Sexleksaker framtagna för henne riktar sig främst till de erogena zonerna, som klitoris, slida och g-punkt. Men det kommer ut mer och mer produkter som även inriktar sig på blygdläpparna och multifunktionell stimulans. Vi har samlat de vanligaste och populäraste produkterna tillsammans med en grundläggande och nyttig guide för att du ska lära dig mer om vad produkterna handlar om, samt hur du på bästa sätt njuter av dem.

Kom direkt till hela vårt sortiment med sexleksaker för henne genom att klicka på bilden ovan, eller klicka på rubrikerna för att komma till vårt sortiment med leksaken du har valt.

Denna omåttligt populära sexleksaken för kvinnor, har funnits med på marknaden sedan 90-talet. Alltså är det en förhållandevis ny sexleksak. Mr Rabbit har fått sitt namn efter den, oftast, kaninformade delen på staven som används för klitorisstimulans. Staven finns i mängder av utformanden, men vanligast är den utformad som en penis, men med roterande pärlor på skaftet som stimulerar slidmynningen. Detta är en otroligt effektiv sexleksak, och kvinnor uppskattar den enormt mycket - då de flesta kvinnorna behöver både klitoris- och vaginalstimulans samtidigt för att få orgasm. Och det gör Mr Rabbit till en otrolig storsäljare!

Mr Rabbit finns även med en böj upptill för G-punkt stimulans. Vissa modeller styrs med en tillhörande fjärrkontroll som sitter ihop med staven med en sladd. Just den modellen lyftes fram tack vare Carries debut med sexleksaker, i första säsongen av Sex and the city. Dock är de populäraste modellerna idag, de med kontrollpanelen nere på staven. På de flesta stavarna kan man ändra hastigheten både på rotationen och vibrationen.

Mr Rabbit finns i en uppsjö av olika material, storlekar och modeller. Denna sexleksak, borde alla kvinnor ha i sin byrålåda!

 

En klitorisvibrator har den enkla och lilla storleken, som gör att man utan problem kan ha den med under sexakten. Klitorisvibratorer finns i mängder av modeller och med olika funktioner. 

De populäraste är de som man enkelt kan sätta fast på fingret med hjälp av en ögla. I vårt sortiment hittar du bland annat tillverkare Rocks Off och Lelo.

Rocks Off's populäraste modell är den lilla bulleten RO80. Denna lilla och läckra klitorisvibrator har fantastiska vibrationer och finns i en mängd olika utformningar. Det finns en RO80 för alla!

Originalet från Rocks Off är en silvrig bullet, med ett starkt vibrationsläge. Namnet bullet har kommit fram tackvare den ammonution formade designen.

Lelo har tagit fram klitorisvibratorer som kombinerar lyxig design med fantastiska vibrationer. Designen på deras klitorisvibratorer, är noga framtagna för att ge den bästa stimulansen en kvinna kan få. Lelos design är ofta ganska breda, vilket bara är positivt, då nervtrådarna från klitoris går mycket längre ut än bara klitoris. En bred klitorisvibrator ger alltså mer stimulans än en mindre, men de breda är lättare att använda vid ensamlek.

En av våra absolut bästsäljande klitorisstimulatorer idag, är Womanizer och deras enastående funktioner. De var först med att upptäcka att pulserande tryckluft ger klitoris en obeskrivligt effektiv stimulans - utan direkt beröring. Den lilla punkten i underlivet som är klitoris, är egentligen mycket större! Man räknar med att det finns 75% mer av klitoris att utforka, och det är därför många kvinnor är extra känsliga på insidan av låren, ljumskarna och runt venusberget.

De härliga tillverkarna som har upptäckt hur effektivt just lufttryck är, är bland annat Satisfyer, Womanizer och Lelo - och det kommer ständigt ut nya moeller och fler tillverkare börjar följa samma linje som Womanizer en gång startade!

 

G-punkten har fått sitt namn efter mannen som upptäckte den, gynekologen Ernst Gräfenberg.

Under en undersökning han gjorde 1944, tog han fram en studie om just g-punktens inverkan på kvinnors orgasm och 1950 publicerade han din avhandling om urinrörets betydelse för orgasm. G-punkten sitter en bit upp i slidan mot venusberget, och den punkten trycker på urinblåsan, vilket kan ge extra intensiva orgasmer.

G-punktsvibratorer har en lätt böj som stimulerar g-punkten exakt. Dessa vibratorer finns i mängder av designer, men alla har den gemensamma böjen i toppen. Vissa behöver så gott som ingen stimulans alls på g-punkten, medan andra behöver massor. Därför finns dessa stavar med mängder av olika vibrationsfunktioner och vibrationsstyrkor. Vissa behöver inga vibrationer alls, utan bara ett lätt tryck. Det bästa för att testa sig fram, är med fingrar, eller att man införskaffar en massagestav, och först provar utan vibrationer.

Sexologen Ylva Franzén var med i tidningen Expressen, där hon ger en riktig lektion i att hitta G-punkten, och hur en man kan hitta den hos sin kvinnliga partner. Om man vill uppnå orgasmer genom G-punktstimulans, så rekommenderar hon att man använder ställningen Doggy-style, eller att kvinnan ligger på rygg med sin partner liggande på hennes vänstra sida, och kvinnan lyfter upp och böjer vänster ben. Då kan man enkelt komma åt G-punkten med ett eller två fingrar. När man är nära att få en G-punktorgasm, känner kvinnan sig lätt kissnödig, och detta är på grund av trycket som blir mot urinblåsan, och känner kvinnan av detta - då är man på exakt rätt ställe! Då ska man fortsätta ge ett intensivt tryck och massera samt stimulera just den punkten.

G-Punkten består av svällkroppar, och vid en riktig G-punktorgasm så töms dessa svällkropparna på vätska - och detta kallas fontänorgasm. När man väl har hittat G-punkten en gång - så vet man sen exakt vart denna lust-punkten sitter!

 

Kärt barn har många namn! Massagestavar, dildos, vibrator, dong.. Ja, listan kan göras oändligt lång! Massagestavar har den gemensamma funktionen att stimulera genom penetrering. Man kan använda en massagestav både vaginalt och analt, samt av både kvinnor och män - det finns ingenting som är rätt eller fel!

Massagestav, dildo och vibrator är samma typ av produkter, men med olika namn. Däremot, är en dong vanligtvis en stav med realistisk karaktär. Dongar finns både med och utan vibrationer, men de flesta har en sugpropp i botten till skillnad från de vanligaste massagestavarna.

Massagestavar finns med och utan vibrationer. Den absolut vanligaste modellen är den klassiska hårdplaststaven med steglösavibrationer. Men det kommer nya modeller varje dag! De finns i en mängd olika material, så som ABS-plast, TPE, silikon och gummi. Massagestavar är en av de vanligaste sexleksakerna som finns i byrålådan. Och det finns garanterat en massagestav för varje smak! I vårt sortiment med massagestavar och dildos hittar du mängder av modeller från de ledande tillverkarna - och i alla priklasser. Denna varianten av sexleksak är en av de vanligaste att inkludera i sexakten med en partner, och tack vare dess mångsidiga funktioner - kan de avnjutas av både henne och honom. 

Massagestavar har funnits sedan urminnestider! De äldsta fynden av massagestavar, hittades i en grav i Kina, som var mer än 12 000 år gamla. Dessa massagestavar var gjutna av brons. Man har också hittat massagestavar som tillverkats av elfenben, sten, glas, jade och trä.

Under 1800-talet så började läkare att ordinera "bäckenmassage" till kvinnor som troddes lida av "hysteri". Till en början gick läkaren själv in under kjolen på kvinnan och masserade och stimulerade hennes underliv tills hon uppnådde en "hysterisk paroxysm". Senare blev det vanligare att dildos användes, och dessa var utan vibrator - då den första eldrivna massageapparaten kom först 1869. Läkare kunde strikt ordinera kvinnor att använda en dildo regelbundet. Detta var under viktoriansk manér - och läkarna som alla var män - kopplade aldrig behandlignen med sexualitet. 

Då den första vibrerande massagestaven kom till 1869, var många läkare glada - då de klagade över smärtor i handleden efter alla bäckenmassager. Den första vibratorn var otymplig och användes enbart på sjukhus - fortfarande för att bota hysteri. Denna massageapparaten vägde hela 45 kg och var ångdriven samt väldigt högljudd. Dock gjordes det stora framsteg 1883 - 3 år efter att Thomas Edison hade patenterat glödlampan - då vibratorn blev driven av elektricitet. Vibratorn var den 5:e patenterade eldrivna apparaten i världen! Fram till tidigt 1900-tal så var denna härliga apparaten något som uppskattades av kvinnor, och den användes i medicinskt syfte. Men när erotikfilmer började komma ut, och vibratorn ingick i filmerna, så började männen inse vad deras fruar hade apparetn till, och den började förknippas med porr - och slutade användas som medicinsk lösning.

Idag har man dock åter igenom insett att orgasmer och njutning med massagestavar är något som faktiskt är nyttigt och effektivt för människans välmåede, och åter igen är denna typen av sexleksak något som förknippas med både medicin och njutning.

 

Dessa otroligt effektiva och hälsosamma kulor kallas även Geishakulor. Knipkulor hjälper till att stärka bäckenbottenmuskulaturen, vilket medför en massa hälsosamma effekter. Knipkulor hjälper bland annat till med att göra vaginan tightare, motverka urinläckage och ger starkare orgasmer.

Knipkulor är ungefär 1,5 cm i diameter alltså väldigt små, men de gör ordentlig nytta! Kulorna, som säljs i par, finns i mängder av material, men gemensamt för dem alla är att de har en ganska tung vikt.

Vi rekommenderar att man börjar med en av kulorna, och att man har den i sig ungefär 15 - 20 minuter. Om man är helt nybörjare, så kan det bli en för stor utmaning att röra sig med kulan i sig, så då kan man ha den när man tittar på tv eller liknande. Tyngdlagen kommer oavsett göra att kulan börjar falla. När man inte tycker att stillasittandet är en utmaning längre, så går man över till att röra sig med kulan i sig.

När man kan behärska en kula och den inte faller ur när man rör sig, så för man in dem båda två. Gör det till en vana att använda kulorna när du utför vardagssysslor, som exempelvis när du diskar, dammsuger eller liknande, så blir det en kontinuerlig träning, och något som blir regelbundet.

 

Denna typen av sexhjälpmedel är riktigt effektiva efter graviditet eller operationer - när man känner att man är redo för det - för de hjälper musklerna i bäckenbotten att stärkas ordentligt, och på så sätt hjälpa läkning i underlivet. Att använda knipkulor gör du även att du kommer få starkare orgasmer - eftersom att samma muskler tränas med hjälp av kulorna - och både du och din partner kommer känna otrolig föränding!

Materialen i kulorna varierar, men gemensamt för dem allihopa, är att om man låter dem falla rakt på ett golv, så är risken stor att de spricker. Därför rekommenderar vi att man står på knä i sängen, över en matta eller annat mjukt underlag, och slappnar av i de vaginalamusklerna, så faller kulorna ur automatiskt.

Ett billigt, effektivt och otroligt hälsosamt sexhjälpmedel som varje kvinna borde ha i sin ägo!

 

Buttplug's är en riktig storsäljare, och de uppskattas av både kvinnor och män. Analpluggar har vanligtvis en droppformad design, med olika typer av stopp i änden. 

Analpluggar finns både med och utan vibrator, och tack vare stoppen i änden stannar pluggen kvar på sin plats. Buttplug's är otroligt uppskattade av kvinnor, och tack vare att dessa små - eller stora - godingarna kan avnjutas av både män och kvinnor, är det en uppskattad sexleksak att avnjuta under sexakten. Ivårt sortiment hittar du vackra anlpluggar som är berikade med en juvel i änden - som på ett ögonblick förvandlas till ett vackert smycke för rumpan, och som garanterat kommer uppskattas att ses av en partner.

I vårt sortiment hittar du mängder av olika modeller, i olika storlekar, material och former - och det finns kompletta kit med olika stora pluggar - så du enkelt kan prova dig fram till vilket storlek just du föredrar.

Analpluggar är i regel smala upptill, med en vid mitt och en smalare bas som avslutas med ett stopp. Stoppet kan se ut på mängder av olika sätt, och det finns ingenting som är rätt eller fel när det kommer till att njuta av denna storsäljande sexleksaken. Njut av den genom att föra den in och ut, eller för in den och låt den stimulera alla känsliga nerver i ändtarmen under onani eller sexakten.

Något som är viktigt att komma ihåg innan man avnjuter buttplug's, är att det krävs förberedelser och ett riktigt bra glidmedel. Vi rekommenderar de glidmedel som är framtagna för analsex - då de har en tjockare konsistens och håller oftast glidet längre. Ändtarmen har inte samma slemhinnor som vaginan - därför är ett riktigt bra glidmedel och förberedelser med fingrar eller små analpluggar a och o.

 

Dessa kulor sitter ihop med ett snöre, men de hjälper också till att stärka bäckenbottenmusklerna. Dock, är de inte riktigt lika effektiva som de mindre. 

Stimulanskulor, eller vibro-balls, har fått sitt namn tack vare att tyngden i varje kula, slår mot det yttre skalet när man rör sig, vilket känns som vibrationer. Alltså förenar dessa kulor nytta med nöje! 

Varje gång det blir en vibro-effekt, drar musklerna i vaginan automatiskt ihop sig, vilket resulterar i träning.

Stimulanskulor finns i olika material, storlekar och vikt. De som blivit populärast är de i hårdplast, detta tack vare Fifty Shades Of Grey, där Anastasia får ett par stimulanskulor av Christian, och bär dem på en fest. Och precis som E.L James beskriver i boken, så ger dessa kulorna enastående stimulans och det skapas "vibrationer" när den tyngre inre kulan slår mot ytterväggarna. 

Att träna med stimulans- eller knipkulor innan en förlossning, gör att förlossningen går lättare! Samma muskler som man använder när man krystar, tränas upp genom knipövningar. Oavsett vilken ålder man är i, eller om man redan har problem med läckage, så är det aldrig för sent att börja använda knipkulor! Knip- och stimulanskulor ökar även blodgenomströmningen i vaginan, vilket gör att läkeprocessen efter en förlossning går snabbare.

 

Dubbeldildos är härliga dildos som främst ät framtagna för kvinnor - och dessa härliga godingarna finns i mängder av olika varianter.

Denna typen av dildo har dubbla ändar, och vissa sitter tätt ihop och andra har en avlång flexibel design. De som sitter tätt ihop är framtagna för att kunna erbjuda kvinnor dubbelpenetrering, där den ena änden är något smalaren än den andra.

Den avlånga varianten är framtagna - framför allt - för kvinnor som älskar kvinnor, och är framtagna för att kunna avnjutas av två kvinnor samtidigt. Men dessa dildosarna är samtidigt väldigt flexibla, och kan därför böjas och användas för dubbelpenetrering vid solo-lekar också. 

Dubbeldildos, eller dubbeldongar, är vanligtvis utan vibratorer, men det finns även med vibrator. I vårt sortiment hittar du både de avlånga och de tätt ihopsatta dubbeldildosarna. Det finns inget som är rätt eller fel när det kommer till njutning av denna härliga sexleksaken - så låt dina lustar styra hur denna läckerheten ska avnjutas!

 

Analkulor är minst lika uppskattat som buttplug's, och de är lika populära hos kvinnor som hos män. Denna härliga sexleksaken för rumpan består i regel av kulor, som antingen sitter ihop på ett snöre med mellanrum eller är helgjutna med ett litet avstånd mellan kulorna. Vissa av våra analkulor har lika stora kulor, medans andra modeller är berikade med kulor som blir större och större. Analkulor är berikade med en ring i änden, så de enkelt kan dras ut, och denna härliga sexlekaken finns i mängder av storlekar, material och utformningar. För att på bästa sätt njuta av dessa härliga kulorna, så ska de föras in och sedan sakta dras ut samtidigt som man känner att man är på väg att komma - vi garanterar att du kommer uppleva njutning som aldrig tidigare!

Analkulor kräver - precis som buttplug's - vissa förberedelser, och ett riktigt bra glidmedel. Beroende på hur stora kulor du avnjuter behövs mer eller mindre förberedelser, och om inte annat - så är analkulor ett superalternativ att avnjuta innan analsexet, om man har valt kulor med olika stora kulor. Vi rekommenderar att du använder dig av ett glidmedel avsett för analsex - som har något tjockare konsistens än vanliga glidmedel - när du avnjuter analkulor, för att uppnå högsta möjliga njutning och stimulans.

 

Strap-on's finns i oändligt många härliga varianter, designer och material. Och denna härliga sexleksaken är främst för kvinnor att bära - för att sen avnjutas tillsammans med en kvinnlig eller manlig partner.

Den modellen som säljer bäst hos oss på Taboo.se, är den där harnessen är enkel och ställbar - och man kan byta dildo i den. Vi säljer både kompletta set innehållande både sele och dildo - men även dildos och selar var för sig.

Strap-on's är spännande och perfekta att avnjuta för att förändra och göra det extra spännande i sovrummet - som exempelvis ombytta roller. 

Vanligtvis så kan man använda alla dildos eller buttplug's som är berikade med en sugpropp i botten, i sin strap-on harness. Och det går vanligen både snabbt och enkelt att byta dildon. Till många av våra modeller medföljer det O-ringar i olika storlekar för att kunna trä dem över sin utvalda dildo, och sedan sätta fast den i sin harness. 

Det finns harness i olika modeller och prisklasser, och de vi har i sortimentet är perfekta för både nybörjare och proffs när det kommer till denna typen av spännande njutning.

Använd alltid ett vattenbaserat glidmedel till din strap-on, för att göra det extra skönt för din partner!

 

Kroppsmassörer är otroligt effektiva, kraftfulla och njutbara vibratorer, som finns i både små och stora varianter. Denna enastående sexleksaken togs först fram för att hjälpa massörer att utföra ordentlig djupmassage - sen kom denna enastående vibratorn in i porrindustrin, och det gjorde att alla ville ha denna njutningsmaskinen i sin ägo. Vibrationerna från denna otroliga sexleksaken kan ge multiplaorgasmer på ett ögonblick, och dess kraftfulla och stora massagehuvud gör att denna vibratorn täcker en mycker större del av klitoris än vanliga bullet-vibratorer.

Magic Wand är en otroligt kraftfull kroppsmassör, som enbart används för yttre stimulans. Magic wand's finns hos många olika tillverkare, men Hitachi är den vanligaste. Alla Magic Wand's antingen laddas i kontaktuttaget eller är väggfasta, vilket gör att det ryms otroligt mycket kraft i massörerna!

Vissa modeller har 2 vibrationslägen medans andra har ett helt gäng. Det är helt och hållet vad man föredrar. I vårt sortiment hittar du den klassiska uppladdningsbara Magic Wanden, Smart Wand från Lelo och ett gäng andra märken. Om du är på jakt efter en kroppsmassör som har många vibrationslägen, så läs informationstexten för varje produkt.

Denna otroliga massören kan användas över hela kroppen, och är perfekt för att mjuka upp stela muskler och leder - eller få dig att komma hårdare än någonsin!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider