Svenska

Sexleksaker För Par

Sexleksaker för par är en väldigt populär kategori bland många. Vi har ett stort utbud av samlags vibratorer och trosvibratorer som är appstyrda! Många tycker om att ha sexleksaker för par under samlag som både kan njuta av vilket ibland kan leda till enklare orgasmer för båda partnerna. Par sexleksaker kan även innebära sexspel, dessa spel gör att du och din partner lär er av varandras erotiska fantasier som du kanske inte vågar berätta än? Sexspel kan även hjälpa dig komma närmare din partner. Här hittar du vårt stora sortiment av par sexleksaker.

Sexleksaker för par är ett fantastiskt sätt att utforska varandra och öka sexuell upphetsning och intimitet. Genom att använda sexleksaker tillsammans kan par uppleva nya nivåer av njutning och öppna upp för nya sexuella upplevelser. En populär typ av sexleksak för par är parvibratorer, som används under samlag för att stimulera både mannen och kvinnan samtidigt. Dessa vibratorer kommer i olika storlekar och former och kan ge en extra dimension av stimulans och njutning. De kan vara diskreta och enkla att använda för att förbättra samlaget. Handla är med 100% diskret och snabb leverans i hela Sverige.

Du har sett 48 av 140 produkter

Sexleksaker för par

Många sexleksaker är utformade för att bäst passa att använda på egen hand, eller åtminstone endast att ge en av partnerna njutning även när de används tillsammans. Men det finns faktiskt en hel del sexleksaker som är utformade med par i tanken, och passar extra bra att använda när ni vill ha något kul tillsammans.

Det kan röra sig om vibratorer som går att ha instoppade i slidan under samlag, trosvibratorer och masturbator som går att styra från distans eller varför inte vibrerande penisringar som även stimulerar klitoris under samlag? Utbudet i den här kategorin är mycket stort och varierande, så vi rekommenderar att ni börjar scrolla tillsammans och se vad som lockar just er.

Vi har även olika sexmöbler för dig och din partner! Dessa möbler gör det enklare för dig och din parnter under samlag att träffa dem rätt punkterna!

Samlagsvibrator

En mycket populär sexleksaker för par är en så kallad samlagsvibrator, eller parvibrator som den också kallas för. Det är en vibrator där ena änden är instoppad i henne under ett samlag och den andra änden placeras på klitoris. På så sätt kan kvinnan få klitorisstimulans samtidigt som ni har samlag, utan att behöva hålla och försöka pricka rätt med en extern vibrator. Det blir även stimulans för mannen samtigit som det vibrerar på kvinnans g-punkt.

Den här typen av vibrator kan även göra samlaget skönare för män. Vibrationer mot penis är en stimulans som för många män fortfarande är helt oupptäckt, men som kan vara riktigt behaglig. Vibrationerna mot den erigerade penisen ger en helt ny dimension på det penetrerande samlaget. Om det är helt nytt för dig finns det en risk att du exploderar ut i en stor orgasm långt innan planerat. Men oroa dig inte, det går att träna upp.

Vilka är de bästa sexleksakerna för par att använda tillsammans?

Att välja de bästa sexleksakerna för par beror på individuella preferenser och behov. Här är några av de mest populära och rekommenderade sexleksakerna för par att använda tillsammans:

 1. Parvibratorer: Parvibratorer är utformade för att ge stimulans till både mannen och kvinnan samtidigt under samlag. Dessa vibratorer kan placeras mellan er för att öka njutningen och intensiteten för båda parter.

 2. Penisringar med vibrator: Penisringar med vibrator kan bidra till att förstärka erektionen och förlänga uthålligheten hos mannen samtidigt som de ger extra stimulans till kvinnan genom vibrationerna.

 3. Fjärrstyrda vibratorer: Fjärrstyrda vibratorer ger möjlighet till spännande och överraskande lekar. En partner kan kontrollera vibrationerna och stimulansen på avstånd, vilket skapar en ny nivå av intimitet och förväntan.

 4. Strap-ons: Strap-ons ger möjlighet att experimentera med rollspel och penetrerande sex. En partner kan bära en dildo eller vibrator för att ge njutning till sin partner.

 5. Massagestavar: Massagestavar är mångsidiga och kan användas för sensuell helkroppsmassage eller för att fokusera på intima områden. De kan hjälpa till att skapa en avslappnad och intim atmosfär mellan er.

 6. Bondage-set: För de som är intresserade av bondage och dominanslekar kan ett bondage-set vara spännande att utforska. Det kan inkludera handbojor, ögonbindel och andra tillbehör för att experimentera med maktbalansen i ert förhållande.

 7. Kärlekskulor: Kärlekskulor är små kulor som placeras i slidan och kan ge stimulans och träning till bäckenbottenmuskulaturen. Det kan öka känsligheten och njutningen för kvinnan under samlag.

 8. Dubbeländade dildos: Dubbeländade dildos ger möjlighet till delad njutning och stimulans för båda parter samtidigt. De kan användas för penetrerande lekar och skapa en intim och erotisk upplevelse.

Det är viktigt att kommunicera med din partner, respektera varandras gränser och ta hänsyn till varandras preferenser när ni väljer sexleksaker för par. Varje par är unikt och det bästa valet av sexleksaker beror på era egna intressen och fantasier. Genom att utforska och experimentera tillsammans kan ni hitta de bästa sexleksakerna som kommer att förbättra er intimitet och njutning i ert förhållande.

Vibrerande penisringar

Träna upp uthålligheten kan du göra med en penisring. För att det ska ge en liten extra touch till båda rekommenderar vi en vibrerande penisring, en perfekt sexleksak för par. Precis som vilken penisring som helst placerar den runt penisroten på din erigerade penis. Men tack vare att den också har en liten vibrerande motor som kommer åt klitoris varje gång du stöter in i din kvinna.

Appstyrda sexleksaker

Kanske befinner du och din partner er på helt olika platser, men vill ändå ha lite kul tillsammans. Då kan ni vara glada över att appstyrda sexleksaker är något som har blivit riktigt populärt på sistone. I den här kategorin finns det olika vibratorer, penisringar och masturbatorer.

Att kunna styra sexleksaker med en fjärrkontroll har länge varit ett alternativ, men med en appstyrd leksak kan någon som befinner sig på en helt annan plats ha kontrollen över leksaker. Det är bara att koppla upp sig via en tillhörande app, och sedan ta kontrollen över din partners njutning trots att du befinner dig någon annanstans. Vilket gör appstyrda produkter den perfekta sexleksaker för par!

Få mer lust för varandra

Kanske vill ni helt enkelt kunna maximera njutningen av varandra, utan att ta in saker som vibratorer, dildosar eller penisringar i leken. Då är en lusthöjande gel den perfekta produkten för er. Det är en olja som droppas på ollonet eller klitoris och ökar sensitiviteten i just den kroppsdelen. Och vilken kroppsdel är det vi vill ska vara extra känslig vid sex? Jo just dessa.

Bara en ynka droppe av ett lusthöjande gel kan göra att ni känner och njuter extra mycket av att ta på varandra. Något som kan leda till riktigt spännande upplevelser och härligt intensiva orgasmer.

Hur kan sexleksaker för par förbättra intimiteten och njutningen i ett förhållande?

Sexleksaker för par kan spela en betydande roll i att förbättra intimiteten och njutningen i ett förhållande på många olika sätt. Här är några sätt på vilka sexleksaker för par kan ha en positiv inverkan:

 1. Utforskning och kommunikation: Genom att införa sexleksaker i ert förhållande kan ni uppmuntras att utforska och kommunicera om era sexuella fantasier och önskningar. Det kan skapa en öppen och ärlig dialog om vad ni båda tycker om och vad ni är nyfikna på att prova, vilket kan stärka er intimitet och fördjupa er förbindelse.

 2. Nya former av stimulans: Sexleksaker för par kan ge er båda nya former av stimulans och njutning. De kan hjälpa till att förstärka er sexuella upplevelse genom att tillföra vibrationer, tryck, texturer eller andra sensationer som kan vara svåra att uppnå enbart genom manuell eller penetrativ stimulans. Detta kan öppna upp för en helt ny dimension av njutning och känslor.

 3. Ökad variation och spänning: Genom att använda sexleksaker för par kan ni introducera variation och spänning i ert sexliv. Genom att experimentera med olika leksaker, positioner och spel kan ni uppleva en känsla av nyhet och äventyr som kan vara uppfriskande och spännande för er båda.

 4. Förbättrad kommunikation och tillit: Genom att använda sexleksaker för par krävs det ofta en ökad nivå av kommunikation och tillit mellan er. Ni behöver vara tydliga med era gränser, preferenser och önskemål, och det kan leda till en fördjupad förståelse och förtroende för varandra.

 5. Förhöjd intimitet och närhet: Sexleksaker för par kan bidra till att skapa en förhöjd nivå av intimitet och närhet i ert förhållande. Genom att dela dessa intima stunder och upplevelser kan ni känna er mer sammanlänkade och nära varandra på en djupare nivå.

Det är viktigt att komma ihåg att varje förhållande är unikt och att det är viktigt att respektera varandras gränser och komfortnivåer när ni utforskar sexleksaker för par. Genom att vara öppna, ärliga och respektfulla gentemot varandra kan ni uppleva en fördjupad intimitet och njutning genom användningen av sexleksaker för par.

Vad är sexleksaker för par?

En sexleksaker för par är helt enkelt en sexleksak som är utformad för att kunna använda tillsammans med någon annan. Självklart går de flesta sexleksaker att använda tillsammans med en partner men det här är en kategori där produkterna redan från början är tänkte att kunna användas tillsammans och kunna ge njutning åt båda partnerna.

Kategorin är stor och här finns allt från vibratorer, dildos, strap-on, mastrubatorer, penisringar och liknande. Vi på Taboo vill att alla ska kunna hitta något som passar dem, och därför har vi ett varierande utbud även för parleksaker.

Finns det sexleksaker för par i samma kön?

Absolut, det finns det. En del sexleksaker för par går utmärkt att användas av alla konstellationer av par medan andra kräver åtminstone en penis eller en vagina. Men i den här kategorin hittar du exempelvis dubbeldildos, strap-ons, lösvaginor och appstyrda leksaker som fungerar utmärkt att användas även av samkönade par.

Med lite fantasi brukar de flesta sexleksaker passa för båda könen. Visste du till exempel att många män kan få orgasm enbart genom att placera en vibrator mot ollonet?

Är det säkert att dela sexleksaker för par?

Om ni är ett par som regelbundet har oskyddat samlag är det helt säkert att dela sexleksaker med varandra. Är det däremot en ny partner bör ni använda något slags skydd, som exempelvis kondom på en dildo eller slicklappar. Alternativt kan ni också rengöra leksakerna innan de byter person.

Kan sexleksaker för par användas till fler än två personer?

Som alltid när det kommer till sexleksaker för par är det endast er egen fantasi som sätter gränserna! Massageapparater är också en bra sexleksaker för par då den kan användas på din partner för både stimulans samt en vanlig massage!

Kan potensmedel hjälpa sexleksaker för par?

Potensmedel kan vara till hjälp för vissa människor för att förbättra sin sexuella prestationsförmåga och erektionskvalitet. Men det är viktigt att notera att potensmedel inte är direkt relaterade till sexleksaker för par. Potensmedel fokuserar på att öka blodflödet till penis för att underlätta och förbättra erektionen.

Å andra sidan är sexleksaker för par utformade för att öka njutningen och intimiteten under sexuell aktivitet. De kan inkludera vibratorer, penisringar, koppel och andra produkter som är avsedda att skapa en gemensam och ömsesidig upplevelse för par. Dessa sexleksaker fokuserar på att stimulera olika erogena zoner och kan ge ökad njutning och variation i sexlivet.

Med det sagt kan potensmedel och sexleksaker för par användas tillsammans för att förbättra den sexuella upplevelsen för vissa par. Potensmedel kan hjälpa till att uppnå och behålla erektionen, medan sexleksaker kan bidra till ökad stimulans och njutning för både mannen och kvinnan. Det är viktigt att komma ihåg att varje individ och par är unika, så det är bäst att konsultera en läkare eller sexolog för att få personligt anpassade rekommendationer och råd.

Sammanfattningsvis kan potensmedel och sexleksaker för par vara komplementära verktyg för att förbättra sexuell prestation och njutning. Att använda dem tillsammans kan vara ett sätt att utforska och berika ert sexliv, men det är alltid viktigt att göra det med hänsyn till individuella behov, preferenser och hälsa.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information