Svenska

Köp & Leveransvillkor:

Leveranstid: Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter det att beställning mottagits. Vi strävar efter att leverera produkter inom den angivna tidsramen. Leveranstiden kan variera beroende på destination och produkttillgänglighet. Vi ansvarar inte för eventuella förseningar som orsakas av externa faktorer.

Fraktkostnad: Endast 45 kr Budbee 65 kr. Fri frakt vid beställning över 800 kr.

Betalning: Alla priser är inklusive moms. Avgift för frakt tillkommer enligt ovan.

Betalningslösningar: Vi accepterar VISA och MasterCard och direkt banköverföringar, faktura och swish. Vi använder oss av Klarna.se, som lagrar alla kontouppgifter i krypterad form och vi har därför aldrig tillgång till ditt kontokortsnummer. Ingen kreditupplysning sker. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS.

Betalningslösningar 1.1 Kostnader: Faktura 0 kr Påminnelse avgifter under 60kr tillkommer 29kr Över 60 kr tillkommer 60kr, Dröjsmöjs ränta är 24% (via klarna.se)

Ångerätt – Din Rätt till Val och Förtroende: Vi värderar ditt val och ditt förtroende som kund högt. Därför erbjuder vi en ångerrätt som ger dig flexibilitet och möjlighet att ändra dig om en beställning. Här är hur det fungerar:

a) Ångerättens Tidsramar Du har rätt att ångra din beställning genom att meddela Navis AB inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Därefter har du ytterligare 7 dagar för att returnera varan till oss. Observera att vissa varor, på grund av sin natur, kan vara undantagna från ångerrätten (tex. sexleksaker och underkläder med bruten förpackning).

b) Bevarande av varan För att kunna utöva ångerrätten måste du hålla varan i oförändrat skick. Originalförpackningen ska vara oskadad och intakt. Vi förstår vikten av att göra en välinformerad bedömning av produkten.

c) Återbetalning och Returfrakt Vid ångerrätt ansvarar du som kund för returfrakten till oss. Vi strävar efter att återbetala ordervärdet så snart som möjligt efter att vi mottagit returen och godkänt den. Om du inte har tillgång till ditt order- eller kundnummer, räcker det med att uppge ditt namn och orderdatum. Du kan även nå vår kundtjänst via e-post på info@taboo.se för hjälp.

d) Returer och Adress Alla returer skickas till Navis AB, Södra Förstadsgatan 81, 21420 Malmö. Vi rekommenderar att du använder ett spårningsnummer för att säkerställa returens hantering. Din återbetalning kommer att behandlas skyndsamt och utan dröjsmål, ej senare än 7 dagar från det att vi mottagit varan i retur och godkänt den.

Individuell Njutning och Produktgarantier Hos oss sätter vi din personliga njutning i centrum, och vi förstår att upplevelsen med ätbara produkter, stimulerande geler och cremer kan variera beroende på individuella preferenser. Vi önskar att du ska känna dig trygg i ditt val, och därför vill vi dela några tankar med dig:

a) Personlig Variation Effekterna av våra ätbara produkter och stimulerande geler är mycket individuella. Vad som fungerar enastående för en person kanske inte har samma effekt för en annan. Vi uppmuntrar dig att betrakta detta som en spännande upptäcktsresa där dina egna preferenser är den viktigaste guiden.

b) Prova i Mindre Skala Om du är osäker på en produkt, överväg att beställa en mindre förpackning vid ditt första köp. Det ger dig möjlighet att prova och utforska utan att behöva åtaga dig en större mängd.

c) Värdefulla Kundrecensioner Vi tror på transparens och ärlighet. Därför rekommenderar vi att du tar en titt på våra kundrecensioner. Där kan du hitta insikter och upplevelser från andra kunder som kan hjälpa dig att fatta ett informerat beslut.

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar som kund. Om någon produkt får negativa recensioner och inte lever upp till de höga standarder vi eftersträvar, tar vi bort den från vårt sortiment.

 

Felsökningsguide för Reklamation av Din Produkt Vi önskar att din upplevelse med våra produkter ska vara fulländad. Innan du överväger att reklamera en sexleksak, låt oss guida dig genom några enkla steg för att maximera produktens prestanda:

a) Optimal Batterianvändning Om din produkt drivs med batterier, vänligen se till att batterierna är korrekt isatta enligt anvisningarna. Små detaljer som rätt batteriinriktning kan göra en stor skillnad.

b) Enkel Startmetod Många av våra leksaker använder en intuitiv startmekanism. Håll enkelt ned knappen i ungefär 3 sekunder och tryck sedan en gång till för att aktivera produkten. Denna enkla princip används ofta och kan vara lösningen på ditt problem.

c) Rätt Laddningsmetod När du laddar din produkt, använd en väggadapter för optimal strömförsörjning. Undvik att använda USB-laddare från datorer eller andra källor, då dessa kanske inte levererar tillräcklig ström för en pålitlig laddning.

Vi strävar efter att förse dig med högkvalitativa produkter och en smidig upplevelse. Genom att följa dessa enkla riktlinjer kan du undvika onödiga bekymmer och maximera njutningen av din produkt. Om du trots detta upplever problem är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@taboo.se för vidare assistans.

 

Transportskada: Skulle paketet vara skadat vid ankomsten så tar du upp detta med utlämningsstället som då reklamerar försändelsen, varefter vi skickar en ny.

Återbetalningar och Returer Vi erbjuder återbetalningar och returer enligt vår returpolicy. Kontakta vår kundtjänst för att initiera en retur eller begära en återbetalning.

Avsändare på din beställning skickas med diskret avsändare (Navis Ab S.Förstadsgatan 81 21420 Malmö). Som innehåll anges endast ordernummer. Vi skickar våra varor i diskreta paket som det inte går att se igenom eller på något sätt avslöjar innehållet.

Reklamation/garantier: Reklamation rapporteras så snart felet borde ha upptäckts inom "skälig" tid för upptäckt av skada/defekt inom en månads tid. Garantifel åtgärdas genom kostnadsfritt avhjälpande. Om avhjälpande inte kan ske ska säljaren tillhandahålla omleverans av samma eller motsvarande produkt. I de fall där produkt tillverkaren tillhandahåller egen support och garantiservice äger säljaren rätt att i dessa ärenden hänvisa köparen direkt till respektive produkt tillverkares support eller av produkt tillverkaren anvisad servicepartner. Du bör därför beskriva felet noggrant och utförligt. Undersökning Kostnaderna varierar per produkt och avtalas särskilt i samband med respektive reklamation, men är som lägst 500 kronor. Du kommer också att debiteras kostnader för säljarens retur av den felfria produkten. Säljaren har rätt att avvakta retur av produkten tills sådana avgifter och kostnader erlagts.Produkt beskrivningen av varje produkt är generellt på hur produkten ska fungera. Vi har dock ingen garanti på att produkten kommer fungera exakt så på just dig, detta är för att alla är olika.

 

När gäller inte garantin?

Garanti gäller inte för fel av mindre betydelse och som saknar relevans för produktens funktionalitet. Tex. feltryck av bilden på kartongen. Garanti gäller heller inte för fel orsakade av väta, fukt eller liknande samt fel orsakade av felaktig installation och montering av obehörig, felaktigt handhavande, bristande skötsel och skador som uppstått då du transporterat produkten. Garantin slutar även gälla om reparation eller annat ingrepp i produkten har utförts av någon obehörig, d.v.s. någon annan än den av tillverkaren auktoriserade serviceverkstaden. Garantin upphör även att gälla när det till produkten fogats reservdelar, tillbehör eller andra artiklar som inte utgör originalartiklar och som därmed orsakat ett fel.

Beställning och Acceptans Genom att lägga en beställning bekräftar du att du är behörig att ingå avtal och att den information du lämnar är korrekt och fullständig. Vi förbehåller oss rätten att acceptera eller avböja beställningar, samt att avbryta beställningar vid felaktig prissättning eller andra omständigheter.

a) Avbeställning: Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats utan kostnad. Ring 040 97 64 10 eller kontakt vår kundtjänst på info@taboo.se

b) Ej uthämtat försändelse. Försändelse som ej är uthämtade som går i retur innebär att beställaren debiteras 300 kronor. I de 300 kr så är ett snitt pris på frakt till kund och returfrakt samt emballage m.m - Det rekommenderas inte att använda denna method för återköp - Hämta ut ditt paket och skicka tillbaka det till oss utan att öppna lådan.

 

Skydd av personuppgifter: I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta vår kundservice via info@taboo.se. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter eller mailadresser, telefon nr etc.

Ansvarsbegränsning: Vi ansvarar inte för skador som uppstår som ett resultat av användning av våra produkter eller tjänster. Användning sker på egen risk.

 

Leveransavisering och Ombudsbevarande Vi vill säkerställa en smidig och säker leveransupplevelse för dig. När ditt paket når sitt bestämda mål, kommer du att bli meddelad via e-post eller SMS. Här är vad du behöver veta om detta processsteg:

När ditt paket anländer till det utlämningsställe du valt:

a) Leveransavisering Du kommer att få ett meddelande via e-post eller SMS som bekräftar att ditt paket har anlänt till utlämningsstället. Detta meddelande innehåller viktig information om hur du kan fortsätta med att hämta ut din beställning.

b) Utlämningsperiod Ditt paket kommer att vara tryggt förvarat på ombudet i ungefär 7 dagar. Detta ger dig en rimlig tid att organisera din avhämtning.

c) Identifikation Krävs För att säkerställa att ditt paket levereras till rätt person och för att skydda din integritet, krävs en giltig legitimation vid avhämtning. Var vänlig och se till att ha en giltig identifiering till hands

 

Presentkort gäller 2 år från det datum som står på kvittot.

Ändringar av Villkoren: Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Eventuella ändringar träder i kraft när de publiceras på vår webbplats.  Genom att fortsätta använda vår webbplats och genomföra köp bekräftar du att du har läst, förstått och godkänt dessa Köp- & Leveransvillkor

 

Vid frågor om dessa Köp- & Leveransvillkor, vänligen kontakta vår kundtjänst via info@taboo.se

Navis AB
Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö
040 97 64 10 - Org nr 556550-7760

Email besvaras skyndsamt dock senast 48 timmar efter du skickat.

Drift & produktion:Taboo.se Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaDeutschSuomiDanskEspañol

Produkter
Handla
Information