DarkRoom är filmvisning i 3 våningar, som erbjuder allt från stora parrum till små bås och Gloryholes. Denna delen av vår butik är helt avskild och ligger bakom butiken, och här är man helt anonym!
Den första lördagen varje månad arangerar vi parkvällar, då butiken är stängd och det är ni som har chansen att njuta tillsammans på våra stora ytor i ett slutet sällskap, efter butikens öppettider. Dessa kvällarna är optimala för er som älskar Swingin' och träffas med andra sugna par och själva kunna ha butiken och DarkRooms ytor helt för er själva.

DarkRoom är platsen där nyfikna och sugna kan komma och träffas i en helt stängd miljö, där hygien och renlighet är A och O. Vi städar denna delen av butiken två gånger om dagen, och det pågår ständigt renovering och uppgraderingar för att denna delen av vår service ska bli bättre, skönare och ännu mer spännande! Renovering och uppdateringar av denna butiksdelen sker så att ni som gäster och kunder inte störs, och de sker oftast efter butikens öppettider. I DarkRoom finner du mängder av TV-skärmar bakom glas och ett system som erbjuder hundratals tändande filmer, som du enkelt själv byter med ett knapptryck.

Bland de filmer som visas finns det alltid någon som du garanterat tänder på, och möjligheten att njuta tillsammans finner ni i bekväma möbler och spännande inredningsdetaljer.

 


Hjärtligt välkommen in till oss och kika runt!'

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider