Svenska

Strap On

En strap on är en sexleksak som används för penetrerande samlag och är designad för att fästas runt höfterna eller midjan med hjälp av ett harnesk eller sele. Den har en dildo eller vibrator som är fäst vid framsidan av harnesk eller sele och används för att penetrera en partner analt eller vaginalt. Strap-on kan användas av par av alla kön och sexuella läggningar och är en populär sexleksak för att utforska samlag och rollspel. Det kan användas för att simulera en penis eller ge extra stimulering under samlag.

Det finns många olika typer av strap on, inklusive harnesk som är justerbara för att passa olika kroppsformer och storlekar, samt strap-on med avtagbar dildo eller vibrator som kan bytas ut mot olika storlekar eller typer av sexleksaker. Det är viktigt att använda vattenbaserat glidmedel med strap-on för att göra användningen mer bekväm och för att förhindra skador på kroppen. Det är också viktigt att rengöra strap-on noggrant efter användning för att undvika spridning av bakterier.

Du har sett 35 av 35 produkter

 

Varför ska man prova en strap on?

Det finns flera anledningar till varför man kan vilja prova en strap-on:

 1. Utforska nya sexuella upplevelser: Att använda en strap-on kan vara ett sätt att utforska nya sexuella upplevelser och öppna upp för mer variation och mångfald i sexlivet.

 2. Stimulera olika erogena zoner: Strap-on kan användas för att stimulera olika erogena zoner hos både den penetrerande och den penetrerade partnern.

 3. Ge jämnare och mer kraftfull penetration: Strap-on kan ge en jämnare och mer kraftfull penetration än vad som är möjligt med bara händer och fingrar.

 4. Utforska nya roller och dynamik: Att använda en strap-on kan också vara ett sätt att utforska nya roller och dynamik i sexlivet, oavsett om man är en man eller kvinna som använder den.

 5. Öka självförtroendet: Att bära en strap-on kan också öka självförtroendet och känslan av styrka och dominans för den som bär den.

Det är viktigt att komma ihåg att användning av en strap-on är en intim handling som kräver kommunikation, tillit och samtycke mellan de involverade parterna. Det är också viktigt att använda glidmedel för att göra upplevelsen bekvämare och undvika skador.

Hur ser man till att remmen sitter ordentligt och är bekväm på din strap on?

För att se till att remmen på din strap on sitter ordentligt och är bekväm, kan du följa några riktlinjer:

 1. Justera remmen: Se till att justera remmen så att den passar perfekt runt midjan eller höfterna, beroende på designen på din strap on. Det bör vara tillräckligt tight för att säkra den på plats, men samtidigt tillräckligt bekväm för att inte begränsa rörelsefriheten eller orsaka obehag.

 2. Använd rätt spänning: Kontrollera att remmen är spänd korrekt. Den bör vara tillräckligt fast för att hålla strap on på plats under användning, men undvik att dra åt den för hårt, vilket kan orsaka obehag eller skav.

 3. Testa olika remhål: Om din strap on har flera remhål, testa olika inställningar för att hitta den bästa passformen och komforten för dig. Detta kan hjälpa till att anpassa remmen efter din kroppsstorlek och preferenser.

 4. Använd bekväma material: Välj en strap on med remmar tillverkade av bekväma och mjuka material, såsom justerbar nylon eller elastiskt tyg. Undvik material som kan orsaka skav eller obehag under användning.

 5. Prova olika justeringsalternativ: Vissa strap on-modeller erbjuder olika justeringsalternativ, såsom korsade remmar eller bakre justeringsband. Testa olika alternativ för att hitta den mest bekväma och säkra inställningen för dig.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du se till att remmen på din strap on sitter ordentligt och ger dig den bästa möjliga komforten under användning.

Vad ska man tänka på som nybörjare till strap-on?

Som nybörjare till strap-on finns det flera saker att tänka på för att göra upplevelsen mer bekväm och njutbar. Här är några tips:

 1. Kommunikation: Kommunikation är viktigt när det gäller att använda en strap-on. Det är viktigt att prata med din partner om vad ni båda är bekväma med och vad ni vill utforska med användningen av en strap-on.

 2. Säkerhet: Använd alltid glidmedel när du använder en strap-on, och se till att välja rätt storlek på dildon eller vibrerande delen. Var också noga med att rengöra din strap-on noggrant efter användning för att undvika spridning av bakterier och infektioner.

 3. Bär bekväma kläder: Se till att du bär bekväma kläder som inte begränsar dina rörelser när du använder en strap-on. Det är också viktigt att välja en sele som passar din kropp för att undvika obehag och irritation.

 4. Ta det långsamt: Börja med mindre dildon eller vibrerande delen och ta det långsamt när du utforskar penetrerande sex med en strap-on. Det är viktigt att lyssna till din partners signaler och ta det i den takt som känns bekväm för er båda.

 5. Njut av upplevelsen: Kom ihåg att det är viktigt att ha kul och njuta av upplevelsen. Att använda en strap-on kan vara en spännande och erotisk upplevelse för både dig och din partner, så låt er upptäcka och utforska tillsammans.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha kommunikation, säkerhet och bekvämlighet i åtanke när man använder en strap-on som nybörjare. Ta det lugnt, använd glidmedel, välj rätt storlek och rengör din strap-on ordentligt efter användning. Men viktigast av allt, glöm inte att ha kul och njuta av upplevelsen!

Finns det vissa säkerhetsåtgärder?

Absolut! När du använder en strap on finns det vissa säkerhetsåtgärder att vara medveten om. Här är några viktiga punkter:

 1. Kommunikation och samtycke: Se till att ha tydlig kommunikation och samtycke med din partner innan du använder en strap on. Diskutera era gränser, preferenser och förväntningar för att säkerställa en trygg och bekväm upplevelse för båda parter.

 2. Användning av glidmedel: Användning av ett lämpligt glidmedel kan göra upplevelsen mer bekväm och förhindra eventuell friktion eller obehag. Se till att välja ett glidmedel som är säkert att använda med din strap on och följ tillverkarens rekommendationer.

 3. Rätt storlek och passform: Se till att välja en strap on som passar din kroppsstorlek och form på ett bekvämt sätt. En felaktig passform kan orsaka obehag eller till och med skada under användning.

 4. Kontrollera produkten regelbundet: Innan varje användning, kontrollera strap on-produkten för eventuella tecken på skador eller slitage. Om du märker några defekter eller avvikelser, undvik att använda produkten och överväg att byta ut den.

 5. Lyssna på din kropps signaler: Var uppmärksam på dina egna kroppssignaler under användningen av en strap on. Om du upplever obehag, smärta eller något annat onormalt, avbryt användningen och undersök orsaken.

Hur rengör man en strap on?

Rengöring av en strap-on är viktigt för att undvika spridning av bakterier och infektioner. Här är några steg för att rengöra din strap-on:

 1. Ta bort dildon eller vibrerande delen från sele/harnesk: Börja med att ta bort dildon eller vibrerande delen från selen/harnesken. Om dildon eller vibrerande delen är avtagbar, ta bort den och rengör den separat.

 2. Tvätta med tvål och vatten: Tvätta selen/harnesken och dildon eller vibrerande delen med varmt vatten och mild tvål. Se till att tvätta alla ytor, inklusive eventuella textilier eller läderdelar på selen/harnesken.

 3. Desinficera: Efter tvättning kan du desinficera selen/harnesken och dildon eller vibrerande delen med en sexleksaks rengöringsmedel som är säker för användning på sexleksaker. Se till att följa anvisningarna för desinfektionsmedlet noggrant.

 4. Skölj av: Skölj av selen/harnesken och dildon eller vibrerande delen med rent vatten för att ta bort alla tvålrester och desinfektionsmedel.

 5. Torka: Torka av selen/harnesken och dildon eller vibrerande delen med en ren handduk eller pappershanddukar. Se till att alla delar är helt torra innan du förvarar dem.

 6. Förvara på rätt sätt: Förvara selen/harnesken och dildon eller vibrerande delen på en torr och säker plats. Förvara dem separat från andra sexleksaker för att undvika att de smutsar ner varandra.

Det är viktigt att rengöra din strap-on noggrant efter varje användning för att undvika spridning av bakterier och infektioner. Detta är särskilt viktigt om du använder din strap-on med flera partners.

Finns det några specifika tips och tekniker?

Absolut! Här är några specifika tips och tekniker för att använda strap-ons vid analsex:

 1. Förberedelse och avslappning: Innan ni börjar, se till att ni båda är ordentligt förberedda. Det kan innebära att använda analleksaker eller utföra analstimulering för att slappna av och öka bekvämligheten inför penetrationen.

 2. Användning av glidmedel: Använd generöst med ett högkvalitativt vatten- eller silikonbaserat glidmedel. Detta hjälper till att minska friktionen och göra upplevelsen mer bekväm. Kom ihåg att applicera glidmedlet regelbundet under hela aktiviteten.

 3. Starta långsamt och försiktigt: Börja med små rörelser och långsamt öka takten och penetrationens djup. Var lyhörd för din partners reaktioner och kommunicera för att säkerställa att det känns bekvämt och njutbart för båda parter.

 4. Användning av rätt storlek: Välj en strap-on-dildo som är lämplig storlek för din partners erfarenhet och komfortnivå. Det är viktigt att inte överdriva storleken och istället fokusera på att skapa en behaglig upplevelse.

 5. Ta det försiktigt med rörelser: Var försiktig med dina rörelser och undvik att göra plötsliga eller hårda rörelser. Smidiga och kontrollerade rörelser är vanligtvis mer bekväma och njutbara.

 6. Avslutning och eftervård: När ni är klara, var noga med att ta hand om er båda genom att rengöra strap-on-dildon ordentligt och ta hand om er egen hygien.

 

Copyright © 2024: Taboo.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information