Svenska

Penispump

En penispump är en apparat designad för att öka storleken på penis. Genom att skapa ett vakuum runt penis stimulerar den ökat blodflöde till området, vilket resulterar i en temporär förstoring. En typisk penispump består av en cylindrisk kammare som placeras över penis, en manuell eller elektrisk pump för att generera vakuum och en ventil för att släppa ut luft när önskad sugkraft uppnåtts. Genom att placera penis i cylindern pumpar du tills du skapat tillräckligt starkt vakuum.

Det är viktigt att notera att resultaten från en penispump är tillfälliga och att regelbunden användning krävs för att upprätthålla resultaten. Det är också viktigt att vara försiktig när du använder en penispump och att följa anvisningarna noggrant för att undvika skador. Beroende på person kan en penispump också orsaka biverkningar som bristande erektion eller tillfällig impotens. Om du är osäker på om en penispump är rätt för dig, bör du rådgöra med en läkare.

Du har sett 17 av 17 produkter

Penispump eller kukpump - Få bättre erektioner

Vad är en penispump?

En penispump är en sexuell hjälpmedel som används för att skapa ett vakuum runt penisen med syfte att öka blodflödet och därmed orsaka en erektion. En vanlig penispump består av en cylindrisk kammare i vilken penis placeras, och en handpump eller elektrisk pump som används för att skapa ett vakuum inuti kammaren. När vakuumet skapas tvingas blodet att strömma in i penis vilket gör att den blir större och styvare. Penispumpar kan användas av män som upplever erektil dysfunktion, eller av män som vill experimentera med att ha en större eller fastare erektion.

Penispumpar finns i olika storlekar och utföranden, och många av dem kan justeras för att passa en användares penisstorlek och form. Det är viktigt att använda en penispump på rätt sätt och följa tillverkarens instruktioner för att undvika obehag eller skador. Det är också viktigt att använda en penispump med måtta och inte överanvända den, eftersom överanvändning kan leda till skador på penis och orsaka negativa biverkningar.

Hur använder man en penispump på rätt sätt för att få optimala resultat?

Att använda en penispump på rätt sätt är viktigt för att uppnå optimala resultat och undvika eventuella obehag eller skador. Här är några steg att följa för att använda en penispump korrekt:

 1. Förberedelse: Se till att din penis är i en halvstyv eller helt erigerad tillstånd innan du använder penispumpen. Det kan underlätta att ta en varm dusch eller använda en varm handduk för att slappna av musklerna och öka blodflödet till området.

 2. Applicera glidmedel: Innan du placerar penis i pumpcylindern, applicera ett vattenbaserat glidmedel runt basen av penis för att underlätta insättning och skapa en tät tätning mellan cylindern och huden.

 3. Placera penis i pumpcylindern: Försiktigt placera penis i pumpcylindern medan du håller tätt mot kroppen. Se till att hela penisskaftet är inuti cylindern och att det inte finns några veck eller skrymmande hud i tätningen vid basen.

 4. Skapa vakuum: Aktivera pumpen genom att trycka eller pumpa luften ut ur cylindern. Detta kommer att skapa ett vakuum som suger blodflödet till penis och orsakar erektion. Var försiktig och öka trycket gradvis för att undvika överdriven eller obehaglig sugning.

 5. Pumpa och slappna av: Pumpa försiktigt luften ut ur cylindern i korta intervaller och låt blodet fylla penis. Håll trycket i några minuter och släpp sedan försiktigt ut luften genom att trycka på snabbavlastningsventilen eller släppknappen på pumpen.

 6. Upprepa och var försiktig: Upprepa steg 4 och 5 i flera cykler under en session. Var noga med att vara försiktig och inte överbelasta penis eller använda pumpen längre än rekommenderat. Lyssna alltid på din kropp och avbryt om du känner smärta eller obehag.

 7. Efter användning: Efter att du har använt penispumpen, massera försiktigt penis för att stimulera blodcirkulationen och hjälpa till att återställa normalt tillstånd. Se även till att rengöra pumpen noggrant enligt tillverkarens instruktioner.

Kan penispumpar hjälpa vid erektil dysfunktion eller andra sexuella problem?

Penispumpar kan vara en användbar hjälp för vissa personer med erektil dysfunktion eller andra sexuella problem, men det är viktigt att förstå att resultat kan variera och att konsultation med en läkare rekommenderas.

En penispump fungerar genom att skapa ett vakuum runt penis och dra in blod för att skapa en erektion. För personer med mild till måttlig erektil dysfunktion kan penispumpar ge temporär hjälp genom att förbättra blodflödet och ge en tillfällig erektion.

Det är dock viktigt att komma ihåg att penispumpar inte är en permanent lösning för erektil dysfunktion och att de inte behandlar de underliggande orsakerna till problemet. För personer med mer allvarlig erektil dysfunktion kan det vara mer effektivt att undersöka andra behandlingsalternativ, såsom mediciner, hormonterapi eller terapi för att hantera de underliggande orsakerna.

Det är också viktigt att använda en penispump korrekt och att följa tillverkarens instruktioner för att undvika obehag, skador eller överanvändning. Att konsultera en läkare eller specialist är alltid det bästa för att få en korrekt diagnos och professionell vägledning för att hantera erektil dysfunktion eller andra sexuella problem på bästa sätt.

Hur fungerar en penispump?

En penispump fungerar genom att skapa ett vakuum runt penisen som tvingar blodet att strömma in i den, vilket orsakar en erektion. För att använda en penispump, placerar man penis i en cylindrisk kammare, och sedan pumpas luften ut ur kammaren med hjälp av en handpump eller elektrisk pump, vilket skapar ett vakuum runt penis.

När vakuumet skapas, tvingas blodet att strömma in i penis, vilket gör att den blir större och styvare. Efter några minuter kan man avlägsna pumpen och ha sex medan erektionen fortfarande kvarstår. Penispumpar kan användas för att behandla erektil dysfunktion eller för att förbättra sexuell prestation, men det är viktigt att använda dem på rätt sätt och inte överanvända dem.

Det är också viktigt att använda en penispump som är av hög kvalitet och som är säker att använda. Det finns många olika typer av penispumpar på marknaden, så det är viktigt att välja en som passar ens behov och preferenser.

Fördelar med en penispump:

 1. Hjälp med erektil dysfunktion: Penispumpar kan hjälpa män med erektil dysfunktion att få och behålla en erektion.

 2. Ökad sexuell prestation: Genom att använda en penispump kan män uppleva en ökad sexuell prestation och självförtroende i sängen.

 3. Förbättrad sexuell hälsa: Användning av penispumpar kan bidra till förbättrad sexuell hälsa genom att förbättra blodflödet till penis.

 4. Ökad penisstorlek: Genom att använda en penispump regelbundet kan män uppleva en tillfällig ökning av penisstorlek.

 5. Långvarig erektion: Penispumpar kan hjälpa till att upprätthålla en erektion under längre tid, vilket kan bidra till ökad sexuell njutning för både dig och din partner.

 6. Ökad känslighet: Genom att öka blodflödet till penis kan penispumpar öka känsligheten i penis och därmed öka sexuell njutning.

Det är viktigt att notera att resultaten från att använda en penispump kan variera beroende på individuella faktorer och användningsfrekvens.

Vad bör man tänka på när man köper en penispump?

När du köper en penispump finns det några viktiga faktorer att tänka på för att göra rätt val. Här är några saker att överväga:

 1. Kvalitet och tillförlitlighet: Se till att välja en penispump från en pålitlig tillverkare med ett gott rykte för att garantera en hög kvalitet och säker användning. Läs recensioner och ta reda på vad andra användare har att säga om produkten.

 2. Storlek och passform: Välj en penispump som passar din storlek och ger tillräckligt med utrymme för att rymma din penis bekvämt. Många penispumpar kommer i olika storlekar eller kan justeras för att passa olika penislängder och omkretsar.

 3. Tryckkontroll: Kontrollera att penispumpen har en tryckregleringsmekanism som låter dig justera sugkraften och trycket inuti cylindern. Detta är viktigt för att undvika överdriven eller obehaglig sugning samt för att anpassa trycket efter din komfortnivå.

 4. Säkerhetsfunktioner: Se efter penispumpar som har en snabbavlastningsventil eller en enkel mekanism för att släppa ut trycket snabbt om det behövs. Detta är viktigt för att kunna avbryta proceduren eller minska trycket vid behov.

 5. Tillbehör och extrafunktioner: Vissa penispumpar levereras med tillbehör, såsom bytbara manschetter eller extra cylindrar, som kan ge dig fler alternativ och anpassningsmöjligheter. Kolla även efter eventuella extrafunktioner, som vibrationer eller inbyggda massagefunktioner, om du är intresserad av dessa tillägg.

 6. Pris: Ta hänsyn till din budget, men kom ihåg att kvalitet och säkerhet är viktigare än att bara välja den billigaste penispumpen på marknaden. Jämför olika alternativ och hitta en balans mellan pris och kvalitet som passar dig.

Att köpa en penispump är en personlig och intim investering, så det är viktigt att ta dig tid att göra undersökningar och välja rätt produkt för dina behov. Om du är osäker kan det vara en god idé att rådfråga en läkare eller specialist för rekommendationer och vägledning baserat på din specifika situation.

Vilket glidmedel ska man använda till sin penispump?

När du använder en penispump kan det vara bra att använda ett vattenbaserat glidmedel för att göra processen mer bekväm och smidig. Vattenbaserade glidmedel är säkra att använda med penispumpar och de flesta sexleksaker, eftersom de inte bryter ner materialet i produkten eller orsakar skador. Vattenbaserade glidmedel är också enkla att rengöra och skölja bort med vatten.

Det är viktigt att undvika att använda oljebaserade eller silikonbaserade glidmedel med en penispump, eftersom dessa produkter kan skada materialet i produkten och göra det mindre effektivt. Oljebaserade glidmedel kan också vara svåra att tvätta bort från kroppen och sexleksaker, vilket kan orsaka irritation eller infektioner.

Det är också viktigt att använda tillräckligt med glidmedel för att göra pumpning bekvämt och undvika obehag. Applicera ett generöst lager av det vattenbaserade glidmedlet på din penis innan du använder penispumpen, och tillsätt mer vid behov under användning.

Nackdelar med en penispump:

Precis som med alla andra sexuella hjälpmedel kan det finnas några nackdelar med att använda en penispump. Några av de potentiella nackdelarna inkluderar:

 1. Risk för skador: Om penispumpen inte används på rätt sätt eller överanvänds kan den orsaka skador på penis, inklusive blåmärken, smärta och skador på blodkärlen.

 2. Kortsiktig effekt: Penispumpar kan ge en tillfällig ökning av penisstorlek och erektion, men resultaten är vanligtvis kortsiktiga och försvinner när man slutar använda pumpen.

 3. Potentiell beroende: Vissa män kan utveckla ett psykologiskt beroende av penispumpar och känna sig oförmögna att ha sex utan att använda den.

 4. Obehag: Användning av penispumpar kan vara obehagligt eller smärtsamt för vissa män, särskilt om de inte är vana vid att använda dem.

 5. Kostnad: Kvalitetspenispumpar kan vara dyra, vilket kan göra det svårt för vissa män att ha råd med dem.

 6. Kontraindikationer: Penispumpar kan vara kontraindicerade för vissa män med vissa medicinska tillstånd, såsom Peyronies sjukdom, blodkoagulationsproblem eller diabetes. Det är viktigt att rådfråga en läkare innan man använder en penispump om man har några medicinska tillstånd.

Det är viktigt att använda en penispump på rätt sätt och följa tillverkarens instruktioner för att undvika obehagliga biverkningar eller skador.

Finns det några tips eller tricks för att maximera resultaten med en penispump?

För att maximera resultaten med en penispump och få bästa möjliga effekt, här är några tips och tricks att överväga:

 1. Värmebehandling: Innan du använder penispumpen kan du applicera en varm handduk eller ta en varm dusch för att slappna av musklerna och öka blodcirkulationen i området. Värme kan hjälpa till att öka effektiviteten och ge bättre resultat.

 2. Använd glidmedel: Applicera ett vattenbaserat glidmedel runt basen av penis innan du placerar den i pumpcylindern. Detta hjälper till att skapa en tät tätning och underlättar insättning och avlägsnande av pumpen.

 3. Variera trycket: Istället för att bara hålla ett konstant tryck i hela sessionen kan du experimentera med att variera trycket genom att pumpa i korta intervaller och släppa ut luften regelbundet. Detta kan stimulera blodflödet och ge bättre resultat.

 4. Träning och regelbunden användning: Att använda penispumpen regelbundet och göra det till en del av din rutin kan ge långsiktiga fördelar och förbättrade resultat över tid. Liksom med träning är konsistens nyckeln.

 5. Tid och avslappning: Ge dig själv tillräckligt med tid när du använder penispumpen och undvik att vara otålig. Avsätt tid för avslappning och njutning för att uppnå de bästa resultaten.

 6. Kombinera med andra tekniker: Att använda penispumpen i kombination med andra tekniker och övningar, som penissträckning eller Kegel-övningar, kan ge synergistiska effekter och förbättrade resultat. Prata med en läkare eller sexolog för att få råd om hur du kan integrera olika metoder.

 7. Lyssna på din kropp: Var alltid uppmärksam på signalerna från din kropp. Om du känner smärta, obehag eller något annat som inte verkar rätt, avbryt användningen och konsultera en läkare eller specialist för råd.

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information