Svenska

Sexdockor

Sexdockor är en stor docka som kan väga upp till runt 63 kg beroende på vilken du väljer. Dom är gjorda för att vara så realistiska som möjligt. Dom har oftast 3 stycken hål som vagina, mun och anal. Materialet är supermjukt och ska göra det så realistiskt som möjligt. I vårt sortiment finns både manliga och kvinnliga sexdockor med olika utseenden och i olika sexiga positioner.

Du har sett 11 av 11 produkter

Sexdockor - Stora och realistiska

Sexdocka

Vi har ett stort utbud av olika sexdockor som kommer i både manlig och kvinnlig kropp form. När du använder en sexdocka så är det inte ens i närheten av samma sak som en vanlig Fleshlight eller lösvagina. Det mjuka materialet är på hela kroppen som gör att den rör sig samtidigt som du rör din kropp. Den realistiska munnen rör sig på samma sätt som det gör på en kvinna. 

 

Förvaring

Det är viktigt att inte använda ett silikonbaserat glidmedel med din sexdocka för att inte skada materialet. Använd ett vattenbaserat glidmedel med din Realdoll. I framtiden så kommer där även halv kroppar för dig att välja mellan och massor med nya sorts sexdockor för dig att välja bland vårt stora sortiment. Det är viktigt att talka in det mjuka materialet som vaginan efter några användningar så att materialet inte ska bli torrt och gå sönder.

 

Real dolls

Sexdockor som är så här stora väger väldigt mycket och är en sak som är viktig att tänka på. På varje sexdocka så har vi våra skötselråd tips för dig att kunna läsa så att det inte komma några skador på din sexleksak. I framtiden så kommer där fler lösvaginor och andra sexdockor eller real dolls. Om du har fler frågor så kan du alltid ringa oss eller mejl till vår kundtjänst på info@taboo.se

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk