Svenska

Strapless Strap On

Strapless strap on är en par sexleksak och istället för en harness så använder du dina muskler i vaginan som fästpunkt. Strapless strap ons är dildos som även är fast men även mjuka tack vare silikon materialet. Många av dem vibrerar även för att ge båda stimulans samtidigt. Strapless strap on är även precis som det låter, en strap-on utan sele. Genom att knipa så hålls den på plats och ni slipper hålla på med en sele varje gång. Handla här online med snabb och diskret leverans i hela landet eller välkommen in till vår butik.

Du har sett 6 av 6 produkter

Vad är en strapless strapon?

En strapless strapon, även kallad en dubbel-ender eller feeldoe, är en typ av sexleksak som används för penetrering av både vaginan och anus. Till skillnad från en vanlig strapon behöver en strapless strapon inte ett sele eller en rem för att hålla fast den på plats. Istället har den en kortare del som placeras i den penetrerande personens vagina, och en längre del som används för att penetrera den andra personen.

Strapless strap-ons är oftast gjorda av silikon eller gummi, och kan komma i olika storlekar och former för att passa olika användare och preferenser. De är vanligtvis designade för att ge både den penetrerande och den penetrerade personen stimulans, och kan ge en mer intim och realistisk känsla än en vanlig strapon.

Det är viktigt att använda rätt glidmedel och att vara försiktig under användning för att undvika obehag eller skador. Det kan också ta lite övning och anpassning för att hitta rätt vinkel och teknik för en bekväm och njutbar upplevelse.

Varför ska man ha en strapless strapon?

En strapless strapon kan vara en användbar sexleksak för personer som vill utforska penetrativt sex med en partner av samma eller olika kön. Till skillnad från en vanlig strapon, där den penetrerande personen behöver använda en sele eller rem för att hålla fast leksaken på plats, ger en strapless strapon en mer naturlig känsla av penetration.

En strapless strapon kan också ge mer stimulans och njutning för båda parter, eftersom den kortare delen som placeras i den penetrerande personens vagina kan ge extra tryck och stimulans till klitoris eller G-punkten. Dessutom är det en flexibel sexleksak som kan användas för både vaginal och anal penetration.

Som med alla sexleksaker är det viktigt att kommunicera med sin partner och vara öppen för att experimentera och utforska för att hitta vad som fungerar bäst för ens specifika kropp och preferenser.

Fördelar med en strapless strapon:

Några fördelar med en strapless strapon inkluderar:

1.Mer intim och naturlig känsla: Eftersom en strapless strapon inte behöver en sele eller rem för att hålla fast den på plats, ger den en mer intim och naturlig känsla av penetration.

2.Stimulans för båda parter: Strapless strap-ons är vanligtvis designade för att ge stimulans och njutning för både den penetrerande och den penetrerade personen. Den kortare delen som placeras i den penetrerande personens vagina kan också ge extra tryck och stimulans till klitoris eller G-punkten.

3.Flexibilitet: En strapless strapon kan användas för både vaginal och anal penetration, och det finns många olika storlekar och former att välja mellan.

4.Frihet från sele: Att inte behöva en sele eller rem kan också vara bekvämare och ge mer rörelsefrihet under användning.

Det är viktigt att notera att strapless strap-ons kan ta lite övning och anpassning för att användas korrekt och ge maximal njutning, så det kan vara en bra idé att experimentera och öva med en partner.

 

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information