Svenska

Jobba hos oss

taboo-store

Vad är Taboo.se?

Taboo.se är vårt företag som har varit en pålitlig aktör på marknaden sedan 1967. Vi är specialiserade på försäljning av sexleksaker och sexiga underkläder. Under årtionden har vi utvecklat och förfinat vårt sortiment för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter som kan förbättra och berika människors intima liv. Vår stora butik har allt från ett brett utbud av sexleksaker till olika varianter av glidmedel.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en bekväm och trygg miljö för att utforska och välja de produkter som bäst passar deras behov och önskemål när det gäller intim njutning och självuttryck. Välkommen till Taboo.se, där erfarenhet och kvalitet går hand i hand med vårt åtagande att tillfredsställa våra kunders behov.

Våra Tjänster:

Affiliate: Vill du vara med och dela framgången med oss? Då är vårt affiliate-program det perfekta sättet att samarbeta med oss och tjäna pengar samtidigt. Vi på Taboo är stolta över att erbjuda en spännande möjlighet för dig att bli en del av vår framgångsresa och samtidigt dra nytta av den. Vårt affiliate-program är en möjlighet för dig att marknadsföra våra produkter/tjänster och tjäna provision på varje framgångsrik försäljning som genereras genom dina referenser. Det är en win-win-situation där du får betalt för att rekommendera våra produkter/tjänster till din publik, samtidigt som vi får nya kunder och ökar vår försäljning.

Varför bli en affiliate-partner hos oss?

 • Generös ersättning: Vi erbjuder konkurrenskraftiga provisioner och belöningar för våra affiliates, så att du kan tjäna bra pengar.

 • Stöd och resurser: Vi står vid din sida med marknadsföringsmaterial, verktyg och support för att hjälpa dig att lyckas.

 • Innovativa produkter/tjänster: Du kommer att marknadsföra produkter/tjänster som är i framkant inom vår bransch, vilket gör det enklare att övertyga dina referenser.

 • Långsiktigt partnerskap: Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra affiliates och ser fram emot att växa tillsammans.

Hur fungerar det?

 1. Ansök: Fyll i vår affiliate-ansökan och berätta lite om dig själv och din publik.

 2. Godkännande: Vår team granskar din ansökan och meddelar dig när den är godkänd.

 3. Marknadsföring: Börja marknadsföra våra produkter/tjänster med hjälp av vårt material och dina unika affiliate-länkar.

 4. Tjäna pengar: För varje kund du hänvisar som gör en köp, tjänar du en provision.

 5. Utbetalning: Vi betalar ut dina intjänade provisioner regelbundet

Redo att Ansöka? Klicka här!

Har du frågor eller behöver mer information? Tveka inte att kontakta oss på info@taboo.se

 

Butiksanställd: Vi på Taboo söker engagerade och passionerade individer för att ansluta sig till vårt team som säljare i vår väletablerade sexbutik. Som en av de ledande aktörerna inom branschen är vår butik känd för att erbjuda högkvalitativa produkter och en trygg och professionell atmosfär för våra kunder.

Vi letar efter dynamiska personer som är entusiastiska när det gäller att främja hälsosam sexualitet och ge utmärkt kundservice. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en mångfald av kunder och hjälpa dem att upptäcka och utforska sina behov och önskningar på ett respektfullt och diskret sätt.

Ansvarsområden inkluderar:

 • Välkomna och assistera kunder vid deras besök i butiken
 • Ge professionell och personlig rådgivning om produkter baserat på kundens individuella behov
 • Förbereda produkter för försäljning och säkerställa en prydlig och välfylld butiksmiljö
 • Hantera kassa och genomföra betalningar smidigt och säkert
 • Upprätthålla en hög nivå av kunskap om produkter, trender och relaterade frågor inom branschen
 • Respektera kundernas integritet och se till att varje besökare känner sig trygg och bekväm

Krav:

 • Stark passion för att främja hälsosam sexualitet och välja rätt produkter för kunderna
 • Utmärkta kommunikations- och kundservicefärdigheter
 • Förmåga att vara diskret, respektfull och professionell i känsliga situationer
 • Erfarenhet av kundservice är meriterande
 • Grundläggande kunskap om sexualhälsa och produkter inom branschen är en fördel, men inte ett krav
 • Åldersgränsen för anställning är 18 år

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjligheten att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom försäljning och kundservice samt en chans att vara en del av ett progressivt och inkluderande företag. Om du är en positiv och engagerad person som är redo att bidra till att skapa en trygg och öppen atmosfär för våra kunder, då kan du vara den person vi letar efter!

Skicka in din ansökan med ditt CV och en kortfattad presentation av dig själv till info@taboo.se. Vi ser fram emot att höra från dig och kanske få möjligheten att välkomna dig till vårt team.

Observera: Vi respekterar alla ansökningar och följer en likabehandlingspolicy. Endast sökande som uppfyller våra kriterier kommer att bli kontaktade för vidare diskussion.

 

   040 97 64 10

  Taboo
Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö
Org Nr: 556550-7760

  info@taboo.se

Copyright © 2024: Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDansk

Produkter
Handla
Information