Alla upplever någon gång i livet att lusten inte är där den ska vara, det kan bero på många orsaker - allt från mediciner till psykisk hälsa - men det finns mängder av hjälpmedel som gör att lusten kan komma tillbaka!

Vi på Taboo.se säljer otroligt mycket sexhjälpmedel och produkter som gör sexlivet både skönare och roligare - sexleksaker i sig är en form av sexhjälpmedel! Vid beröring och närhet startar vårt eget "morfin" och välmående hormon Oxytocin att sprudla! Detta är hormonet som skapar automatisk smärtlindring, hjälper mot depressioner och ångest, samt ökar vårt välmående. Därför är beröring och närhet den absolut bästa medicinen mot mängder av tillstånd!

Vi har samlat en massa information åt dig gällande allt som har med sexhjälpmedel och lust att göra, och här hittar du även diverse tips och instruktioner - för att ditt sexliv ska bli bättre än någonsin!

 

Kondomer är vår tids absolut bästa och säkraste sätt att skydda sig mot oönskade graviditeter och könssjukdomar. Idag hittar man kondomer i mataffären och på apoteket - och självklart på vår site. Kondomer finns i mängder av olika utföranden och med olika egenskaper. De vanligaste kondomerna är tillverkade av latex - men i vårt sortiment finner du även kondomer som är tillverkade av polyisopren - som är ett supertunt material som gör det möjligt även för latexallergiker att kunna ha säkert sex.

Kondomer har funnits i årtusenden - redan 1300 f.Kr i Egypten fanns kondomer - men då var de tillverkade av djurhudar och tarmar från bland annat svin, men även av fiskblåsor. Under 1500-talet användes kondomer av linne eller tarmar, och var då dyra och de tillverkades för hand. På mitten av 1800-talet uppfann Charles Goodyear gummit, och då kunde kondomer tillverkas av det nya materialet och de blev billigare. I början av 1900-talet började kondomer användas mer och mer, men de fick också motstånd - då det ansågs bidra till ökad prostitution och var ett hot mot familjen. En väldigt motsägelsefull lag ledde till att alla prventivmedel blev tillåtet - men det var förbjudet att informera om dem! 1937 bröst dock lagen men med vissa restriktioner - som att det endbart fick säljas där sjukvårdartiklar såldes. 

Under 70-talet släpptes dock alla restriktioner och det blev fritt att sälja, informera och använda kondomer och andra preventivmedel.

Idag finns det dock ganska lite information om hur kondomer ska användas på rätt sätt. Det finns en uppsjö olika storlekar - både på bredden och längden. Längden är dock inte det viktigaste - utan det är diametern. Har man en för tight kondom så känns det obehagligt och risken är stor att de går sönder. Använder man däremot kondomer som är för stora så finns risken att de glider av - och i stundens hetta kan detta missas och leda till att könssjukdmar överförs eller oönskade graviditeter blir till. Därför har vi på Taboo.se en tabell som hjälper dig att hitta precis rätt storlek!

Mät runt din penis under erektion och se sedan i tabellen vilken storlek du ska ha. Europeisk standard är 11-12 centimeter, vilket innebär att kondomer som är 53mm breda ska användas. Standard måttet har dock ökat och därför är det viktigt att kolla vilken storlek man ska ha.

Kondomer finns med olika härliga funktioner, så som strukturerade som ger härlig stimulans, smaksatta kondomer som gör att oralsex blir både smarrigt och säkert, samt de med antingen stimulerande glidmedel eller fördröjningsgel på insidan.

Förutom kondomer som gör oralsex på honom roligare och smarrigare, så erbjuder vi även Slicklappar - som är en tunn latex matta, antingen med eller utan smak, som gör oralsex på henne säkert. Många könssjukdomar kan överföras till munnen, därför ar slicklappar och kondomer ett bra alternativ för att skydda dig även under oralsexet.

 

Vem uppskattar inte en härlig massage? När man blir berörd av någon annan, frigörs hormonet oxytocin, som får oss att må extra bra och motverkar stress, depressioner och ångest. Därför är massage och beröring den bästa och billigaste medicinen man kan ge! Massageoljor är helt underbart på många sätt. I vårt sortiment hittar du en hel drös med massageoljor från olika tillverkare och med olika egenskaper. Vissa av våra massageoljor har smak, det vill säga, är kissable. Dessa massageoljor lämpar sig för intimare massager innehållande mysiga kyssar och slick. Våra massageoljor är noga utvalda, för att med säkerhet hålla glidet länge och smakar gott.

Vi rekommenderar att man inte använder massageolja som glidmedel. Många massageoljor innehåller ämnen som inte lämpar sig intimt, då slemhinnorna kan reagera. Som resultat av massageolja som glidmedel, kan vara svamp, torra slemhinnor och sveda. Att använda massageolja som glidmedel är viktigt, för pH-balansen i underlivet kan reagera. Även om det finns massageoljor som är snälla mot slemhinnorna, så rekommenderar vi att man har som regel att istället använda ett glidmedel som massageolja, än att man använder en massageolja som glidmedel.

 

Glidmedel är det bästa hjälpmedlen, för all typ av penetrering, både gällande sexleksaker och kroppslig. I vårt sortiment hittar du glidmedel med två olika baser. Den ena är silikon och den andra är vatten. De silikonbaserade glidmedlen vi har, håller glidet extra länge och kan användas över hela kroppen! Vilket gör att man kan använda dessa bodyglide för riktigt glidiga lekar och njuta extra mycket tillsammans. 

Det man ska tänka på är att inte använda silikonbaserade glidmedel till mjuka sexleksaker, för att vissa material reagerar på silikonet, och kan då torka ut, smälta eller missformas. Ha därför alltid som regel att bara använda vattenbaserade glidmedel till mjuka sexleksaker.

Vattenbaserade glidmedel, är precis vad det låter som, glidmedel som framställs på vatten. Många glidmedel med smak är just vattenbaserade och är kissable. Den enda nackdelen som finns med vattenbaserade glidmedel, är att de efter ett tag dunstar, och blir lätt klibbiga och klistriga. Vi har valt ut de vattenbaserade glidmedel som vi anser är absolut bäst! Däribland är konsistens, glid och innehåll otroligt viktigt! Alla våra glidmedel är dermatologiskt testade och vi erbjuder även veganska och ekologiska glidmedel.

I vårt sortiment hittar du även glidmedel som är speciellt framtagna för analsex, och dessa är oftast tjockare i konsistensen och vissa av dem har en lätt bedövande/avslappnande effekt, som gör det enkelt och skönt för båda.

 

Penispumpar - även kallade erektionspumpar eller vakuumpumpar - är ett otroligt skonsamt sätt att få en längre och grövre penis, och framför allt tvinga fram en erektion som håller i sig. 

Den vanvligate modellen består av en cylinder som är berikad med en tight manschett nertill och upptill på cylindern finner du en slang som avslutas med en pumpballong. Beroende på modell och prisklass, så är pumpen antingen berikad med en knappventil, eller ett hål på cylindern som du täpper för med tummen när du pumpar. Pumpballongerna kan även ha olika utseende, allt från ballonger till ergonomiska handtag.

Gemensamt med alla penispumpar är att de med hjälp av vakuum tvingar blodet att rusa till penisens svällkroppar och ge dig ett starkt och stort stånd. Kombinerar man penispumpen tillsammans med en penisring, så kan du räkna med att din erektion blir ännu mer långvarig. Penispumpar är helt ofarligt att använda - man ska dock vara försiktig och aldrig pumpa mer än man tycker är behagligt, annars finns risken att blodkärl spricker och blåmärken kan uppstå. 

Vissa pumpar i vårt sortiment är berikade med manometer, en tryckmätare som sitter i toppen av pumpen, som är ett otroligt bra hjälpmedel för dig som använder penispumpar frekvent. Vi rekommenderar att man pumpar upp ett vakuum till 5 hG - och aldrig över 10 hG - då det kan uppstå skador över det trycket. Fördelen med manometern är att du alltid kan memorera vilket tryck just du och din kropp föredrar, och på så sätt alltid uppnå ett perfekt resultat.

Innan man börjar pumpa, ska man alltid sätta vattenbaserat glidmedel runtom manschettens öppning, innan du för in penisen - för bästa tänkbara upplevelse. För sedan in penisen och pumpa upp ett behagligt vakuum och låt det vara en stund. Släpp sedan vakuumet genom att trycka på knappventilen eller motsvarande, för att sedan pumpa upp ett vakuum igen. Upprepa proceduren tills du har uppnått ett önskat resultat och sedan är du redo att njuta tillsammans med en partner.

Vakuumpumpar kan även användas vid onani, då suget ger en riktigt skön känsla, och pumpar är enkla att rengöra. Använder man en penispump frekvent, så kan ett bestående resultat visa sig i form av både ökad längd och tjocklek på penisen!

 

Dessa otroligt effektiva och hälsosamma kulor kallas även Geishakulor. Knipkulor hjälper till att stärka bäckenbottenmuskulaturen, vilket medför en massa hälsosamma effekter. Knipkulor hjälper bland annat till med att göra vaginan tightare, motverka urinläckage och ger starkare orgasmer.

Knipkulor är ungefär 1,5 cm i diameter alltså väldigt små, men de gör ordentlig nytta! Kulorna, som säljs i par, finns i mängder av material, men gemensamt för dem alla är att de har en ganska tung vikt.

Vi rekommenderar att man börjar med en av kulorna, och att man har den i sig ungefär 15 - 20 minuter. Om man är helt nybörjare, så kan det bli en för stor utmaning att röra sig med kulan i sig, så då kan man ha den när man tittar på tv eller liknande. Tyngdlagen kommer oavsett göra att kulan börjar falla. När man inte tycker att stillasittandet är en utmaning längre, så går man över till att röra sig med kulan i sig. När man kan behärska en kula och den inte faller ur när man rör sig, så för man in dem båda två. Gör det till en vana att använda kulorna när du utför vardagssysslor, som exempelvis när du diskar, dammsuger eller liknande, så blir det en kontinuerlig träning, och något som blir regelbundet.

 

Denna typen av sexhjälpmedel är riktigt effektiva efter graviditet eller operationer - när man känner att man är redo för det - för de hjälper musklerna i bäckenbotten att stärkas ordentligt, och på så sätt hjälpa läkning i underlivet. Att använda knipkulor gör du även att du kommer få starkare orgasmer - eftersom att samma muskler tränas med hjälp av kulorna - och både du och din partner kommer känna otrolig föränding!

Materialen i kulorna varierar, men gemensamt för dem allihopa, är att om man låter dem falla rakt på ett golv, så är risken stor att de spricker. Därför rekommenderar vi att man står på knä i sängen, över en matta eller annat mjukt underlag, och slappnar av i de vaginalamusklerna, så faller kulorna ur automatiskt.

Ett billigt, effektivt och otroligt hälsosamt sexhjälpmedel som varje kvinna borde ha i sin ägo!

 

De flesta män upplever någon gång under livet att de får för tidig utlösning, men det finns hjälpmedel mot detta! I vårt sortiment hittar du olika sprayer och geler, som kommer gör att du kan hålla ut längre och sexakten varar mycket längre, och det finns till och med kondomer som är berikade med en lätt bedövande gel inuti.

Använder man ett spray, så rekommenderas det oftast att man sprayar 1-2 spray under ollonet och låter det torka ordentligt. Mängden kan variera från produkt till produkt, därför rekommenderar vi att du noga läser igenom beskrivningen på produkten du väljer. Geler och krämer vi har i sortimentet fungerar på samma sätt, att man applicerar det under ollonet.

De flesta av våra produkter innehåller xylokain eller Lidokain, och detta är samma typer av preparat som används i bland annat halstabletter. De tar inte bort känseln helt, utan ger en lätt bedövning, vilket gör att du kommer kunna hålla ut längre än någonsin.

Förutom de preparat vi har på sprayflaska eller tub, så kan du alltid använda dig av en penisring för att kunna behålla erektionen och kunna hålla ut längre. Kombinerar man en penisring med en penispump, så kommer du bli kung i sängen på ett ögonblick, och din erektion blir hårdare samtidigt som penisringen hjälper dig med fördröjningen.

 

På samma sätt som de män som upplever att man kommer för fort, så finns det minst lika många som upplever att ejakuleringen aldrig kommer! Det finns lika mycket hjälpmedel för det som för fördröjning. Stimulerande geler, sprayer och glidmedel gör sexlivet skönare än någonsin, och dessa produkterna är perfekta för både kvinnor och män. I vårt sortiment hittar du mängder av olika typer av stimulerande produkter, från noga utvalda tillverkare och varumärken.

Ett av våra absolut bästsäljande stimulerande preparat kommer ifrån svenska Nature Calling, och det är Intimgel. Denna produkten finns som tillval på de flesta produkterna vi har i vårt sortiment, och det är verkligen ett otroligt härligt stimulerande preparat. Intimgelen innehåller bland annat mentol, som ger en kylande och kittlande effekt, men även en rad olika ekologiska ingredienser som gör att produkten ger oemotståndlig njutning. Denna gelen - och även alla andra - kan appliceras på klitoris, ollonet eller bröstvårtorna, och njutningen kommer bli total!

Det kommer ständigt nya produkter in i vårt sortiment, och de är noga utvalda. Bland våra stimulerande glidmedel finns det de som är värmande, kylande och stimulerande genom kittlande egenskaper. Glidmedel är precis som vi tidigare har skrivit, ett av de absolut bästa sexhjälpmedlen som finns. Och när de kombineras med stimulerande egenskaper så blir det bara ännu bättre! I regel är dessa glidmedel vattenbaserade och kan därför användas tillsammans med alla tänkbara sexleksaker, men för att vara riktigt säker, rekommenderar vi att du läser igenom produktbeskrivningen på dessa.

 

Intimhygien är a och o för ett fungerande sexliv, och bästa tänkbara hälsa. I vårt sortiment hittar du bland annat intim-duschar som gör det superenkelt att skölja vagina eller anal, men vi erbjuder även hjälpmedel i form av speciella tamponger och intim rakaparater.

Vissa av våra intim-duschar fyller man på, andra kan man sätta direkt på duschblandaren - det är upp till var och en vilket man föredrar och hur frekvent man använder produkten. Förutom att man kan skölja ändtarmen inför analsex, så kan man använda dessa intim-duschar vaginalt under och efter mansturation för att känna sig extra fräsch.

Hygien när det kommer till sexleksaker är minst lika viktigt som att sköta sin intimhygien. I vårt sortiment hittar du rengöringsprodukter som är framtagna just till sexleksaker. Man ska aldrig använda sig av alkogel eller handsprit på sexleksaker - både för att sexleksakernas material kan förstöras och för att det kommer uppstå irritation som sveda, klåda med mera, nästa gång leksakerna används. Därför ska man alltid använda sig av de rengöringsprodukter vi erbjuder.

Rengör först sexleksakerna med en mild tvål och ljummet vatten - om det är batteridrivna sexleksaker ska batterierna först tas ur - och låt sedan sexleksakerna torka. Spraya eller gnid in ett av våra rengöringspreparat och vänta en liten stund för att det ska torka och torka sedan av överflödet. Leksakerna kommer då vara helt fria från bakterier och annat som kan växa på dina sexleksaker - som annars skulle skapa obehag nästa gång leksakerna används.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider