Support & Frågor / Om Oss /                      / Send til Danmark skift flag til Dk og valuta til Dkk

SvenskaDansk

Sexleksaker För Män

Vi har ett väldigt stort utbud av sexleksaker för män. Lösvaginor till masturbatorer och mycket mer för dig att välja mellan. Masturbatorer som gör jobbet åt dig så det enda du behöver göra är att njuta. Du kanske letar efter en Fleshlight som är en lösvagina som är kopierad av en känd person. Vibrerande penisringar för att stimulera både dig och din partner. Förnya ditt sexliv idag - beställ här dirket online med snabb & 100% diskret leverans eller välkommen in till vår stora butik!

Du har sett 32 av 395 produkter

Sexleksaker till män

​​​​​​Vad finns det för sexleksaker till män?

Sexleksaker är såklart till för alla och hos Taboo hittar du ett brett utbud av olika typer av sexleksaker för män. Det finns en hel del sexleksaker du kan använda när du onanerar, som exempelvis en fleshlight eller sexdocka, men du hittar också ett bra sortiment av produkter som fungerar utmärkt att använda tillsammans med en partner. En del av våra sexleksaker, så som en dildo går självklart bra att användas av både män och kvinnor.

Masturbator och fleshlight

Den allra populäraste onanileksaken för män är en masturbator eller lösvagina som det också kallas för, och främst är det varumärket fleshlight som har satt sitt eget namn på kartan. En masturbator är en sexleksak där du sätter in din penis i ett sleeve tillverkad i ett mjukt silikonliknande material. Om det är en manuell masturbator för du den fram och tillbaka över penisen, är den automatisk kommer mekaniken i den åka fram och tillbaka över din penis. Det här ger känslan av ett samlag och idag finns det så pass bra masturbatorer att du kommer tro att du faktiskt har din penis inuti en vagina.

Just varumärket fleshlight har gjort det till sin specialitet att designa sina pocket pussy så att de ser ut som en ficklampa när du har locket på. Den mjuka sleeven är skyddad av ett plasthölje, och den är mycket diskret så länge man inte ser själva hålet som vanligtvis ser ut som en vagina.

För att göra det ännu skönare är de flesta masturbatorer eller blowjob stimulator uppbyggda på så sätt att de bildar ett vacuum runt din penis samtidigt som den gör det skönt för dig. Det finns även lösvaginor som är uppvärmda till kroppstemperatur för att göra det ännu verklighetstroget, samt modeller som vibrerar och har andra funktioner.

Sexdocka

Vill du ta det hela ett steg längre kan du istället köpa dig en av våra sexdockor. Principen är densamma som en masturbator, att du får känslan av ett samlag med en kvinna. Men istället för att enbart stoppa in din penis i en liten manick, får du här en hel kvinna eller åtminstone hennes underdel.

Vi har upplåsbara sexdockor i form av en hel kropp, men också sexdockor eller lösvaginor som endast består av ett kvinnligt sköte. På de flesta sexdockor har du möjlighet till både vaginal och anal penetrering, ibland finns även möjlighet till oralsex.

Prostatastimulans

En annan populär typ av sexlek sak för honom är olika modeller av prostatastimulerare. Prostatan nås genom anal penetrering och allra enklast med en stav som liknar en g-punktsstav, alltså är något böjd. Det kan vara en dildo men allra populärast är vibrerande prostatastavar. Vibratorerna kan vara i form av en stav/dildo men det är också vanligt med vibrerande buttplugs som är designade för att stimulera prostatan. En sådan vibrator kan du med prostata ha instoppad under ett samlag, för att få ännu mer stimulans och njutning.

Prostata orgasm är en helt annan upplevelse än orgasm som du får vid exempelvis penetrerande samlag. Har du ännu inte provat på prostata stimulans rekommenderar vi att du direkt tar dig en titt i vårt utbud av prostata vibratorer.

Vad är en lösvagina?

En lösvagina är en av dem populäraste produkterna inom sexleksaker till män. Dem är oftast formade för att vara så lik en vanlig vagina som möjligt med ett extremt mjukt material. Många av dessa lösvaginor blir inte mycket mer realistiska och lika en riktig. Tesat du också idag en lösvagina för dig själv eller testa något nytt och använda den med din partner!

Vad är en penisring?

Penisringar är en sexleksak som du med penis använder, men som både du och din partner kommer att få njutning av. En penisring trär du på din penis när du har stånd och den kommer sedan hjälpa dig att både få en hårdare erektion och hålla ut längre. Därför kan du med en penisring tillfredsställa och njuta med din partner längre än vad ni annars hade kunnat göra. Dessutom tycker många män att de får en mycket skönare och intensivare orgasm när de använder en penisring. Vill du maxa effekten rekommenderar vi en penisring som även kan placeras över pungkulorna. Du kan då räkna med en utlösning som kallas för duga.

Vi har ett stor utbud av penisringar samt penisöverdrag, och det finns enklare varianter som helst enkelt ser ut som en neutral gummiring samt mer avancerade modeller med exempelvis vibrator. Fördelen med en vibrator är att den kommer ge extra stimulans, både för dig och för din partner. Varje gång du stöter in i henne kommer den nämligen att vibrera mot hennes klitoris, och som vi vet är vaginal- och klitorisstimulans i kombination det som leder de allra flesta kvinnor till orgasm.

Undersök världen av manliga sexleksaker

Det här är endast ett urval av sexleksaker för honom som vi har i vårt utbud. Det finns gott om olika produkter att utforska och att njuta av. Vi har exempelvis dilatorer, kyskhetsbälte för män, avsugning maskiner och liknande. Kom också ihåg att även många män njuter av vibrationer och exempelvis en bulletvibrator som du placerar på undersidan av penisskaftet kan ge dig en riktigt härlig stund, och passar utmärkt för så kallad edging.

Våga ge dig ut i djungel och prova nya sexleksaker för män.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider
SvenskaDansk