar dina preferenser. Du kan använda det för att stimulera klitoris, bröstvårtor eller andra erogena zoner.

När du använder ett vibrerande ägg tillsammans med en partner kan det lägga till extra spänning och njutning i era sexuella lekar. Du kan låta din partner ha kontrollen över fjärrkontrollen och överraska dig med olika vibrationer och intensiteter. Det kan användas för att stimulera både din klitoris och andra känsliga områden under förspel eller under samlag för att förhöja upplevelsen för er båda.

Det är viktigt att kommunicera och vara lyhörd för varandras önskemål och gränser när ni använder ett vibrerande ägg tillsammans. Det kan vara en spännande och intim upplevelse som kan öka intimiteten och njutningen i ert sexliv.

Appstyrd vibratorägg

Appstyrda sexleksaker är något som slagit igenom riktigt stort de senaste åren och självklart hittar du appstyrda vibratorägg hos oss på Taboo. Det spelar egentligen ingen roll om det är du själv eller någon annan som ska styra det vibrerande ägget, att kunna göra det från mobilen är riktigt smidigt och du slipper krångla med en fjärrkontroll.

Men det som gör det extra spännande är att telefonen som styr din vibrator behöver vanligtvis inte befinna sig i samma rum som vibratorn. Utan din partner kan befinna sig var som helst, så länge hen har internetuppkoppling.

Många vibratorägg har appar där du kan programmera vibrationsmönster som du sedan kan spara ner. Det är inte heller ovanligt att det går att koppla vibrationerna till musik som spelas eller ladda ner andra användares vibrationsmönster.

Rengöring av ett vibratorägg

Eftersom ett vibratorägg vanligtvis förs upp i slidan är det självklart viktigt med ordentlig rengöring efter användningen. För att hålla ditt vibratorägg hygieniskt och ge det en lång livslängd är det bäst att rengöra det direkt efter användning. Om ägget är vattentätt kan du rengöra det under rinnande vatten tillsammans med en mild tvål. Var noga med att få bort alla tvålrester ordentligt eftersom det annars kan irritera underlivet nästa gång du använder ägget.

Hos oss på Taboo hittar du även rengöringsprodukter anpassade för rengöring av sexleksaker i silikon, något som kan underlätta rengöringen av ditt ägg. Rengöringsprodukterna är milda och hudvänliga, men var ändå noga med att det inte blir kvar rester av rengöringsprodukten.

Vilka material är vibrerande ägg tillverkade av och vilka fördelar har de?

Vibrerande ägg är tillverkade av olika material som är utformade för att vara säkra och behagliga att använda. Här är några av de vanligaste materialen och deras fördelar:

  1. Silikon: Silikon är ett populärt material för vibrerande ägg på grund av dess mjukhet och flexibilitet. Det är också allergivänligt och kroppssäkert, vilket gör det till ett bra val för personer med känslig hud. Silikon är också lätt att rengöra och kan vara kompatibelt med vattenbaserade glidmedel.

  2. ABS-plast: ABS-plast är ett robust och hållbart material som ofta används för vibrerande ägg. Det ger en fast och intensiv vibration samtidigt som det är enkelt att rengöra. ABS-plast är också ett kroppssäkert material som inte innehåller ftalater eller andra skadliga ämnen.

  3. Metall: Vissa vibrerande ägg är tillverkade av metall, vanligtvis rostfritt stål eller aluminium. Metall ger en tyngre och mer intensiv känsla, vilket kan vara uppskattat av vissa användare. Metall är också hypoallergent och kan värmas eller kylas ner för att ge extra sensorisk stimulering.

Fördelarna med dessa material inkluderar deras kroppssäkerhet, hållbarhet och enkelhet att rengöra. De ger också en bra överföring av vibrationer och kan vara mycket njutbara att använda.

Det är viktigt att notera att varje vibrerande ägg kan ha unika egenskaper och specifikationer beroende på tillverkaren. Det är alltid bra att läsa produktbeskrivningar och recensioner för att få mer information om specifika modeller och deras materialfördelar.

Hur använder man ett vibratorägg?

Ett vibratorägg är en äggformad vibrator som är till för att föra upp i slidan. På så sätt kommer du stimuleras inifrån genom starka vibrationer mot slidväggarna, men också genom att de många gånger kommer åt g-punkten. Du eller någon annan styr sedan vibrationerna med en fjärrkontroll eller via en app i mobiltelefonen.

Men ett vibratorägg kan förstås användas på många olika sätt. Du kan även använda den som en vanlig vibrator och stimulera klitoris med den under samlag eller onani. Ett populärt användningsområde är även som trosvibrator, det vill säga du placerar den i dina trosor medan du gör annat och låter dig sedan komma i rätt stämning av vibrationerna.

Det många kvinnor gillar med ett vibratorägg är just att den är så mångsidig. Det kan upplevas mycket tillfredsställande att växla mellan inre stimulans och klitorisvibrationer enkelt genom att köra ägget in och ut. Många tycker också att den kommer åt g-punkten mycket bättre än vad många g-punktsstavar gör eftersom det är enklare att styra och hitta rätt vinkel för just dig med ett vibratorägg.

Hur styr jag vibrationerna och inställningarna på ett vibrerande ägg?

För att styra vibrationerna och inställningarna på ett vibrerande ägg finns det vanligtvis en fjärrkontroll eller en knapp på själva ägget. Genom att trycka på knapparna eller använda fjärrkontrollen kan du välja mellan olika vibrationslägen och intensiteter.

För att använda fjärrkontrollen placerar du vanligtvis batterierna i fjärrkontrollen och säkerställer att ägget är korrekt anslutet. När du är redo att använda ägget, trycker du på knapparna på fjärrkontrollen för att aktivera vibrationerna. Du kan vanligtvis välja mellan olika vibrationslägen, intensiteter och mönster genom att trycka på olika knappar eller justera reglagen.

Om ägget har en inbyggd knapp för att styra vibrationerna, trycker du helt enkelt på knappen för att aktivera och byta mellan olika vibrationslägen. Vissa vibrerande ägg har också möjlighet att justera intensiteten genom att trycka på knappen flera gånger eller hålla ned den för att öka eller minska vibrationerna.

Det är viktigt att läsa och följa bruksanvisningen för det specifika vibrerande ägget du använder, eftersom styrningen kan variera beroende på modell och tillverkare. Se till att du förstår hur man använder fjärrkontrollen eller knappen korrekt och säkert.

Om du använder vibrerande ägget tillsammans med en partner kan det vara en del av förspelet där din partner kan kontrollera vibrationerna med fjärrkontrollen. Det kan ge en spännande och lekfull dimension till ert sexuella samliv.

Kom ihåg att rengöra ditt vibrerande ägg efter varje användning enligt tillverkarens rekommendationer för att hålla det rent och hygieniskt.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information