Sexleksaker kan alltid användas när man är två, men det finns olika modeller som är framtagna för att just använda när man är två. Vi har valt ut de absolut bäst säljande sexleksakerna som är roligast att leka med när man är två.

Kom till hela vårt sortiment med sexleksaker att avnjuta tillsammans genom att klicka på bilden ovan, eller klicka på rubrikerna till varje infotext för att komma till vårt sortiment med den utvalda sexleksaken - som kommer göra det sköna ännu skönare under sexakten!

 

På marknaden kommer det ständigt ut nya härliga sexleksaker med vibratorer som skänker båda parter extra mycket njutning under sexakten. Det finns en uppsjö med olika varianter och modeller, men vi har valt att beskriva de två varumärkena som är absolut ledande på denna typen av sexleksaker - We Vibe Och Lelo.

We Vibe

We Vibe har tagit världen med storm, och är utan tvekan en utav de roligaste sexleksakerna framtagna för par. We Vibe har dubbla vibratorer varav den ena ligger på klitoris och den andra vaginalt. Den delen som är vaginal, ger dubbel njutning. När mannen penetrerar, så trycks We Vibe upp mot g-punkten, samtidigt som vibrationerna ger honom lika mycket njutning.

Alla We Vibe's produkter är uppladdningsbara, 100% vattentäta och av otroligt hög kvalité. We Vibe styrs genom den medföljande fjärrkontrollen, så man behöver inte trycka på knappar eller krångla med sladdar. På fjärrkontrollen väljer du också vilket vibrationsläge du vill ha. Det finns både monotona vibrationer och program med olika pulser.

Många tror att We Vibe'n åker ur, men det gör den inte. Materialet är såpass starkt, att den klämmer åt, utan att göra ont eller skapar obehag.

We Vibe har kommit ut med nya modeller som gör att du kan reglera vibrationera, bygga egna vibrationsmönster och styra We Vibe vibratorn överallt i världen - med hjälp av din SmartPhone! Till dessa nya modellerna medföljer instruktioner på vilken app du ska ladda ner, och de fungerar både till Apple och Anrdoid mobiler.

Lelo's sexleksaker för par

Lelo tillverkar sexleksaker som är gjorda av högkvalitativ silikon och alla sexleksakerna laddas upp via USB eller kontaktuttaget (med undantag för fjärrkontrollerna).

De populäraste sexleksakerna för par, är Tiani, Ida och Tara. Ida och Tiani styrs med fjärrkontroll, som även den är en vibrator, medan Tara kostar lite mindre och styrs genom en knapp på sidan.

Tiani liknar We Vibe till utseendet, men det är bara vibrationer i den tjockare delen, man kan däremot, välja om man vill ha vibrationerna vaginalt eller som klitorisstimulator.

Ida och Tara tar njutningen till ännu högre höjder, då dessa sexleksaker kombinerar rotation med vibration. "Svansen" på Ida och Tara har man vaginalt, och den större disken ligger mot klitoris. Rotationen och vibrationerna från båda sexleksakerna är helt fantastiska, och ger många timmars njutning till både henne och honom.

Lelo släpper ständigt nya modeller av sexleksaker, som har en exklusiv design och otroliga funktioner. De är så säkra på sina produkter och dess kvalité att alla Lelo's produkter har 1 års butiksgaranti, och 10 år kvalité garanti hos Lelo.

 

Kroppsmassörer är otroligt effektiva, kraftfulla och njutbara vibratorer, som finns i både små och stora varianter. Denna enastående sexleksaken togs först fram för att hjälpa massörer att utföra ordentlig djupmassage - sen kom denna enastående vibratorn in i porrindustrin, och efter det ville alla ha sin egen kroppsmassör för intimstimulans och multifunktionell njutning.

Magic Wand är en otroligt kraftfull kroppsmassör, som enbart används för yttre stimulans. Magic wand's finns hos många olika tillverkare, men Hitachi är den vanligaste. Alla Magic Wand's antingen laddas i kontaktuttaget eller är väggfasta, vilket gör att det ryms otroligt mycket kraft i massörerna! Vissa modeller har 2 vibrationslägen medans andra har ett helt gäng. Det är helt och hållet vad man föredrar. I vårt sortiment hittar du den klassiska uppladdningsbara Magic Wanden, Smart Wand från Lelo och ett gäng andra märken. Om du är på jakt efter en kroppsmassör som har många vibrationslägen, så läs informationstexten för varje produkt.

Kroppsmassörer är perfekt för stimulans över hela kroppen! Använd din kroppsmassör för att mjuka upp stela muskler - eller för att uppnå hissnande höjder av njutning!

Denna otroligt populära och kraftfulla massören kan avnjutas både av män och kvinnor. Placera massagehuvudet på bröstvårtorna, över klitoris eller perineum - det känsliga området på mannen som sitter mellan anal och pungen - och njut av denna enastående vibratorn tillsammans.

Det stora massagehuvudet på denna underbara produkten gör att vibrationerna kommer åt en vidare yta och på så sätt kommer njutningen bli helt fantastisk. Vissa av våra modeller ha ett avtagbart hölje på massagehuvudet - så det blir extra enkelt att rengöra. Använder du en kroppsmassör intimt, rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med den - och är det för att mjuka upp stela muskler kan du använda dig av en vattenbaserad massageolja - var bara extra noga med rengöringen av massagehuvudet om du använder en massageolja, så inte obehag uppstår som den används intimt vid ett senare tillfälle.

 

I vårt sortiment hittar du olika kit bestående av flera delar sexleksaker. Dessa kiten är de ultimata för de som är nybörjare, då det oftast finns bas produkterna för att kunna leka loss och utforska varandra. Vi har kit bestående av massagestavar, penisringar och buttplugs, set för bondage lekar med till exempel ögonbindel, handbojor och piska, kit med olika storlekar på buttplugs med mera.

Kit med olika sexleksaker är otroligt uppskattade och kan göra vem som helst lite extra röd om kinderna. Sexleksaker finns för att man ska ha roligt och njuta, så ett kit är toppen för de som inte riktigt vet vad de tycker om. När man sen har hittat det man gillar, kan man byta upp sig till lyxigare och mer personliga modeller.

Set med sexleksaker är perfekt för dig som har svårt att välja vad du vill ha, och samtidigt krydda upp sexlivet till max. Bland våra set hittar du varumärken som ToyJoy, You2Toys och Womanizer, och det finns garanterat set som kommer göra just ditt sexliv extra spännande och du kommer njuta maximalt. Det är dessutom ett perfekt sätt att skämma bort och överraska sin partner, eller ge bort i present.

 

Strap-On's är otroligt populära sexleksaker både för hetro och gay par. Detta är en spännande sexleksak som består av en dildo och en harness som sätts runt kroppen. I vårt sortiment kan du hitta kompletta set med allt du behöver, eller separata dildos och selar för dig som vill avancera strap-on lekarna. Denna omåttligt populära parlekasen finns i mängder av modeller, material och utföranden - och i vårt sortiment hittar du strap-on's både för nybörjare och proffs.

Den modell som säljer absolut bäst på Taboo.se är den där man kan byta ut dildon ur harnessen och har en ganska enkel modell. Selarna kan se ut på olika sätt, och vi erbjuder även modeller som kan bäras av både kvinnor och män - så det lätt uppstår lekar med ombytta roller.

Har man en strap-on harness med funktionen att man kan byta dildo i den, så kan man i regel använda alla dildos och pluggar som är berikade med en sugpropp i botten, och då fungerar sugproppen som stopp i selen. I dessa modellerna går det oftast väldigt snabbt och enkelt att byta dildo och till vissa modeller medföljer O-ringar som man fäster i harnessen med tryckknappar och sedan för igenom dildon eller sugproppen genom O-ringen - beroende på vad dildon har för design.

I vårt sortiment hittar du en strap-on för varje önskemål och smak, och i alla tänkbara prisklasser - och det finns för både nybörjare och proffs. Glöm inte att alltid använda dig av ett vattenbaserat glidmedel när du och din partner njuter av er strap-on.

 

Buttplug's är en riktig storsäljare, och de uppskattas av både kvinnor och män. Analpluggar har vanligtvis en droppformad design, med olika typer av stopp i änden. 

Analpluggar finns både med och utan vibrator, och tack vare stoppen i änden stannar pluggen kvar på sin plats. Buttplug's är otroligt uppskattade av kvinnor, och tack vare att dessa små - eller stora - godingarna kan avnjutas av både män och kvinnor, är det en uppskattad sexleksak att avnjuta under sexakten. Ivårt sortiment hittar du vackra anlpluggar som är berikade med en juvel i änden - som på ett ögonblick förvandlas till ett vackert smycke för rumpan, och som garanterat kommer uppskattas att ses av en partner.

I vårt sortiment hittar du mängder av olika modeller, i olika storlekar, material och former - och det finns kompletta kit med olika stora pluggar - så du enkelt kan prova dig fram till vilket storlek just du föredrar.

Analpluggar är i regel smala upptill, med en vid mitt och en smalare bas som avslutas med ett stopp. Stoppet kan se ut på mängder av olika sätt, och det finns ingenting som är rätt eller fel när det kommer till att njuta av denna storsäljande sexleksaken. Njut av den genom att föra den in och ut, eller för in den och låt den stimulera alla känsliga nerver i ändtarmen under onani eller sexakten.

Något som är viktigt att komma ihåg innan man avnjuter buttplug's, är att det krävs förberedelser och ett riktigt bra glidmedel. Vi rekommenderar de glidmedel som är framtagna för analsex - då de har en tjockare konsistens och håller oftast glidet längre. Ändtarmen har inte samma slemhinnor som vaginan - därför är ett riktigt bra glidmedel och förberedelser med fingrar eller små analpluggar a och o.

 

Analkulor är minst lika uppskattat som buttplug's, och de är lika populära hos kvinnor som hos män. Denna härliga sexleksaken för rumpan består i regel av kulor, som antingen sitter ihop på ett snöre med mellanrum eller är helgjutna med ett litet avstånd mellan kulorna. Vissa av våra analkulor har lika stora kulor, medans andra modeller är berikade med kulor som blir större och större.

Analkulor är oftast berikade med en ring i änden, så de enkelt kan dras ut, och denna härliga sexlekaken finns i mängder av storlekar, material och utformningar. För att på bästa sätt njuta av dessa härliga kulorna, så ska de föras in och sedan sakta dras ut samtidigt som man känner att man är på väg att komma - vi garanterar att du kommer uppleva njutning som aldrig tidigare!

Analkulor kräver - precis som buttplug's - vissa förberedelser, och ett riktigt bra glidmedel. Beroende på hur stora kulor du avnjuter behövs mer eller mindre förberedelser, och om inte annat - så är analkulor ett superalternativ att avnjuta innan analsexet, om man har valt kulor med olika stora kulor. Vi rekommenderar att du använder dig av ett glidmedel avsett för analsex - som har något tjockare konsistens än vanliga glidmedel - när du avnjuter analkulor, för att uppnå högsta möjliga njutning och stimulans.

 

Dubbeldildos är härliga dildos som främst är framtagna för kvinnor - och dessa härliga godingarna finns i mängder av olika varianter.

Denna typen av dildo har dubbla ändar, och vissa sitter tätt ihop och andra har en avlång flexibel design. De som sitter tätt ihop är framtagna för att kunna erbjuda kvinnor dubbelpenetrering, där den ena änden är något smalaren än den andra.

De avlånga varianten är framtagna - framför allt - för kvinnor som älskar kvinnor, och är framtagna för att kunna avnjutas av två kvinnor samtidigt. Men dessa dildosarna är samtidigt väldigt flexibla, och kan därför böjas och användas för dubbelpenetrering vid solo-lekar också. 

Dubbeldildos, eller dubbeldongar, är vanligtvis utan vibratorer, men det finns även med vibrator. I vårt sortiment hittar du både de avlånga och de tätt ihopsatta dubbeldildosarna. Det finns inget som är rätt eller fel när det kommer till njutning av denna härliga sexleksaken - så låt dina lustar styra hur denna läckerheten ska avnjutas!

 

Fjärrstyrda sexleksaker är väldigt uppskattade bland par, då de erbjuder njutning med händerna fria. Bland våra fjärrstyrda sexleksaker hittar du sexleksaker både med och utan sladd - och det är främst de trådlösa som är populärast bland par. Bland våra fjärrstyrda sexlekaker hittar du bland annat varumärken som We Vibe och Lelo, men även Shots och You2Toys - och många många fler. Vad de alla har gemensamt är att de erbjuder mängder av möjligheter till spännande njutning.

Bland våra trådlösa modeller är det vibrerande ägg som är populärast, och de kan avnjutas både av kvinnor och män. För in ägget vaginalt eller analt och ge din partner kontrollen - och ge er sedan ut i allmänheten och upplev den härliga spänningen att bara ni vet om att den ena av er bär en nervkittlande hemlighet. Ta med er trådlösa sexleksak på promenaden, restaurangbesöket eller festen - ert förspel kan bli otroligt långt och det kommer uppstå otroligt höga nivåer av spänning och njutning.

Utöver vibrerande ägg erbjuder vi även dildos och analpluggar - och massor av andra spännande leksaker. 

Det kommer ständigt ut nyheter till butiken där man inte har en specifik fjärrkontroll, utan styr den vibrernade leksaken med hjälp av sin SmartPhone. Till leksaken medföljer då instruktioner och oftast passar dessa sexleksakerna både iOS och Android telefoner och surfplattor. Många av dessa härliga leksakerna erbjuder även möjligheten att själva bygga vibrationslägen eller styra vibratorn även om ens partner är på andra sidan jorden! Har ni inte tidigare lekt med denna typen av sexlekak - prova! Ni kommer inte bli besvikna!

 

Penisringar är inte bara ett enastående sexhjälpmedel som gör att erektionen håller i sig längre - de kan även skänka extra mycket njutning till båda parter. I vårt sortiment hittar du penisringar både med och utan vibrator, och de med vibrator kommer göra ert sexliv extra skönt! Penisringar gör att blodet stannar kvar i penisens svällkroppar extra länge - och tillsammans med en vibrator på ringen, så kommer ni båda känna fenomenal njutning.

Penisringar med vibrator förenar nytta med nöje på bästa tänkbara sätt!

Hos oss på Taboo.se hittar ni enkla modeller för nyfikna nybörjare och mer avancerade ringar som kommer göra ert sexliv bättre än någonsin. Penisringar kallas även erektionsringar, kukringar, pubisringar eller potensringar - och denna otroligt effektiva och storsäljande sexleksaken finns i mängder av material. Hos oss hittar du ringar av silkeslen silikon, jelly-material som TPE och TPR eller latex. Och oavsett om ni väljer en penisring med eller utan vibrator, så kommer ert sexliv blomstra som aldrig förr och ni kommer kunna njuta av varandras kroppar längre än tidigare.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider