Support & Frågor / Om Oss /                      / Send til Danmark skift flag til Dk og valuta til Dkk

SvenskaDansk

Sexleksaker För Par

Sexleksaker för par är en väldigt populär kategori bland många. Vi har ett stort utbud av samlags vibratorer och trosvibratorer som är appstyrda! Många tycker om att ha sexleksaker under samlag som både kan njuta av. Här hittar du vårt stora sortiment av par sexleksaker - Handla är med 100% diskret och snabb leverans i hela Sverige.

Du har sett 32 av 118 produkter

Sexleksaker för par

Många sexleksaker är utformade för att bäst passa att använda på egen hand, eller åtminstone endast att ge en av partnerna njutning även när de används tillsammans. Men det finns faktiskt en hel del sexleksaker som är utformade med par i tanken, och passar extra bra att använda när ni vill ha något kul tillsammans.

Det kan röra sig om vibratorer som går att ha instoppade i slidan under samlag, trosvibratorer och masturbator som går att styra från distans eller varför inte vibrerande penisringar som även stimulerar klitoris under samlag? Utbudet i den här kategorin är mycket stort och varierande, så vi rekommenderar att ni börjar scrolla tillsammans och se vad som lockar just er.

Vi har även olika sexmöbler för dig och din partner! Dessa möbler gör det enklare för dig och din parnter under samlag att träffa dem rätt punkterna!

Samlagsvibrator

En mycket populär sexleksaker för par är en så kallad samlagsvibrator, eller parvibrator som den också kallas för. Det är en vibrator där ena änden är instoppad i henne under ett samlag och den andra änden placeras på klitoris. På så sätt kan kvinnan få klitorisstimulans samtidigt som ni har samlag, utan att behöva hålla och försöka pricka rätt med en extern vibrator. Det blir även stimulans för mannen samtigit som det vibrerar på kvinnans g-punkt.

Den här typen av vibrator kan även göra samlaget skönare för män. Vibrationer mot penis är en stimulans som för många män fortfarande är helt oupptäckt, men som kan vara riktigt behaglig. Vibrationerna mot den erigerade penisen ger en helt ny dimension på det penetrerande samlaget. Om det är helt nytt för dig finns det en risk att du exploderar ut i en stor orgasm långt innan planerat. Men oroa dig inte, det går att träna upp.

Vibrerande penisringar

Träna upp uthålligheten kan du göra med en penisring. För att det ska ge en liten extra touch till båda rekommenderar vi en vibrerande penisring, en perfekt sexleksak för par. Precis som vilken penisring som helst placerar den runt penisroten på din erigerade penis. Men tack vare att den också har en liten vibrerande motor som kommer åt klitoris varje gång du stöter in i din kvinna.

Appstyrda sexleksaker

Kanske befinner du och din partner er på helt olika platser, men vill ändå ha lite kul tillsammans. Då kan ni vara glada över att appstyrda sexleksaker är något som har blivit riktigt populärt på sistone. I den här kategorin finns det olika vibratorer, penisringar och masturbatorer.

Att kunna styra sexleksaker med en fjärrkontroll har länge varit ett alternativ, men med en appstyrd leksak kan någon som befinner sig på en helt annan plats ha kontrollen över leksaker. Det är bara att koppla upp sig via en tillhörande app, och sedan ta kontrollen över din partners njutning trots att du befinner dig någon annanstans. Vilket gör appstyrda produkter den perfekta sexleksaker för par!

Få mer lust för varandra

Kanske vill ni helt enkelt kunna maximera njutningen av varandra, utan att ta in saker som vibratorer, dildosar eller penisringar i leken. Då är en lusthöjande gel den perfekta produkten för er. Det är en olja som droppas på ollonet eller klitoris och ökar sensitiviteten i just den kroppsdelen. Och vilken kroppsdel är det vi vill ska vara extra känslig vid sex? Jo just dessa.

Bara en ynka droppe av ett lusthöjande gel kan göra att ni känner och njuter extra mycket av att ta på varandra. Något som kan leda till riktigt spännande upplevelser och härligt intensiva orgasmer.

Vad är sexleksaker för par?

En sexleksaker för par är helt enkelt en sexleksak som är utformad för att kunna använda tillsammans med någon annan. Självklart går de flesta sexleksaker att använda tillsammans med en partner men det här är en kategori där produkterna redan från början är tänkte att kunna användas tillsammans och kunna ge njutning åt båda partnerna.

Kategorin är stor och här finns allt från vibratorer, dildos, strap-on, mastrubatorer, penisringar och liknande. Vi på Taboo vill att alla ska kunna hitta något som passar dem, och därför har vi ett varierande utbud även för parleksaker.

Finns det sexleksaker för par i samma kön?

Absolut, det finns det. En del sexleksaker för par går utmärkt att användas av alla konstellationer av par medan andra kräver åtminstone en penis eller en vagina. Men i den här kategorin hittar du exempelvis dubbeldildos, strap-ons, lösvaginor och appstyrda leksaker som fungerar utmärkt att användas även av samkönade par.

Med lite fantasi brukar de flesta sexleksaker passa för båda könen. Visste du till exempel att många män kan få orgasm enbart genom att placera en vibrator mot ollonet?

Är det säkert att dela sexleksaker för par?

Om ni är ett par som regelbundet har oskyddat samlag är det helt säkert att dela sexleksaker med varandra. Är det däremot en ny partner bör ni använda något slags skydd, som exempelvis kondom på en dildo eller slicklappar. Alternativt kan ni också rengöra leksakerna innan de byter person.

Kan sexleksaker för par användas till fler än två personer?

Som alltid när det kommer till sexleksaker för par är det endast er egen fantasi som sätter gränserna! Massageapparater är också en bra sexleksaker för par då den kan användas på din partner för både stimulans samt en vanlig massage!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider
SvenskaDansk