Hitta rätt sexleksak, Dildo

Hitta rätt sexleksaker

Det kan vara svårt att välja rätt produkt. Speciellt när du aldrig har använt en sexleksak innan.
En sak, men du bör alltid ha i åtanke är att det inte finns någon "rätt" och "fel". Sex är något underbart och det är allas rätt att njuta av ensam eller med sin partner!
Våga prova nya saker, du kommer att leva ett liv rikt på både njutning och upplevelse! Det är inte en katastrof om du skulle råka välja en sexleksak som inte passar dig. Försök. Du kommer definitivt att lära sig något nytt och intressant om dig själv!

Penetration eller klitorisstimulering?

Idag är det återigen en hemlighet att många kvinnor föredrar klitorisstimulering, särskilt vid samlag. Generellt kan sägas att kvinnor är mycket känsliga för vibrationer vid och runt klitoris. Vibrationer inuti slidan leder inte mycket ofta till sjunde himlen. Så, är det snarare tryck och rörelser, som de flesta gillar samlag. Om du tillhör den grupp kvinnor som tycker om klitorisstimulering, så det är en vibrator eller en vibrerande ägg, du letar efter. Liksom kön, det är en dildo som du vill. Vill du ha båda, så kan vi rekommendera dig en kanin.

Hårda eller mjuka sexleksaker?

De flesta föredrar mjuka vibratorer och dildos. Men det finns kvinnor som gillar mycket hårda vibrationer. Så hårt vibrator kan vara att föredra eftersom hårda material vilket vibrationer mycket väl. Läs vår artikel om sexleksaker i olika material.

En rak eller böjd sexleksaker?

Om du gillar incitament för G-punkten, är det en böjd sexleksak rätt för dig. Kan inte hitta din G-plats så kanske det kan vara värt ett försök? Egentligen spelar det ingen roll om en punkt, men en rad. G-spot är 3-5 centimeter på den inre vaginalväggen (upp till magen). Läs vår guide till g-plats. Om du inte vill att stimulera G-punkten, kan man lika gärna välja rätt produkt. Spelar storleken någon roll? Storleken har betydelse. Men det är inte alltid som många män tror - att den största är alltid bäst. Lika stor, så du bör välja en stor sexleksaker. Men det är en vibrator som du är ute efter, då det kommer att fungera bra med en lite mindre. Ofta vibrerar stora vibratorer värre. Det krävs bara en större motor för att ge en så starka vibrationer i baren är stor. De vibratorer är bäst säljande i vår webbutik är vanligtvis mellan 15 och 20 cm i längd. Även den lilla klitoris vibratorerna är mycket populära. När det gäller dildos och Dong-talet (sexleksaker utan vibrator) de brukar något tjockare versioner vara mycket populärt.

En dyr eller billig sexleksaker?

Billiga sexleksaker har oftast en mycket kortare livslängd än lite dyrt. Ofta endast hundra mellan en bra och lite sämre produkt. Dyrare leksaker har ofta en längre period av produktutveckling och kvalitetstester bakom det. Det säkerställer både funktionalitet och kvalitet. Även om vi tar bort de produkter ur vårt sortiment som inte upprätthåller en tillfredsställande kvalitet, så det är oftast en stor skillnad mellan en billig och lite dyrare produkt. Men det är första gången du köper en sexleksak och du vet inte riktigt vad du vill, så det kan vara klokt att inte köpa den dyraste.

Kan anala sexleksaker vara något för mig?

Anal spel är fortfarande lite tabu. Men de flesta människor skulle bli förvånade om de visste hur många kvinnor och män som köper anala sexleksaker. Den enda slutsats vi kan dra är att de är ovilliga att berätta för sina vänner och bekanta som har en butt plug i lådan, men det är mycket vanligare än du kanske tror.

Vi kan bara ge två enkla råd: Om du inte är säker - det skadar inte att prova! Om du vet att du inte gillar det - eller inte !