Svenska

Penisring & Kukring

En penisring gör din erektion hårdare och gör även de flesta män mer uthålliga i sängen. Du placerar penisringen längst ner runt din erigerade penis. Den kommer sedan att hämma blodflödet, vilket ger dig ett hårdare stånd. En del penisringar appliceras både runt penis och pung, och här hittar du alla våra modeller. Du kan även välja en vibrerande penisring som stimulerar klitoris varje gång du stöter in i din partner. Penisringen ska sitta tight runt din penis, men aldrig så tight att det gör ont. Här hittar du kukring i flera olika storlekar, samt många som är töjbara. Handla här online med snabb och 100% diskret leverans i hela Sverige!

Du har sett 32 av 85 produkter

Vad är en Penisring?

En penisring, eller kukring som det även kallas för är ett slags hjälpmedel som kan ge män bättre erektion och längre samlag eftersom den fördröjer kampen för många män. Det är precis som det låter en ring som placeras runt penisroten och på så sätt gör det svårare för blodet som strömmar till penisen att försvinna därifrån. Många män upplever att de får skönare upplevelser när de använder en penisring just för att de kan hålla på längre och på så sätt bygga upp vägen till klimax, som då avslutas med en riktig explosion.

Penisringar finns i många olika modeller och material, och det finns även varianter som placerar runt både penis och pungkulorna. Det är ett bra hjälpmedel eftersom den håller kvar erektionen, men kan också göra akten skönare för båda partnerna eftersom penisen blir extra styv för många när de använder en ring.

Många olika modeller av penisringar

Som du kan se i vår webbshopp har vi många olika modeller av penisringar och här finns något för alla. Det finns bland annat olika tjocklekar på ringarna. För nybörjare rekommenderar vi en tunnare kukring, eftersom en tjockare ring kan kännas lite väl tajt och be en obehaglig känsla för den som inte är van. När du börjar bli van vid att ha en penisring kan vi rekommendera att använda en tjockare, eftersom det kommer att hålla kvar blodet ännu bättre och ge en ännu bättre erektion. Om du känner dig osäker vilken storlek och tjocklek du behöver hittar du prisvärda set av penisringar i vår webbshop. Dessa set är perfekta för att testa dig fram och för att utveckla ditt användande av kukringar.

Vibrerande penisringar

En annan variant av penisringar som finns tillgängliga är vibrerande penisringar. Den har modellen av penisringar kommer att göra upplevelsen skönare både för kvinnan och mannen. Vibreringar mot penis är en mycket underskattad variant av stimulering av penis som många män ännu inte har upptäckt. Det kommer att ge en helt ny dimension till upplevelsen och kan ge riktig skön klimax.

Men vibrationerna kommer även att ge din partner njutning vid akten, eftersom vibrationerna vanligtvis når fram till klitoris som en liten klitorisvibrator när du stöter in i kvinnans öppning. Så inte nog med att du kommer bli uthålligare tack vare penisringen och kan hålla igång din partner längre, hon kommer även då dubbelnjutning tack vare vibrationerna.

Penisringar i olika material

Det vanligaste är att penisringar är tillverkade i silikon, en del lite mer flexiblare gummi och andra styvare men mycket lite spelrum. Men det finns även penisringar i olika material, exempelvis metall. Om du väljer en kukring i metall är det viktigt att du hittar rätt storlek för att den ska kunna ge effekt. Men när du väl har hittat rätt storlek kommer en kukring i metall kunna ge en riktigt härlig känsla just för att den inte ruckar sig en endast milimeter.

Hur länge kan jag använda en penisring?

En kukring kan användas för att kunna hålla ut längre, men du bör inte använda den allt för länge. Rekommendationen är att använda en penisring i maximalt 30 minuter. Anledningen är att precis som med vilken kroppsdel som helst, bör man inte strypa tillförseln av nytt blod allt för länge. Det är inget farligt att använda den längre än 30 minuter men det rekommenderas ej. 

Hur vet jag vilken storlek jag ska ha på min penisring?

En penisring behöver ha exakt rätt storlek för att kunna fungera som den ska. Köper du ett set kan du testa dig fram, men det allra bästa är att mäta vilken storlek du behöver. När din penis är erigerad tar du helt enkelt ett måttband och mäter omkretsen. Vill du ha en penisring i lite mjukare gummi kan storleken vara flexibel någon millimeter, men vill du ha en i ett hårdare material behöver den vara precis rätt storlek för att göra jobbet.

En kukring ska sitta tajt, men det ska aldrig göra ont eller kännas obehagligt, då är den för liten. Vuxenleken ska inte vara något som är jobbigt utan det ska ge njutning till både dig och din partner. Är du osäker på vilken ring du ska ha så kan du alltid kontakta vår kundtjänst på - info@taboo.se!

Hur sätter jag på en penisring?

En penisring sätter du på när du redan har flaggan i topp. Blodet måste nämligen ha fått chans att flöda till penis för att kunna fungera. Smörj in kuken med lite glidmedel och trä sedan på ringen. Försök att få ner den till penisroten så mycket som möjligt för skönast upplevelse. Det kan vara bra att ha trimmat könet från hår innan för att inte riskera att det fastnar i den.

Använd penisringen även runt dina pungkulor

För att få extra bra effekt med en kukring kan du med fördel använda en modell som går att trä både över penisroten och pungen som kallas för pungring. Eftersom utlösningen påbörjas i pungen där spermierna finns gör det stor skillnad om även dessa stramas åt.

Det finns penisringar där du trär en och samma ring över penis och pungkulor, och så finns det modeller som har två olika ringar. En som träs över könet och en som träs över kulorna. Vilken som är att föredra är högt personligt och något du behöver prova dig fram till.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaDansk