Fler och fler män har börjat utforska sig själva på fler sätt än vanlig onani, och marknaden med sexleksaker för män expanderar hela tiden.

Idag finns betydligt mycket mer sexleksaker för honom, än vad det gjorde för bara några år sedan.  Här nedan hittar du information och fakta om våra storsäljande varianter av sexleksaker som är framtagna för honom. Kom direkt till våra sexleksaker för honom genom att klicka på bilden ovan - eller till de specifika modellerna genom att trycka på bilden ovanför varje informationstext.

De män som har fått utlösning genom prostatastimulans, säger att känslan inte går att beskriva! Orgasmen blir mer intensiv och utlösningen blir i större volym. Prostatan är den körtel som producerar ca 20% av satsen som kommer vid utlösning, och det är den del av kroppen som oftast cancer sätter sig i på män. Läkare i USA gjorde 2004 en studie gällande prostatacancer, och de kom fram till att stimulera och tömma prostatan, motverkar prostatacancer. Studien har sedan blivit uppmärksamad i hela världen, och Karolinska Institutet håller med om resultatet.

I prostatan produceras prostataspecifikt antigen - PSA - som är en enzym i sädesvätskan som är den gel som omsluter spermierna och är en viktig del vid fortplantning!

Idag är det otroligt mycket prat och information om just PSA och det test som görs för att se hur ens PSA-värde ser ut. Detta görs via ett blodprov, och ett standard värde för en man i 40-års åldern är 0,6 µg/l - vilket förändras under livets gång.

Höga PSA-värden kan bero på en godartad prostataförstoring, inflammation eller cancer. Därför är det viktigt att ta PSA-test ofta - då värdena kan förändras snabbt, beroende på vilken typ av irritation man har i prostatan. Är man orolig - så ska man kontakta sin vårdcentral och be om att få göra ett PSA-test. Har man vetskap om att familjemedlemmar eller släktingar har förhöjda värden, så bör man kolla det oftare än vart annat år.

I vårt sortiment hittar du diverse olika sexleksaker för att just stimulera prostatan, både med och utan vibratorer, och med olika storlek. När man ska stimulera prostatan, rekommenderar vi ett riktigt bra glidmedel. I ändtarmen finns inte lika många slemhinnor som i till exempel vaginan, därför är ett bra glidmedel a och o. I vårt sotiment har vi bland annat prostata stimulatorer från Rocks Off, som är de populäraste, och de finns i olika modeller, tjocklek och längd. Prostatastimulans - antingen via penetrering eller genom tryck på perineum - den känsliga punkten mellan pungen och analöppningen - är både skönt och hälsosamt!

 

Lösvaginor är det absolut populäraste onaniredskapet för män, och de finns i mängder av olika modeller, prisklasser och material. För att få ut den bsta känslan av en lösvagina, rekommenderar vi ett glidmedel. Detta gör att penisen glider lätt i vaginan, och känslan blir mer realistisk.

Lösvaginor är ett av de absolut vanligaste redskapen för manlig njutning, och det breda utbudet av just denna varianten av sexleksaker för män finns i mängder av olika material, modeller, storlekar och prisklasser.

I vårt sortiment hittar du allt från den populära "Pocket Pussy" - som är en liten och behändig lösvagina i litet format - till hela torsos med byst, rumpa och greppvänlig midja. Gemensamt för alla våra lösvaginor är att den inbjudande ingången är i form av just ett kvinnligt underliv, sedan skiljer sig de olika modellerna, genom att ha olika stimulerande mönster och struktur på insidan.

Det finns tveklöst en lösvagina för varje mans behov och önskemål - och en lösvagina för varje plånbok.

 

Den absolut populäraste lösvaginan är Fleshlight. Denna vagina är otroligt mjuk och känns så gott som riktig hud - och har ett ytterhölje i form av en traditionell ficklampa. Fleshlight har en rad olika modeller med olika struktur invändigt och utseende på utsidan. Förutom vagina finns det även mun och anus, och de har även gjort naturtrogna kopior av kända porrstjärnors vaginor.

En klar fördel som Fleshlight har, är att det diskreta höljet i form av en ficklampa, även ger ett naturligt vakuum. Vakuumet ger en sugeffekt som är omåttligt populär - och som tillsammans med de olika strukturerna ger penisen en riktigt härlig behandling. En Fleshlight vagina mår bäst av att användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och att bli talkadefter varje rengöring

Fleshlight's patenterade vakuumfunktion regleras enkelt genom att skruva på locket i botten, och vakuumet gör att det blir en riktig sugeffekt. Fleshlight finns även med vibrator funktion, och till denna omåttligt pupulära sexleksaken finns det mängder av tillbehör - som FleshWarmer, som är antingen en ficka att lägga in sin Fleshlight i, eller en pinne att trä den på - så att Fleshlight'en får samma temperatur som kroppen. Men det finns även bottenlock berikade med sugpropp och ShowerStraps somgör att du kan ha din Fleshlight med dig in i duschen och kunna njuta av en no-hands upplevelse.

 

Masturbatorer är en variant av onanileksak för män som blir mer och mer populär - framför allt då de är betydligt diskretare än vanliga lösvaginor. I vårt sortiment hittar du diskreta masturbatorer från bland annat Tenga, Fleshlight och Doc Johnson. En klar fördel med dessa härliga sexleksakerna är att oavsett din sexuella läggning - så kan du njuta av att penetrera och ge penisen en härlig stimulans.

En av våra storsäljare bland masturbatorer är Tenga Egg - som säljs i ett litet plasthölje, i samma storlek som ett vanligt ägg, och inuti "äggskalet" finner du sedan ett supermjukt och extremt flexibelt äggformat hölje att trä över penisen. Inuti varje modell bland dessa äggen finner du olika stimulerande struktur, och det finns allt från räfflor och ränder till härliga knottror och spännande mönster. Denna modellen är tänkt som en engångs produkt, men rengör man den noga och förvarar dem i sitt plasthölje, så kan man avnjuta dessa flera gånger.

Masturbatorer finns i mängder av modeller och material - och det finns en masturbator för varje plånbok. Och denna typen av onanileksak är tveklöst något för varje man!

 

Penisringr finns i oändliga utformningar, men alla har gemensamt att de hjälper blodet att stanna kvar i svällkropparna i penisen längre. Dessa ringar kallas även bland annat för pubisringar, erektionsringar, kukringar och potensringar. I vårt sortiment hittar du penisringar med och utan vibrator. Har man en penisring med vibrator, så förenar ringen nytta med nöje, då vibratorn stimulerar både han som bär den och hans partner. 

Penisringarna finns i olika material så som metall, TPE och gummi. Har man inte tidigare använt penisring, så rekommenderar vi att man börjar med en som man själv drar åt. Dessa modeller gör att man kan reglera hur hårt den sitter, och på så sätt kan man sedan byta upp sig till modeller som är mer avancerade och i andra material.

Att använda en penisring tillsammans med en penispump, gör att den erektion som vakuumpumpen skapar, håller i sig betydligt mycket längre. Och detta är ett av de popläraste sexhjälpmedeln som finns på marknaden. Det finns ingen åldersgräns för att njuta av en penisring - och de är skonsamma och effektiva. Det är en otroligt populär parleksak, då de ger båda det lilla extra under sexakten, samtidigt som denna lilla sexleksaken ger massor av extra njutning!

 

Penisförlängare är något som vi säljer en hel del av, och denna leksaken är både spännande och skön! Penisrförlängare och Penis-Sleeves finns i mängder av utföranden, och modeller - dock ska man aldrig se denna sexleksaken som ett alternativ till kondom.

Längd och tjocklek på penis är något som så gott som alla män någon gång funderar över, eller ser som ett komplex, och då är denna sexleksaken en perfekt boozt för självförtroendet.

I vårt sortiment hittar du penisförlängare i olika material och storlekar, som kan vara tunna och ge extra längd, tjocka för att ge extra grovlek på penisen eller med olika stimulerande yta - för att kunna erbjuda sin partner det lilla extra.

Utöver de nämnda modellerna, finns det även modeller som träs runt testiklarna - för att ge lite extra stimulans runt om pungen, och gör att den sitter perfekt på plats även under vilda lekar!

Utöver de penisförlängare man trär på, så har vi även Andro Extender i vårt sortiment - som ger ett permanent resultat i form av både länge och grövre penis. Detta redskapet är ett sexhjälpmedel som även används inom vården - istället för att göra kirurgiska ingrepp. Detta är en "sträckare" som gör att det skapas en cellförnyelse i penisen då Extendern sakta drar ut penisen. Detta gör att de nya cellerna skapar både längd och bredd. Detta sexhjälpmedlet ska dock bäras dygnet runt under en ganska lång tid - men du får ett permanent och bestående resultat.

 

Penispumpar - även kallade erektionspumpar eller vakuumpumpar - är ett otroligt skonsamt sätt att få en längre och grövre penis, och framför allt tvinga fram en erektion som håller i sig. 

Den vanvligate modellen består av en cylinder som är berikad med en tight manschett nertill och upptill på cylindern finner du en slang som avslutas med en pumpballong. Beroende på modell och prisklass, så är pumpen antingen berikad med en knappventil, eller ett hål på cylindern som du täpper för med tummen när du pumpar. Pumpballongerna kan även ha olika utseende, allt från ballonger till ergonomiska handtag.

Gemensamt med alla penispumpar är att de med hjälp av vakuum tvingar blodet att rusa till penisens svällkroppar och ge dig ett starkt och stort stånd. Kombinerar man penispumpen tillsammans med en penisring, så kan du räkna med att din erektion blir ännu mer långvarig. Penispumpar är helt ofarligt att använda - man ska dock vara försiktig och aldrig pumpa mer än man tycker är behagligt, annars finns risken att blodkärl spricker och blåmärken kan uppstå. 

Vissa pumpar i vårt sortiment är berikade med manometer, en tryckmätare som sitter i toppen av pumpen, som är ett otroligt bra hjälpmedel för dig som använder penispumpar frekvent. Vi rekommenderar att man pumpar upp ett vakuum till 5 hG - och aldrig över 10 hG - då det kan uppstå skador över det trycket. Fördelen med manometern är att du alltid kan memorera vilket tryck just du och din kropp föredrar, och på så sätt alltid uppnå ett perfekt resultat.

Innan man börjar pumpa, ska man alltid sätta vattenbaserat glidmedel runtom manschettens öppning, innan du för in penisen - för bästa tänkbara upplevelse. För sedan in penisen och pumpa upp ett behagligt vakuum och låt det vara en stund. Släpp sedan vakuumet genom att trycka på knappventilen eller motsvarande, för att sedan pumpa upp ett vakuum igen. Upprepa proceduren tills du har uppnått ett önskat resultat och sedan är du redo att njuta tillsammans med en partner.

Vakuumpumpar kan även användas vid onani, då suget ger en riktigt skön känsla, och pumpar är enkla att rengöra. Använder man en penispump frekvent, så kan ett bestående resultat visa sig i form av både ökad längd och tjocklek på penisen!

 

Dilatorer och Penispluggar är något fler och fler män finner otroligt stimulerande och njutbart. Detta är i grunden ett medicinskt instrument som är tillför att töja kroppsöppningar - men de ger också en härlig känsla tack vare alla känsliga nerver i penisens urinrör.

I vårt sotriment hittar du dilatorer som är med och utan vibratorer, och i olika material - så som stål och silikon. Dilatorer ska användas med viss försiktighet, och är man nyfiken på denna spännande typen av sexleksak - bör man alltid börja med en tunn modell.

Dilatorer töjer försiktigt ut urinröret och stimulerar de kittlande nerverna, vilket ger en otrolig stimuli - och det är därför denna sexleksaken har blivit så populär - dessutom kan denna varianten avnjutas av både hetro och gay killar!

Skillnaden mellan dilatorer och penispluggar är främst att pluggarna kan ha en dekorativ topp, eller en "sperm-stopper" i form av en kula som förs in en liten bit i ollonet. Penispluggar är betydligt kortare, men ger samma typ av stimulans.

Båda modellerna finns i helt raka modeller, eller med kulor eller droppformade stimulerande nivåer av tjocklek. Oavsett om man avnjuter en dilator eller penisplugg, så bör dessa avnjutas tillsammans med ett bra glidmedel, och beroende på material, så kan de avnjutas med antingen vatten- eller silikombaserat glidmedel. Och som sagt - med viss föriktighet så att det är skönt och för att inte skada nerverna i penisen.

 

Det finns strap-on's som inte enbart är för kvinnor, utan även en hel del även för män. I vårt sortiment hittar du strap-on's som är framtagna för män - och det är en härlig sexleksak som är perfekt om du vill erbjuda din partner det lilla extra.

Bland våra strap-on's för honom, så finns det ihåliga strap-on's där man för in penisen i strap-on'en, och harnessen är anpassad för den manliga antomin. Dessa är inte lika avancerade som de för kvinnor - och många av dem kan både män och kvinnor bära - vilket gör att det kan uppstå spännande lekar med ombytta roller i sovrumet. Detta är även ett utmärkt sexhjälpmedel för dig med erektionsproblem, då dildon i regel är fast i sitt utförande och ger dig en hjälpreda som skänker din partner njutning - och många män beskriver detta som ett sätt att hjälpa sin egen erektion på traven, då partnerns njutning smittar av sig.

I denna kategorin finns det även strap-on's som gör att mannen kan erbjuda sin kvinnliga partner dubbelpenetrering. Dessa strap-on'en brukar i regel även bestå av en penisring med en extra dildo undertill. Det är ett uppskattat, spännande och njutbart redskap för att kunna ge henne extra mycket njutning - och utöver njutningen, så gör ringen att erektionen håller i sig ännu längre, och ni kan njuta längre tillsammans.

 

Buttplug's är en riktig storsäljare, och de uppskattas av både kvinnor och män. Analpluggar har vanlightvis en droppformad design, med olika typer av stopp i änden. Vissa av dessa är lätt böjda för att komma åt prostatan, och de är ofta enkla i sitt utförande - men skänker oändliga mängder av njutning.

Analpluggar finns både med och utan vibrator, och tack vare stoppen i änden kan  stannar pluggen kvar på sin plats. Buttplug's är otroligt uppskattade av män, och tack vare att dessa små - eller stora - godingarna kan avnjutas av både män och kvinnor, är det en uppskattad sexleksak att avnjuta under sexakten.

I vårt sortiment hittar du mängder av olika modeller, i olika storlekar, material och former - och det finns kompletta kit med olika stora pluggar - så du enkelt kan prova dig fram till vilket storlek just du föredrar.

Analpluggar är i regel smala upptill, med en vid mitt och en smalare bas som avslutas med ett stopp. Stoppet kan se ut på mängder av olika sätt, och det finns ingenting som är rätt eller fel när det kommer till att njuta av denna storsäljande sexleksaken. Njut av den genom att föra den in och ut, eller för in den och låt den stimulera alla känsliga nerver i ändtarmen under onani eller sexakten.

Något som är viktigt att komma ihåg innan man avnjuter buttplug's, är att det krävs förberedelser och ett riktigt bra glidmedel. Vi rekommenderar de glidmedel som är framtagna för analsex - då de har en tjockare konsistens och håller oftast glidet längre. Ändtarmen har inte samma slemhinnor som vaginan - därför är ett riktigt bra glidmedel och förberedelser med fingrar eller små analpluggar a och o.

 

Analkulor är minst lika uppskattat som buttplug's, och de är lika populära hos män som hos kvinnor. Denna härliga sexlekaken för rumpan består i regel av kulor, som antingen sitter ihop på ett snöre med mellanrum eller är helgjutna med ett litet avstånd mellan kulorna. Vissa av våra anlkulor har lika stora kulor, medans andra modeller är berikade med kulor som blir större och större. Analkulor är berikade med en ring i änden, så de enkelt kan dras ut, och denna härliga sexlekaken finns i mängder av storlekar, material och utformningar. För att på bästa sätt njuta av dessa härliga kulorna, så ska de föras in och sedan sakta dras ut samtidigt som man känner att man är på väg att komma - vi garanterar att du kommer uppleva njutning som aldrig tidigare!

Analkulor kräver - precis som buttplug's - vissa förberedelser, och ett riktigt bra glidmedel. Beroende på hur stora kulor du avnjuter behövs mer eller mindre förberedelser, och om inte annat - så är analkulor ett superalternativ att avnjuta innan analsexet, om man har valt kulor med olika stora kulor. Vi rekommenderar att du använder dig av ett glidmedel avsett för analsex - som har något tjockare konsistens än vanliga glidmedel - när du avnjuter analkulor, för att uppnå högsta möjliga njutning och stimulans.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider