Svenska

Strap On Till Män

Här hittar du ett stort utbud av strap on till män. Strapon till män betyder att det finns ett hål i dildon. Detta är för att du ska kunna föra in din penis här så det blir en sort av penisförlängare. Strap on finns i olika storlekar och former samt dom som vibrerar. Om du letar efter andra penisförlängare, så finns det även i vårt sortiment. Dessa penisförlängare ser inte ut som en strap on till män utan endast något du sätter runt din pung. Det är helt enkelt vad du letar efter i en strap on om det ska finns en sele eller inte.

Du har sett 5 av 5 produkter

Strap on till män

Strapon

Strap on är en sexleksak som används bland par. Många tycker om en strap on för att ge sin penis några extra cm och för att överraska sin partner. En strap-on finns även för kvinnor med detta är en dildo utan hål. Pegging är ett väldigt känt ord inom strap-on och det är när mannen och kvinnan byter roll i sovrummet. En penisförlängare till män kan vara den nya sexleksaken för dig som vill testa något nytt. Strap-on till män kan ge din partner en ny sorts simulering och även för dig tack vare att vissa har med vibrationer. Vi rekommenderar dock att du använda ett vattenbaserat glidmedel och rengör din strapon med vatten och mild tvål eller ett sexleksaks rengöringsmedel. Du kan läsa våra skötselråd tips på varje produkt för att få det bästa resultatet.

 

Penisförlängare

Vad är skillnaden med en strap-on och en vanlig sleeve? Den större skillnaden mellan en strapon och en penisförlängare är en strapon sitter fast tack vare en sele runt dina ben och träs på hela din penis. Penisförlängare finns i små och stora storlekar. Men dom flesta träs också på din penis men sitter fast tack vare att den går runt din pung också. Kukförlängare har ibland också små knottror som sitter både på utsidan och på insidan för att ge en extra stimulering medans en strap-on har en penis liknande form för att gör det så realistisk som möjligt för din partner. Dom flesta brukar börja med en tunn och liten penisförlängare för att testa om det är något som dom och deras partner gillar. Många undrar också om en strap-on eller en kukförlängare kan används som en stor kondom. Självklart går det men det är inte det säkraste valet, så vi rekommenderar att inte använda en sleeve just för denna funktionen.

 

Strapon till män

Det är svårt att säga var du ska börja utan det är nog bara du som vet det bäst själv. Vi har dom bästa strapon till män i vårt sortiment som du kan välja mellan. Det är också väldigt svårt att säga för att du vet själv bäst vilken storlek som du är ute efter. När det kommer till strapon till män så är dom inte så flexibla utan bara selen som sitter runt kroppen som är flexibel för att dom ska kunna passa nästan alla. En strapon till män kan även användas på kvinnan men om en kvinna ska använda en strap-on så rekommenderar vi att du kollar på vår strap-on kategori istället för att få den bästa strapon just för henne. Har du fler frågor om våra strapon till män så kan du alltid kontakta vår kundtjänst genom att ringa eller mejla oss på info@taboo.se

 

Copyright © 2024: Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information