Kondomer

Kondomer är vår tids kanske mest fantastiska uppfinning - utan den hade vi inte kunnat njuta av vår sexualitet på samma sätt som vi kan idag. Kondomer är det enda preventivmedel som både skyddar mot oönskade graviditeter samt alla könssjukdomar - från lättbehandlade sådana som klamydia till allvarliga sjukdomar som HIV. I vårt utbud av kondomer finns alla storlekar, former, färger och smaker. Man kan både använda kondomer på penis och på sexleksaker, oftast har kondomer glidmedel på sig, men det går också bra att tillsätta extra - hur mycket man vill. Kondomer är en färskvara så ha alltid koll på utgångsdatumet!

Vi erbjuder ett brett utbud av kondomer från de ledande tillverkarna, och de finns i alla tänkbara storlekar. För att hitta rätt storlek - använd dig av tabellen ovan för att hitta just den storlek du behöver.
Använder man för små kondomer sitter de väldigt obekvämt, och det finns en stor risk att de spricker - vilket gör att de tappar sin funktion helt och hållet. Använder man för stora kondomer finns risken att de glider av och passformen kommer göra att det inte blir så skönt som det ska vara - varken för han som bär kondomen och hans partner.

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Guider