Batterier & Tillbehör

Tillbehör till sexleksaker är i så gott som alla fall ett måste, och vi har här samlat de artiklar och produkter som säljer absolut bäst till våra produkter.

Till så gott som alla batteridrivna sexleksaker vi har i vårt sortiment, erhåller vi batterier till ett riktigt bra pris till, det finns dock undantag, och det är N 1.5v-batterier. Detta är ett gammalt hederligt "kamerabatteri", och finns från flertalet tillverkare. Vi har valt att inte ha dessa batterierna i vårt sortiment, då det skiljer sig från tillverkare till tillverkare vilka som passar just din sexleksak. Ta därför ur batteriet ur din produkt och ta med det till närmsta butik med batterier och andra media tillbehör, och jämför sedan tjockleken på ditt batteri och de som butikerna erhåller - då det ofta skiljer i foliens tjocklek om batteriet passar eller inte.

Utöver batterier har vi våra stående storsäljare bland glidmedel och rengöringsmedel. Här hittar du bland annat rengöringsmedlet Hygien från Nature Calling och de glidmedel som vi erbjuder som tillval till våra produkter - så som vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel från Eros. Här hittar du även vår storsäljande stimulerande gel - Intimgel från Nature Calling - både i liten och stor förpackning, samt mycket mer.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider