Varmt välkommen till vår sida om våra superpopulära Parkvällar på Taboo!

Nästa parkväll arrangeras den 2 Februari 2019! Anmäl ditt intresse redan idag!

Varje månad arrangerar vi en härlig kväll - för par och sugna swingers, som håller till i vårt otroligt populära DarkRoom! 

Dessa speciella kvällarna arrangeras efter butikens öppettider, och då är vår speciella stora paravdelning öppen, där du finner allt från strippstång till inglasad myshörna. vårt övriga DarkRoom kommer också vara öppet under kvällen, och där hittar du mängder av rum som är berikade med TV-skärmar som visar hundratals tändande filmer - och du kan byta film med ett enkelt knapptryck tack vare vårt fräcka system. 

Våra Parkvällar håller på mellan 19:00 - 23:00 - och eventuellt ännu längre! Under dessa kvällar bjuder vi på Taboo på tilltugg och dryck - dock inget alkoholhaltigt. Dessutom är butiken bemannad under hela kvällens gång, och du har möjligheten att shoppa sexiga underkläder, sexleksaker, sexhjälpmedel och allting annat som vi erbjuder i vårt sortiment. Dessa kvällarna är alla anonyma och det går inte att se in i butiken utifrån.

Så här går det till - 

Du anmäler ditt intresse till oss i den fysiska butiken på Södra Förstadsgatan 81 i Malmö, där du betalar ditt inträde och skriver upp dig tillsammans med din partner. Du kan även maila till Hakan@taboo.se för mera info Dina personuppgifter används enbart för att vi ska kunna bocka av listan med gäster och de kommer inte längre än till personalen - som dessutom har tystnadsplikt. Din bokning är bindande och ingen återbetalning sker. Du har även möjligheten att swisha - för mer information om detta, skicka ett mail till hakan@taboo.se.

Insläppet sker mellan 18:45-19:30, och sedan drar kvällen igång.

 

I DarkRoom finner du även vår nyrenoverade toalett med duschmöjligheter - så hygienen kan hållas på topp! Glöm inte att ta med dig egen handduk och toalettartiklar.

Våra Parkvällar har begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller.

Pris - 300:- / Paret.

OBS! Båda parter måste vara med vid insläppet.

Vi bygger ständigt ut denna delen av butiken och kommer uppdatera denna sidan under byggandets gång, och du kommer kunna se förvandlingen.

Hjärtligt välkomna!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider