Välkommen till Taboo.se!
Kolla in i butiken här 

Välkommen till Taboo.se!

 

Taboo har hjälpt svenska folket att njuta i över 40 år - och vi strävar dagligen efter att erbjuda dig det bästa som existerar på marknaden!
Vi erbjuder sexleksaker för alla kön, och det finns garanterat något i vårt sortiment som kommer falla dig i smaken, och göra ditt sexliv bättre än någonsin! I vårt sortiment hittar du sexleksaker, sexhjälpmedel, underkläder och allt annat man kan tänkas behöva för att göra det lite roligare i sovrummet. Vårt sortiment är fyllt med de bästa och ledande tillverkarna och varumärkena, så som Eros, Fleshlight, Pipedream, Bad Kitty och Cottelli Collection. Allt noga utvalt och handplockat för att erbjuda högsta kvalité och bästa tänkbara pris.

Bland våra produkter hittar du något för allas tycke smak och plånböcker, och vi har även ett brett sortiment med BDSM redskap. 
Som exempel hittar du allt för klitorisstimulans, vaginal- och analstimulans och prostatastimulans, tillsammans med piskor, bojor och diverse häftiga BDSM redskap. Vi erbjuder även ett brett sortiment med sexhjälpmedel i form av glidmedel, massageoljor, kondomer och produkter som kommer göra sexlivet mer lustfyllt och stimulerande!

Bland våra underkläder finner du allt från sexiga kostymer för rollspel till färcka kalsonger och trosor - det finns underkläder för alla smaker och i mängder av olika tuffa material som wetlook och latex, men även förförisk spets och retsamt powernet.

 

 

I vår fysiska butik på Södra förstadsgatan 81 i centrala Malmö finner du även ett brett sortiment med sex-DVD'er, från de ledande produkcenterna som Empire, Max's, Joy Bear, Girld Friend Films och Home Made Videos. Alla våra DVD'er är handplockade och noga utvalda, och det fylls varje dag på med nya spännande titlar. 
I butiken finner du även kunnig och tillmötesgående personal som har svar på det mesta - och har vi inte svaren, tar vi reda på dem!

Hos oss har du även möjligheten att gå på filmvisning. Vi har stora fräscha lokaler som ständigt utökas, och där har vi ett speciellt system som gör att du kan välja mellan hundratals olika filmer - med hjälp av ett knapptryck! Här finner du även små rum med gloryholes, stora fönster och öppna ytor för mingel och flirt. Filmvisningen är i två plan och på ovanvåningen finner du stora parrum med fräscha möbler och en tändande atmosfär! Vår filmvisning öppnar i samband med butiken och stänger 5 minuter innan butiken.

 

Den fysiska butikens öppettider hittar du här!
 

Om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att höra av dig via mail eller telefon, så gör vi allt för att hjälpa dig!
Välkommen till oss!

   040 97 64 10

  Taboo
      Södra Förstadsgatan 81
      214 20 Malmö

  info@taboo.se

 

    Hitta till oss här!

 

    

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider