Svenska

Penisring & Kukring

En penisring, även känd som en kukring, är en elastisk ring som används runt penisen för att ge olika fördelar och öka njutningen. Genom att placera ringen vid basen av penisen kan den hjälpa till att begränsa blodflödet från penisen, vilket kan ha flera positiva effekter. En av de vanligaste fördelarna med en penisring är att den kan hjälpa till att förbättra erektionen. Genom att begränsa blodflödet kan en penisring bidra till att upprätthålla en hårdare och längrevarande erektion, vilket kan vara till nytta för personer som har svårt att behålla en stabil erektion under samlag.

En penisring kan också bidra till att fördröja utlösningen. Genom att minska känsligheten kan en penisring hjälpa till att förlänga den sexuella akten och ge mer kontroll över utlösningen. Detta kan vara fördelaktigt för personer som upplever för tidig utlösning och vill förlänga den sexuella njutningen. Det finns olika typer av penisringar tillgängliga på marknaden, inklusive de som har vibrationer eller stimulerande ytor för att öka den sexuella känsligheten hos bäraren och partner. Det är viktigt att välja en penisring som passar bekvämt och att följa tillverkarens instruktioner för korrekt användning och säkerhet. Kom ihåg att varje persons kropp och preferenser är unika, så det är viktigt att experimentera och lyssna på din egen kropp för att avgöra vad som fungerar bäst för dig.

Du har sett 32 av 112 produkter

Vad är en Penisring?

En penisring, eller kukring som det även kallas för är ett slags hjälpmedel som kan ge män bättre erektion och längre samlag eftersom den fördröjer kampen för många män. Det är precis som det låter en ring som placeras runt penisroten och på så sätt gör det svårare för blodet som strömmar till penisen att försvinna därifrån. Många män upplever att de får skönare upplevelser när de använder en penisring just för att de kan hålla på längre och på så sätt bygga upp vägen till klimax, som då avslutas med en riktig explosion.

Penisringar finns i många olika modeller och material, och det finns även varianter som placerar runt både penis och pungkulorna. Det är ett bra hjälpmedel eftersom den håller kvar erektionen, men kan också göra akten skönare för båda partnerna eftersom penisen blir extra styv för många när de använder en ring.

Många olika modeller av penisringar

Som du kan se i vår webbshopp har vi många olika modeller av penisringar och här finns något för alla. Det finns bland annat olika tjocklekar på ringarna. För nybörjare rekommenderar vi en tunnare kukring, eftersom en tjockare ring kan kännas lite väl tajt och be en obehaglig känsla för den som inte är van. När du börjar bli van vid att ha en penisring kan vi rekommendera att använda en tjockare, eftersom det kommer att hålla kvar blodet ännu bättre och ge en ännu bättre erektion. Om du känner dig osäker vilken storlek och tjocklek du behöver hittar du prisvärda set av penisringar i vår webbshop. Dessa set är perfekta för att testa dig fram och för att utveckla ditt användande av kukringar.

Vilka fördelar kan en penisring ha för att förbättra erektionen?

En penisring, eller kukring, kan erbjuda flera fördelar för att förbättra erektionen och sexuell prestation. Här är några fördelar att överväga:

 1. Starkare erektion: Genom att placera en penisring vid basen av penisen kan den hjälpa till att begränsa blodflödet från penisen. Detta kan bidra till att upprätthålla en hårdare och mer imponerande erektion genom att hålla blodet kvar i penisen längre.

 2. Längrevarande erektion: Genom att begränsa blodflödet kan en penisring också hjälpa till att förlänga varaktigheten av erektionen. Detta kan vara särskilt användbart för personer som upplever svårigheter med att behålla en erektion under en längre tid.

 3. Ökad uthållighet: Genom att hjälpa till att hålla blodet i penisen kan en penisring också hjälpa till att öka uthålligheten och förlänga den sexuella aktiviteten. Det kan bidra till att förbättra den sexuella njutningen för både bäraren och partnern.

 4. Fördröjd utlösning: Vissa penisringar kan också bidra till att fördröja utlösningen genom att minska känsligheten i penisen. Detta kan vara fördelaktigt för personer som upplever för tidig utlösning och vill förlänga den sexuella akten.

 5. Förstärkt stimulering: Vissa penisringar är utrustade med vibrationer eller stimulerande ytor som kan öka den sexuella stimuleringen för både bäraren och partnern. Det kan leda till ökad njutning och intensitet under samlaget.

Vilket material är bäst för en penisring och varför?

Det finns olika materialalternativ att välja mellan när det gäller penisringar, och valet beror ofta på individuella preferenser och behov. Här är några vanliga material för penisringar och deras egenskaper:

 1. Silikon: Silikon är ett populärt materialval för penisringar på grund av dess flexibilitet, mjukhet och hudvänliga egenskaper. Silikon är hypoallergeniskt, lätt att rengöra och kan vara bekvämt att bära. Det ger också en bra balans mellan stadga och flexibilitet för att passa olika penisstorlekar.

 2. TPR/TPE: Termoplastiskt gummi (TPR) eller termoplastisk elastomer (TPE) är ett annat vanligt material för penisringar. Det är mjukt, elastiskt och ger en behaglig känsla. TPR/TPE kan vara mer prisvärt än silikon, men kvaliteten kan variera mellan olika tillverkare.

 3. Metall: Vissa penisringar är tillverkade av metall, vanligtvis rostfritt stål. Metallringar kan ge en fast och stadig känsla och kan vara mer hållbara på lång sikt. De kan också vara svala eller varmas upp för att ge olika sensoriska upplevelser. Det är viktigt att vara försiktig med metallringar för att undvika att de blir för tighta eller obekväma.

 4. Justerbara band: Vissa penisringar är utformade med justerbara band eller snören. Dessa kan vara tillverkade av material som läder, tyg eller elastiskt material. Justerbara band ger flexibilitet när det gäller att anpassa passformen och trycket efter individuella preferenser.

Det bästa materialet för en penisring beror på personliga preferenser, bekvämlighet och eventuella allergier eller känslighet. Silikon och TPR/TPE-material är vanligtvis populära val på grund av deras flexibilitet och hudvänliga egenskaper. Det är viktigt att välja en högkvalitativ och icke-porös penisring oavsett materialet för att säkerställa en säker och bekväm användning.

Vibrerande penisringar

En annan variant av penisringar som finns tillgängliga är vibrerande penisringar. Den har modellen av penisringar kommer att göra upplevelsen skönare både för kvinnan och mannen. Vibreringar mot penis är en mycket underskattad variant av stimulering av penis som många män ännu inte har upptäckt. Det kommer att ge en helt ny dimension till upplevelsen och kan ge riktig skön klimax.

Men vibrationerna kommer även att ge din partner njutning vid akten, eftersom vibrationerna vanligtvis når fram till klitoris som en liten klitorisvibrator när du stöter in i kvinnans öppning. Så inte nog med att du kommer bli uthålligare tack vare penisringen och kan hålla igång din partner längre, hon kommer även då dubbelnjutning tack vare vibrationerna.

Penisringar i olika material

Det vanligaste är att penisringar är tillverkade i silikon, en del lite mer flexiblare gummi och andra styvare men mycket lite spelrum. Men det finns även penisringar i olika material, exempelvis metall. Om du väljer en kukring i metall är det viktigt att du hittar rätt storlek för att den ska kunna ge effekt. Men när du väl har hittat rätt storlek kommer en kukring i metall kunna ge en riktigt härlig känsla just för att den inte ruckar sig en endast milimeter.

Hur länge kan jag använda en penisring?

En kukring kan användas för att kunna hålla ut längre, men du bör inte använda den allt för länge. Rekommendationen är att använda en penisring i maximalt 30 minuter. Anledningen är att precis som med vilken kroppsdel som helst, bör man inte strypa tillförseln av nytt blod allt för länge. Det är inget farligt att använda den längre än 30 minuter men det rekommenderas ej. 

Kan en penisring användas för att fördröja utlösningen och öka uthålligheten?

Ja, en penisring kan användas för att fördröja utlösningen och öka uthålligheten under sexuell aktivitet. Genom att placera ringen vid basen av penisen kan den bidra till att begränsa blodflödet från penisen och därmed minska känsligheten.

När blodflödet begränsas kan det ta längre tid för en person att nå orgasm och utlösning. Detta kan ge ökad uthållighet och förlänga den sexuella akten. För personer som upplever för tidig utlösning kan en penisring vara en hjälp att förlänga den sexuella njutningen och ge mer kontroll över utlösningen.

Det är viktigt att använda en penisring korrekt och följa tillverkarens instruktioner för att uppnå önskad effekt och undvika obehag eller skada. Det rekommenderas också att ha en öppen och kommunikativ dialog med din partner för att förstå deras behov och preferenser under användningen av en penisring.

Det är viktigt att komma ihåg att alla kroppar och upplevelser är unika, och att effekterna av en penisring kan variera från person till person. Om du har några specifika frågor eller oro, är det alltid bäst att rådfråga en vårdgivare för ytterligare vägledning och råd kring användningen av penisringar.

Kan en penisring användas av alla eller finns det vissa begränsningar att tänka på?

En penisring kan användas av de flesta män, men det finns vissa begränsningar och försiktighetsåtgärder att tänka på. Här är några faktorer att överväga:

 1. Storlek och passform: Det är viktigt att välja en penisring som passar bekvämt och inte är för tight eller för lös. En för tight ring kan begränsa blodflödet för mycket och vara obekväm eller till och med smärtsam att bära. En för lös ring kan inte ge tillräcklig effekt. Det är därför viktigt att välja en penisring som är anpassad efter din egen storlek och preferenser.

 2. Hälsotillstånd: Vissa hälsotillstånd kan påverka användningen av en penisring. Personer med blodcirkulationsproblem, diabetes eller andra medicinska tillstånd bör rådfråga en läkare innan de använder en penisring för att säkerställa att det inte finns några hälsorisker.

 3. Användningstid: Det rekommenderas att inte bära en penisring i mer än 20-30 minuter åt gången. Att bära en penisring under för lång tid kan begränsa blodflödet för mycket och potentiellt orsaka obehag eller skada.

 4. Kommunikation med partner: Det är viktigt att ha en öppen och ärlig kommunikation med din partner om användningen av en penisring. Diskutera och lyssna på varandras behov och preferenser för att säkerställa en positiv och njutbar upplevelse för båda parter.

Som med alla sexleksaker är det viktigt att använda en penisring med sunt förnuft och lyssna på din egen kropp. Om du upplever smärta, obehag eller andra negativa reaktioner bör du ta av ringen omedelbart

Hur vet jag vilken storlek jag ska ha på min penisring?

En penisring behöver ha exakt rätt storlek för att kunna fungera som den ska. Köper du ett set kan du testa dig fram, men det allra bästa är att mäta vilken storlek du behöver. När din penis är erigerad tar du helt enkelt ett måttband och mäter omkretsen. Vill du ha en penisring i lite mjukare gummi kan storleken vara flexibel någon millimeter, men vill du ha en i ett hårdare material behöver den vara precis rätt storlek för att göra jobbet.

En kukring ska sitta tajt, men det ska aldrig göra ont eller kännas obehagligt, då är den för liten. Vuxenleken ska inte vara något som är jobbigt utan det ska ge njutning till både dig och din partner. Är du osäker på vilken ring du ska ha så kan du alltid kontakta vår kundtjänst på - info@taboo.se!

Hur sätter jag på en penisring?

En penisring sätter du på när du redan har flaggan i topp. Blodet måste nämligen ha fått chans att flöda till penis för att kunna fungera. Smörj in kuken med lite glidmedel och trä sedan på ringen. Försök att få ner den till penisroten så mycket som möjligt för skönast upplevelse. Det kan vara bra att ha trimmat könet från hår innan för att inte riskera att det fastnar i den.

Använd penisringen även runt dina pungkulor

För att få extra bra effekt med en kukring kan du med fördel använda en modell som går att trä både över penisroten och pungen som kallas för pungring. Eftersom utlösningen påbörjas i pungen där spermierna finns gör det stor skillnad om även dessa stramas åt.

Det finns penisringar där du trär en och samma ring över penis och pungkulor, och så finns det modeller som har två olika ringar. En som träs över könet och en som träs över kulorna. Vilken som är att föredra är högt personligt och något du behöver prova dig fram till.

Hur kan en penisring användas för att öka njutningen för både bäraren och partnern?

En penisring kan användas för att öka njutningen för både bäraren och partnern genom att erbjuda flera fördelar och stimuleringar. Här är några sätt en penisring kan öka njutningen:

 1. Förbättrad erektion: Genom att begränsa blodflödet från penisen kan en penisring hjälpa till att upprätthålla en hårdare och längrevarande erektion. Detta kan öka njutningen för bäraren genom att ge en känsla av fyllighet och mer intensiva orgasmiska upplevelser. Samtidigt kan en starkare erektion ge ökad stimulering för partnern under samlag.

 2. Klitorisstimulering: Vissa penisringar är utformade med klitorisstimulatorer eller vibrationer som kan ge direkt stimulering till partnerns klitoris under penetrerande sex. Detta kan öka den sexuella njutningen för partnern och bidra till att nå orgasmer lättare.

 3. Fördröjd utlösning: En penisring kan hjälpa till att fördröja utlösningen genom att minska känsligheten i penisen. Detta kan ge längre sexuella sessioner och ökad njutning för båda parter genom att förlänga den sexuella akten och utforska olika erotiska stimuleringar.

 4. Testikelstimulering: Vissa penisringar har också extra slingor eller utskjutande delar som kan ge stimulering till testiklarna. Detta kan öka njutningen för bäraren och bidra till en mer intensiv orgasm.

 5. Ökad intimitet och samförstånd: Användningen av en penisring kan bidra till att skapa en intim och sensuell upplevelse för både bäraren och partnern. Genom att utforska och experimentera med sexleksaker kan man bygga förtroende, öppenhet och samförstånd i förhållandet.

Var kan man köpa en högkvalitativ penisring till ett bra pris?

Du kan köpa en högkvalitativ penisring till ett bra pris hos oss, en av Sveriges största sexbutiker sedan 1967. Vi erbjuder ett brett utbud av sexleksaker av hög kvalitet, inklusive penisringar, till konkurrenskraftiga priser.

Som etablerad och pålitlig sexbutik har vi lång erfarenhet och expertis när det gäller att välja och erbjuda produkter av hög kvalitet. Vi prioriterar kvalitet, säkerhet och njutning för våra kunder.

Besök vår webbplats eller våra fysiska butiker för att utforska vårt sortiment av penisringar. Du kommer att hitta olika typer av material, storlekar och design som passar dina preferenser och behov.

Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för att ge våra kunder högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Vi erbjuder också regelbundna kampanjer, rabatter och specialerbjudanden för att göra ditt köp ännu mer prisvärt.

När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får en äkta och högkvalitativ penisring till ett bra pris. Vi prioriterar också diskretion och erbjuder säker och anonym leverans för att skydda din integritet.

Utforska vårt sortiment online eller besök vår butik för en personlig och professionell upplevelse. Vårt kunniga team finns alltid tillgängligt för att hjälpa dig att hitta den perfekta penisringen för att öka njutningen och tillfredsställelsen i ditt sexuella liv.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information